Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Selam arkadaşlar bende bugün itibariyle Egreat EG-M34A sahibiyim. Şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor upgrade felan etmem gerekir mi neler tavsiye edersiniz Neler yükleyeyim?

yazılımın versiyonu 01-17-090204-15-POP-403 ise gerek yok.
    yapıcağınız şey menü ve altyazıyı türkçeleştirmek artı Video Çıkış ayarını Auto'ya getirip kaydedin.
    Ayrıca performans için Sata veya E-Sata diskleri kullanmanızı tavsiye ederim.

Eminmisiniz. Bambaşka bir şey kurdu. Eski sürüm 50-17-090204-15-EGR-403-073. Güncelleme sonunda kurduğu sürüm 50-17-090204-15-EGR-403-000. Egreattr sitesinden güncelledik sürümü yükseltmek yerine düşürttü. Sanırım şirket görevlisiniz sizin mesajınız üzerine güncelledik. Sizin bu söylediğiniz sürüm nerede? Nasıl alıpta güncellicez onu yada eski haline nasıl getirebiliriz. Yada ilk aldığmıda ki güncel sürüme nereden ulaşabiliriz.

• o aynı sürüm.
  • Merhaba

Bende bugün itibaiyle M34A sahibi oldum. EW den aldım.

İlk izlenimlerim cihazın çok ağır açıldığı ve çalıştığı, menü geçişleri çok yavaş.

Düzeltme : Yazılımını güncelledim. Nmt yükledim 250gb. 2.5" hdd ye

Benim şöyle bir sorunum var. Cihaz bazen kapanıyor yani ekran görüntüsü gidip geliyor bu neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 21 Mayıs 2010; 0:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

Merhaba

İlk izlenimlerim cihazın çok ağır açıldığı ve çalıştığı, menü geçişleri çok yavaş.

Benim şöyle bir sorunum var. Cihaz bazen kapanıyor yani ekran görüntüsü gidip geliyor bu neden olabilir?

bende egreat m33a var bendede ekran görüntüsü gidip geliyor.filimler arası geçiş yaparken mesela bir filmin klasörüne giriyorum alt yazı varmı yokmu filim türkçemi diye filmi açıyorum gerekli kontrolleri yaptıktan sonra 5-10 saniye (en fazla 1 dakika) izledikten sonra filimi kapatıyorum geri tuşuna basınca ekran gidiyor 3-5 saniye ekran kararıyor.sonra geliyor.
    işin asıl sebebi USB den fazla harddisk veya flaş bellek takmaktır.ama benim m33a da sadece içindeki 1 tb lık harddisk takılıyken bile yapıyor benim kafamı bozanda bu.

sevgili wacker@ siz öncelik olarak satadan hdd bağlayın usb den bağlana hdd de yapması normal dir.ve ağır çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

Merhaba

bende egreat m33a var bendede ekran görüntüsü gidip geliyor.filimler arası geçiş yaparken mesela bir filmin klasörüne giriyorum alt yazı varmı yokmu filim türkçemi diye filmi açıyorum gerekli kontrolleri yaptıktan sonra 5-10 saniye (en fazla 1 dakika) izledikten sonra filimi kapatıyorum geri tuşuna basınca ekran gidiyor 3-5 saniye ekran kararıyor.sonra geliyor.
    işin asıl sebebi USB den fazla harddisk veya flaş bellek takmaktır.ama benim m33a da sadece içindeki 1 tb lık harddisk takılıyken bile yapıyor benim kafamı bozanda bu.

sevgili wacker@ siz öncelik olarak satadan hdd bağlayın usb den bağlana hdd de yapması normal dir.ve ağır çalışır.

aynı şey bendede oluyo ama büyütmemek gerek bence çok fazla can sıkan bişey değil bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

o aynı sürüm.

Nasıl bir sistem bu anlamadım? Aynı firmware in 3 tanemi farklı ismi var? İnanılacak şey değil. Ne gayri ciddi bir firmaymış.

