ben sadece takılmadan 720p yada 1080p film izlemek istiyorum işimi wd live yada wd 2. jenerasyon gorurmu onların fiyatları çok daha uygun
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Bu dijital hayatn sonu gelmiyor hiç Şimdi LCD tv aldıktan sonra notebooktaki ve harici diskteki filmleri basitçe nasıl izlerim sıkıntısı sardı. Ben netten filmleri indiririm, uygun zamanda izler sonra da silerim Cok beğendiğim bir film olursa belki onu saklarım Yoksa o kadar filmi saklamaya TB lar yetmez, saklayanların yaşam tarzını da merak etmiyor değilimm hanii.. Notebooku TV nin yanına götür, VGA kabloyu tak ,ses kablosunu tak vs vs..
Bu cihaz için burda 11 sayfa, TF da 130 sayfa konu olmuşş. Üreticiler 5 - 10 syfa kul kılavuzu hazırlar biz 130 sayfada ürünü yer yutar yeniden çıkartırız.. :)
Sadede gelelim Genel itibari ile okuduklarım olumlu düşünmeye itiyor. Bende 2 tane 2,5 luk USB 120 GB lik seyyar disk ve notebookdaki filmler Var. Çoğunluk 720 P.MKV ve iso kalıblı DVD filmler.
Harici diskleri USB portndan bağlayınca MKV filmleri izleyebiliyoruz mp3 çalıyor? Flash belleklerden de film oynatabiliyor Herkes iyi tarafını yazmış Kullanıcılar ille de olumsuz bir yanını yazsalar ne yazarlardı? Hangi yönünü beğenmiyorsunuz?
Bu tpicteki 11 sayfada hiç menu resmi ve detaylı görüntüler göremedik TF sayfaları cok uzun o foruma hiç girmeye bile niyetim yok.. Menu ve ağdan girince bilgisayardaki klasörler nasıl görünüyor birileri resim koyabilir mi?
Gerek TF'de gerekse buradaki kullanıcıların yorumlarında gördüğünüz gibi cihazın artıları eksilerinde çok daha fazla. Ama sunduğu artılardan dolayı eksileri çok çok önemli şeyler değil. Şahsen benim beğenmediğim yönleri.
1. Cihazın açılış süresi. 2. Ext3 formatını NTFS formatından daha çok sevmesi.
Ancak cihaza yapılıcak küçük 1-2 müdahale ile 60 Mpbs'lik 5.1 profilli MKV'leri bile sorunsuzca seyredebiliyorsunuz. Zaten NMT'lerin sunduğu fonksiyonellikleri ne Realtek çipli cihazlar ne de WDTV tarzı oynatıcılar ile alamıyorsunuz. İşte NMT'lerin tercih edilmesinin sebebi de burada ortaya çıkıyor.
ileri geri sarmalarda süre bazlı atlatma varmı ? 1 dk 5 dk 10 dk gibi ?
var.
yüzdesel ( mesela %40 ) , zaman bazlı ( mesela 55 dakikaya ) , 2X - 4X - 8X şeklinde ve de 30'ar saniyeli ileri geri almalar mevcut.
Arkadaşlar slm;
1 adet hb den bugün itibariyle sipariş verdim.Uzun zamandır araştırma yapmakta idim. Bu ürün ve diğerleri arasında baya bir tereddütte kaldım ve sonunda EGREAT M34A media player almaya karar verdim. Şimdiden sabırsızlanıyorum.
Peki IOMEGA nın cihazla kıyaslarsanız bunu, hangisi daha iyi sizce ? Onun yanında 1TB HDD dahil ve 349 tl EW de
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Peki IOMEGA nın cihazla kıyaslarsanız bunu, hangisi daha iyi sizce ? Onun yanında 1TB HDD dahil ve 349 tl EW de
MKV oynatmadığı hakkında yazılar var. İlginç. Bu tarz cihazlar mkv için alınır. Gerçekten oynatmıyorsa DVD alın daha iyi.
MKV oynatıyor tabiiki..Eski versiyonlarında yoktu o Yoksa anlamı yok almanın , dediginiz gibi...720p ve 1080p mkv oynatabiliyor..Isınma, takılma yok deniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
MKV oynatıyor tabiiki..Eski versiyonlarında yoktu o Yoksa anlamı yok almanın , dediginiz gibi...720p ve 1080p mkv oynatabiliyor..Isınma, takılma yok deniyor.
