Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

EGREAT için bana bi USB'den bağlanan DVD-ROM lazım arkadaşlar. Öneri yapabilecek birisi varmı acaba ?

Sanki bi konuda görmüştüm tavsiye edilen birkaç DVD-ROM ama hatırlamıyorum nerede gördüm. :S

Mesela aşağıdaki ürün nasıl ? EGREAT'de sorun olmaz değil mi ?

http://www.hepsiburada.com/samsung-se-s084c-8x-harici-slim-dvd-yazici/ProductDetails.aspx?productId=bd999747&categoryId=17#tablnk

ilginç bir şey yahu;
    arkadaşımızın bahsettiği bu ürünü USB den M34 e bağladığımızda
    1.dvd filmlerimizi izleyebiliyormuyuz
    2.M34 teki filmleri dvd ye yazabiliyormuyuz

eğer bu iki sorunun cevabı evetse harbi harbi "yuh" diyeceğim. ozaman egreat veya benzeri bir media player ile yapılamayacak şey yok demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eztech

quote:

EGREAT için bana bi USB'den bağlanan DVD-ROM lazım arkadaşlar. Öneri yapabilecek birisi varmı acaba ?

Sanki bi konuda görmüştüm tavsiye edilen birkaç DVD-ROM ama hatırlamıyorum nerede gördüm. :S

http://www.hepsiburada.com/samsung-se-s084c-8x-harici-slim-dvd-yazici/ProductDetails.aspx?productId=bd999747&categoryId=17#tablnk

ilginç bir şey yahu;

eğer bu iki sorunun cevabı evetse harbi harbi "yuh" diyeceğim. ozaman egreat veya benzeri bir media player ile yapılamayacak şey yok demektir.

sevgili dostum sanki sana söylediğimi sanıyorum ama unutmuşta olabilirim.

1-USB den bağladığın Harici Dvd Yazıcı dan dvd filim izleyebilirsiniz.(ben kendim denedim sadece bir film denedim izleniyor.)
    2-m34 teki filimleri şimdilik dvd ye yazamazsınız.ileride yazılımla belki eklenir hiç belli olmaz.(ben denemedim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Merhabalar.
    Sevgili popcornhour anladığım kadarıyla egreat türkiye ile ilgili bir bağlantınız var.Burada egreat m34 hakkında yazılan bütün kötü yorumlara anında ve şiddetle karşılık vermektesiniz.Aynı duyarlılığı sizin savunduğunuz ürünü sahiplenmiş müşterilerinizin özel mesajlarına da gösterebilirseniz, üründen kaynaklı değilde satış sonrası destekle ilgilide müşteri memnuniyeti yaşarsınız diye düşünmekteyim.Teşekkürler

Egreat Türkiye ile değil Sancak Bilgisayar personeliyim.
    Egreat M34A'lar bizim getirdiğimiz ürünler ve buradaki sorulara cevaplar veriyoruz.
    Öyle şiddetle ve anında karşılık verdiğimiz de yok :)
    Genelde insanlar bilmediği için bazı konularda olumsuz yorumlar yapıyorlar ama o yorumların bir çoğu cihaz ile alakalı olmayıp , cihazı kullanan kişinin yapamadığı şeyler. Özel msj'lara malesef cevap veremiyoruz çünkü çok fazla sayıda geliyor ve kişiye özel olup butür forumların ruhuna aykırı bir durum oluşuyor. Sizin veya bir başkasının cihazla alakalı gerek teknik gerekse satış sonrası soru ve sorunları için yardımcı olmaya çalışıp insanları bilgilendirmeye çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Mart 2010; 16:04:08 >

• sayın popcornhour size su sorum olacak. egreat nmt de e-sata cıkısından bagladıgımız usb hdd imiz(verbatim 1 TB usb hdd nin arkasında e-sata cıkısı var) ntfs formatında calıstırabiliyor muyuz? yoksa o da ext3 mu olmalı?
    tesekkur ederim
  • nmt kurulumu için ext3 olmalı film izlemek için ise usbden farkı yok ntfs
  • Selam arkadaşlar,

Bugünwww.kangurum.com.tr'den egreat m34a satın aldım, henüz cihazı teslim almadım, sanırımsalı günü getirecekler. Cihaz gelmeden önce ben de ön hazırlıklarımı tamamlayayım diyorum :) Güncel sürümü nereden bulurum? Evde wireless internet var ama m34a'da wireless yok (ayrıca alınabiliyormuş diye duydum) televizyonu da m34a'yı da lan kablosundan bağlamak gerektiğine göre. Bir tane access point alsam ve üzerinden lan kabloları ile hem televizyonu hem de m34a'yı bağlasam diyorum. Böyle bir bağlantı mümkün müdür? yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

quote:

ilginç bir şey yahu;

Sadece okuyucu görevi görüyor bu DVD sürücüsü. 4 GB'lık filmleri DVD'ye yedekleyip EGREAT ile bu DVD sürücüsünden izlemekti amacım ama şimdilik rafa kaldırdım bu olayı. İlerde alıcam gibi ama...