Bu arada cevabınız için teşekkürler. :)

Bir sorum daha olucak aralık firmware'i neden kullanılmıyor? Egreatworld sitesinde download edilebiliyor. Kullanılmayacak şeyi neden downloada açsınlar ki? Birde dual avi flimlerde 2. sesi seçince ses ya geriden geliyor yada takılılarak oynatıyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Buna uygun güncelleme ileride çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulToSoul -- 21 Mayıs 2010; 12:13:20 >
  • aynı sürümden kastım , yeni bir firmwari upload ediyorlar ve diyelimki crc hatası veya ona benzer bir sorun çıkarınca yenisini tekrar upload ediyorlar.
    Aralık yazılımı çıktı ama bazı 1080P+DTS lerde sorun çıkarabildiği için eski yazılımı daha stabil çalışıyor. Ama siz isterseniz kurabilirsiniz.

Dual avi'lerden birinin mediainfo ile özelliklerini buraya kopyalayabilirmisiniz ?

Güncelleme tabi ki de çıkar ancak yenisi gelene kadar haziran 2009 sürümünü sorunsuzca kullanabilirsiniz.
    Sata ve E-Sata diskleri tercih edin birde bu yazının oldukça faydası olur.http://forum.donanimhaber.com/m_39469145/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 21 Mayıs 2010; 12:56:12 >
  • Şimdi anladım dikkat etmemiz gereken rakam şu oluyor herhalde 17-090204-15. Çünkü hepsinde aynı. Dual avilerin denediklerimin hepsinde yaptı. Hızlı ileri alınca sonra play e basınca takılarak oynatıyor. Aynı flimde bazende yapmıyor. Düzgünde oynatabiliyor. Flimin ortasına alıp dual sese geçince dual ses 15-20 saniye sonra geliyor. Ondan sonrada takılmalar başlıyor. Yada dual sese geçemiyor. Flimin başından izleyince ileri almayınca sorun çıkarmıyor. Dual geçişide flimin başında yapınca sorun pek çıkarmıyor. Gerçi flimleri baştan sona izlemedim. Ne tarz flimleri çekeyim diye denemek amacı ile yapıyorum. Altyazılarda ise 2. altyazıyı seçmenize izin vermiyor. İlk sıradaki alt yazıyı seçiyor. Elimdeki aviler genelde blurayı çıkmamış flimler. Riplerin çoğunluğu prodji. Rip kaynaklı bir hata değildir diye düşünüyorum.
    MKVlerde ise gerçekten perfomansı çok iyi. İleri düzgün alıyor. Ses geçişleri kusursuz. 20-30 tane altyazıyı istediğiniz gibi seçmenize izin veriyor. Arşivin çoğunluğu 720p-810p olduğu için sanırım aralık frimware i kurucam. 1080p flim elimde çok yok.

Eklediğiniz link çok ilginçmiş. Denemek gerekiyor. Nmt uygulamalarını kurduktan sonra hddyi çıkarsak olurmu?

• o linkteki anlatılanları bende denedim gerçekten oldukça faydasını gördüm.
    ileri geri almalarda da 2X , 4X yerine zaman bazlı ( time seek ) ve yüzdesel ileri geri alma ( 4 tuşu , %40'a gider ) tuşlarını kullanın.
  • 64 bit WIN7 de Egreat deki hdd içeriğine ne yaptıysam bir türlü ulaşamadım.
    Sanırım iade edeceğim ben bu ürünü.
    Oysa torrent için için almıştım ve bu özelliğinden gayet memnundum.
  • quote:

64 bit WIN7 de Egreat deki hdd içeriğine ne yaptıysam bir türlü ulaşamadım.
    Sanırım iade edeceğim ben bu ürünü.
    Oysa torrent için için almıştım ve bu özelliğinden gayet memnundum.

pek anlamadım ? biraz açarmısın
  • şu linke bir göz at , yardımcı olur.

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1031540
  • arkadaşlar mkv, hd film arşivimizi paylaşalım

ben ankaradayım (gerçi hangi şehir olduğu farketmez)

pm den haberleşelim. listelerimizi inceleyelim.

saygılarımla.........
  • Arkadaşlar merhaba.
    Elektro World de EGREAT M34A 250 lira.
    Mediamarkt ta WD LİVE TV 250 lira.
    2 side aynı fiyat.Acaba hangisini almalıyım.Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Fiyatları aynı olduğu için performanslı olanını almak istiyorum.Siz tabikide kullanıp denediğiniz için daha iyi bilirsiniz.Bana bir fikir verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

Arkadaşlar merhaba.
    Elektro World de EGREAT M34A 250 lira.
    Mediamarkt ta WD LİVE TV 250 lira.
    2 side aynı fiyat.Acaba hangisini almalıyım.Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Fiyatları aynı olduğu için performanslı olanını almak istiyorum.Siz tabikide kullanıp denediğiniz için daha iyi bilirsiniz.Bana bir fikir verebilir misiniz?