Ama buna dikkat et bence, yanlış anlıyor olabilirim. Orda böyle yazıyor.
Kalitesini ispatlamış M34A varken (Bir çok ödülde almıştır bu nmt ) yeni çıkan bir cihaz almak risk olur , Ayrıca herşey bununlada bitmiyor yazılım konusunda ne kadar destek var ?
Bugün itibariyle cihaz hb den geldi ve ilk işim cihaza güncel firm. ve nmt yazılımını attım.720 ve 1080p film deneme şansım olmadı işlerimin yoğunluğundan dolayı 1-2 gün içerinde cihaza zaman ayırıp 720 ve 1080p filmleri deneyeceğim. Şimdilik herşey yolunda inşallah bir aksilik çıkmaz.
iomega mkv oynatmıyor
Teknodonanim.com sitesinde inceleme yapan birisi 1080 p video bitrate 40 olan video oynatmada EGREAT M34A cihazda takılmalar olmuş Bunu yaşayan veya tesbit eden var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Teknodonanim.com sitesinde inceleme yapan birisi 1080 p video bitrate 40 olan video oynatmada EGREAT M34A cihazda takılmalar olmuş Bunu yaşayan veya tesbit eden var mı?
Bu takılmaların olduğu daha önce yazıldı. Deneme yapılan film hakkında bilgi varmı?
Sormamın nedeni, 2 film üzerinden performans testleri yapıldı. Biri avatar 1080p 45 gb mkv. Diğeri 18 gb Transfotmer.1080p.imax mkv versiyonu. Bu her iki filmde ilk kullanımda donmalar olduğu doğrulandı. Fakat cihaza hard disk takıp, NMT uygulamaları yüklendiğinde ve izleme öncesi yüklü olan uygulamaların deaktif edildiğinde bu takılma donmaların olmadığı anlatıldı. Aynı filmler ve aynı uygulama ile ben denedim, takılma yada donma gibi bir durumla karşılaşmadım.
Arkadaşlar bu NMT uygulamaları dediğiniz nedir? bunları nasıl yükleyip daha sonra da deaktif edecez? Ben de 1 ay kadar önce bu cihazı aldım, çoğu filmde sorun yaşamıyorum ama bazı büyük filmlerde takılma oldu, izleyemedim...
quote:
Orijinalden alıntı: airea
Arkadaşlar bu NMT uygulamaları dediğiniz nedir? bunları nasıl yükleyip daha sonra da deaktif edecez? Ben de 1 ay kadar önce bu cihazı aldım, çoğu filmde sorun yaşamıyorum ama bazı büyük filmlerde takılma oldu, izleyemedim...
doğrudur 1080 p video bitrate 40 olan video oynatmada EGREAT M34A cihazda takılmalar olması normaldir.çünkü o video sigma 8635 işlemcili cihazlar için değil.samsungun bir videosu var bitrate 40 olan bu video sigma 8643 işlemciler için yapılmıştır.oynatmasına da gerek yok zaten.
Selam Arkadaşlar. 2-3 ay önce bu cihazdan aldım. Ancak bazı sıradan divx formatlarında seste problem oluyor ağırlaşıyor vs. Aldığımda yazılım güncel gerek yok upgrade e dediler. Ben hiç yazılımı ile oynamadım. Ne yapmalıyım. İzlemek istediğim divxler de internetten indirdiğim favori diziler bazılarında sorun oluyor.
Selamlar, 50-17-090204-15-EGR-403-073 firmware için link verebilecek kimse varmıdır?
slm arkadaşlar 3 gün önce egreat m34a yı ew dan aldım . bende 110 ekran projeksiyon tv var ona bağladım ,amacım indirdiğim filmleri tv de izlemekti. benim bi kaçsorum olacak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 1-cihazı kurdum çalışyo peki güncelleştirme yapmam gerekyomu. 2-kutunun içerisinde cd vardı peki ne işime yarayacak 3-yine kutunun içerisinde e sata kablosu vardı bunun için bişey yapmam gerekyomu dediğim gibi amacım sadece film izlemek şu anda işimi fazlasıyla görüyo bit torenti kurmaya gerek duymadım bilgisayarda o işi hallediyorum.