• quote:

Sadece okuyucu görevi görüyor bu DVD sürücüsü. 4 GB'lık filmleri DVD'ye yedekleyip EGREAT ile bu DVD sürücüsünden izlemekti amacım ama şimdilik rafa kaldırdım bu olayı. İlerde alıcam gibi ama...

Muhtemelen biliyorsundur ama pc'nin sürücüsünü network üzerinden bu iş için kullanabiliyorsun. Hatta bu şekilde dvd de seyredebiliyorsun.
  • dostum aziz0571 ve sayın Affliction cevaplar için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar,
    startrek'in 1080p 13kpbslik versiyonunu izlerken wd media playerda da atlama yapıyordu, bunda da yapıyor.Acaba filmin bitrate'i çok yüksek olduğu için mi sorun var yoksa aletlerin gücü mü yetmiyor, anlayamadım. 1tb lık segate freeagent usb harddiskle izliyorum filmleri

film:Star.Trek.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi

Ayrıca youtube için search yapıyor ama sürekli "can not play this video diyor" sorun ne olabilir? teşekkürler.
  • POPCONHOUR bende m-34 var bu cihaza acaba USB girişten mouse veya klavye takıp yararlanma şansımız var mı?

Teşekkürler..
  • ARKADAŞLAR BU KONUDA BİRAZ CAHİLİM KUSURA BAKMAYIN..
    bazı sorularım var. benim bilgisayardaki filmleri flash disk olmadan bu alette izlemek mümkün mü? kendi hafızası var mı bu aletin?
  • arkadaşlar alet geldi. sata bağlantısıyla bilgisayara bağladım.şimdi nasıl bilgisayardaki bi filmi izleyebilirim bu aletle. bi de ses gelmiyor acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zildjiann

arkadaşlar,
    startrek'in 1080p 13kpbslik versiyonunu izlerken wd media playerda da atlama yapıyordu, bunda da yapıyor.Acaba filmin bitrate'i çok yüksek olduğu için mi sorun var yoksa aletlerin gücü mü yetmiyor, anlayamadım. 1tb lık segate freeagent usb harddiskle izliyorum filmleri

film:Star.Trek.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi

Ayrıca youtube için search yapıyor ama sürekli "can not play this video diyor" sorun ne olabilir? teşekkürler.

Harici ( USB ) diskler bazı 1080P'ler ile sorun çıkartabiliyor.
    Bunun için Harici USB diskinizi EXT3 olarak fortmatlamanız gerekebilir.
    Ancak Sata veya E-Sata diskiniz varsa bahsi geçen video'yu çok büyük olasılıkla takılmadan seyredebilirsiniz.
    NMT'ler Sata ve E-Sata diskleri + EXT3 formatını daha çok sever.

Youtube ile de Syabas arasındaki bazı sorunlardan dolayı şimdilik Youtube desteği kalktı. ( CSI türü programlarla bunu gayrıresmi alabiliyorsunuz )

• quote:

Orijinalden alıntı: murseryan

POPCONHOUR bende m-34 var bu cihaza acaba USB girişten mouse veya klavye takıp yararlanma şansımız var mı?

Teşekkürler..

Cihazın Klavye desteği var ama şu an için mouse desteği yok. ( wireless usb klavyeler dahil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: starks

arkadaşlar alet geldi. sata bağlantısıyla bilgisayara bağladım.şimdi nasıl bilgisayardaki bi filmi izleyebilirim bu aletle. bi de ses gelmiyor acaba neden?

Ses & Video ayarlarındaki ses ayarlarının hepsini (stereo'nun altındakiler) ; harici ses sistemi kullanmıyorsanız analoga getirmeniz gerekiyor.
    Birde ilgili video & audio çalışırken kumandadan ses seviyesini 0 (sıfır'a) getirin.
  • USB portuna Bluetooth cihazı taksak çalışır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiiCrazy

quote:

Muhtemelen biliyorsundur ama pc'nin sürücüsünü network üzerinden bu iş için kullanabiliyorsun. Hatta bu şekilde dvd de seyredebiliyorsun.

Biliyorum dostum ama onla uğraşmakta istemiyorum çünkü EGREAT'te film izlerken PC'yi kapatıyorum. (elektrik faturası falan çok geliyor bize çünkü)

Dediğim gibi şimdilik DVD-ROM olayını düşünmüyorum EGREAT'te ama ilerde alırım belki hala aklımda var çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

USB portuna Bluetooth cihazı taksak çalışır mı acaba?

şimdilik çalışmaz diye biliyorum ama çıkacak yazılımlarla mümkün olabilir.
  • Caviar Black SATA3 harddiskim var. sistem harddiski görmüyor. harddiski sisteme nasıl tanıtabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.