WD Live biraz daha hızlı , M34A çok daha fonksiyonel.
    Buralarda bi yerlerde işkence testleri filan vardı.
    O testteki M34A ve Popcorn A-110 5.1 profilli 60 Mbps'ye kadar mkv leri sorunsuz oynattığı yazıyordu.
    Bence çok bile.

Fonksiyonelsiz 500 Km hızla giden bir araba mı istiyorsun , yoksa bir çok özelliği olan ( NMT ) 350-400 Km hızla giden bir araba mı ?
  • Bu dijital hayatn sonu gelmiyor hiç
    Şimdi LCD tv aldıktan sonra notebooktaki ve harici diskteki filmleri basitçe nasıl izlerim sıkıntısı sardı.
    Ben netten filmleri indiririm, uygun zamanda izler sonra da silerim
    Cok beğendiğim bir film olursa belki onu saklarım
    Yoksa o kadar filmi saklamaya TB lar yetmez, saklayanların yaşam tarzını da merak etmiyor değilimm hanii..
    Notebooku TV nin yanına götür, VGA kabloyu tak ,ses kablosunu tak vs vs..

Bu cihaz için burda 11 sayfa, TF da 130 sayfa konu olmuşş.
    Üreticiler 5 - 10 syfa kul kılavuzu hazırlar biz 130 sayfada ürünü yer yutar yeniden çıkartırız.. :)

Sadede gelelim
    Genel itibari ile okuduklarım olumlu düşünmeye itiyor.
    Bende 2 tane 2,5 luk USB 120 GB lik seyyar disk ve notebookdaki filmler Var.
    Çoğunluk 720 P.MKV ve iso kalıblı DVD filmler.

Harici diskleri USB portndan bağlayınca MKV filmleri izleyebiliyoruz mp3 çalıyor?
    Flash belleklerden de film oynatabiliyor
    Herkes iyi tarafını yazmış
    Kullanıcılar ille de olumsuz bir yanını yazsalar ne yazarlardı? Hangi yönünü beğenmiyorsunuz?

Bu tpicteki 11 sayfada hiç menu resmi ve detaylı görüntüler göremedik
    TF sayfaları cok uzun o foruma hiç girmeye bile niyetim yok..
    Menu ve ağdan girince bilgisayardaki klasörler nasıl görünüyor birileri resim koyabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Haziran 2010; 19:58:15 >

• Yaklaşık 1 aydır bu cihazı kullanıyorum, genel olarak memnunum ancak altyazı ile ilgili şöyle bir sorun ortaya çıktı:
    Çok büyük mkv-avi filmlerde dual ses oluyor bazen. Altyazı dosyası da filmin içine filan gömülmüş oluyor sanırım. Cihaz bu altyazı dosyalarını görmedi. Bunları nasıl gösterecez bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Yaklaşık 1 aydır bu cihazı kullanıyorum, genel olarak memnunum ancak altyazı ile ilgili şöyle bir sorun ortaya çıktı:
    Çok büyük mkv-avi filmlerde dual ses oluyor bazen. Altyazı dosyası da filmin içine filan gömülmüş oluyor sanırım. Cihaz bu altyazı dosyalarını görmedi. Bunları nasıl gösterecez bilen var mı?

Aynı sorun bende de mevcut. Elimde 12 gb AVATAR var. Altyazı içinde. Cihazın bu altyazıyı bazen gösterip bazen göstermeme gibi bir sorunu var. Ben yanına başka bir altyazı dosyası ekledim öyle izliyorum. Başka çözüm bilmiyorum.
  • Bende de hero filmi var 10 gb filan, film süper oynuyor ama altyazıyı çıkaramadım. Aynı filmle uyumlu altyazı da bulamadım işin kötüsü:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Bende de hero filmi var 10 gb filan, film süper oynuyor ama altyazıyı çıkaramadım. Aynı filmle uyumlu altyazı da bulamadım işin kötüsü:)

sevgili bush bak altyazı hepsini tek tek dene.belkide denemişsindir bunu bilemem.http://divxplanet.com/sub/m/128/Ying-xiong.html
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.