Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki 2. jenerasyon wd hd media player a göre bu cihazlarda sadece film izleme bazında ne fark var?
    Benim netle işim olmuyorsa, download olayım yoksa wd 2. jenerasyon cihazlar işimi görmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 6 Mayıs 2010; 3:09:56 >
  • WD sadece bir player. NMT'ler çok fonksiyonlu cihazlardır.
    FTP , Torrent , Samba , Linux , IPTV , Download vb... bir çok konuda işlem yapabileceğiniz cihazlar.
    Sata & E-Sata disk kullandığınız zaman NMT'lerin tadından yenmiyor.
    NMT servislerini kapadığınız zaman USB disklerde bahsedilen yüksek bitrate'li film sorunlarının çoğu da sorunsuz izlenebiliniyor.
  • aleti aldım update ı yaptım guzel cıhaz ama takıldıgım bır olay var aynı klasorde bulunan film ve altyazım var fakat altyazıyı gostertemıyorum bır çözum ?
  • arkadaşlar biri nmt nin nasıl kullanıldığını anlatabilirmi acaba ? rica ediyorum
  • arkadaşlar sorun çekiyorum altyazı konusunda.. video ile altyazı dosya ısımlerı uzantı harıc aynı olmasına ragmen goruntuleyemıyorum altyazıyı ... fakat bir dizinin 5.sezon 5.bolumunu oynattım gosterdı son bolumunu gostermedı ... bir çözüm gerek yoksa yarın gerı verecegım bu aletı ben
  • lion_koc ;
    NMT installer programı ile Egreat a yardımcı programlar yüklüyorsunuz. Bu programlarda internet explorer üzerinden ulaşıp iztediğiniz ayarları yapabilirsiniz. turkeyforum adlı sitede daha kapsamlı olarak anlatılmaktadır.

hailandkill ;
    uzaktan kumanda da subtitle tuşuna bastığınızda damı çıkmıyor. Belki altyazıda sorun vardır. Başka altyazı sitesini deneyin.
  • aslında çözdüm gibi ama benim filmlerimin hepsi boyle neredeyse demek ıstedıgım altyazı ıle fılm ısmı tutmuyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hailandkill

aslında çözdüm gibi ama benim filmlerimin hepsi boyle neredeyse demek ıstedıgım altyazı ıle fılm ısmı tutmuyor ...

altyazı ile film dosya adları aynı olmak zorunda
  • Selam arkadaşlar bende bugün itibariyle Egreat EG-M34A sahibiyim. Şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor upgrade felan etmem gerekir mi neler tavsiye edersiniz Neler yükleyeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Selam arkadaşlar bende bugün itibariyle Egreat EG-M34A sahibiyim. Şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor upgrade felan etmem gerekir mi neler tavsiye edersiniz Neler yükleyeyim?

yazılımın versiyonu 01-17-090204-15-POP-403 ise gerek yok.
    yapıcağınız şey menü ve altyazıyı türkçeleştirmek artı Video Çıkış ayarını Auto'ya getirip kaydedin.
    Ayrıca performans için Sata veya E-Sata diskleri kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 6 Mayıs 2010; 18:30:17 >
  • Teşekkür ederim daha deneme şansım olmadı tadına bakamadım ilk işim versiyonuna bakmak olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Selam arkadaşlar bende bugün itibariyle Egreat EG-M34A sahibiyim. Şimdi ilk olarak ne yapmam gerekiyor upgrade felan etmem gerekir mi neler tavsiye edersiniz Neler yükleyeyim?

yazılımın versiyonu 01-17-090204-15-POP-403 ise gerek yok.
    yapıcağınız şey menü ve altyazıyı türkçeleştirmek artı Video Çıkış ayarını Auto'ya getirip kaydedin.
    Ayrıca performans için Sata veya E-Sata diskleri kullanmanızı tavsiye ederim.
  • EGREAT M34A için hangi kablosuz usb yi önerirsiniz ve nereden almalıyım?. Evim dublex alt ve üst kat arası transfer söz konusu olacak.. Ekonomik olması da önemli tabi :)
  • Merhaba arkadaşlar;

Bu cihaz şu an en uygun nerede mevcut?

Ayrıca yakınlarda bir kampanya yapıldı mı yanılmıyorsam bir arkadaş 249 ' a EW den bu cihazı almış.
  • ben dün ankara ankamall ew den aldım 2 adet vardı 1 tane daha var
  • Fiyat olarak kaça temin ettiniz hailandkill?
  • quote:

EGREAT M34A için hangi kablosuz usb yi önerirsiniz ve nereden almalıyım?. Evim dublex alt ve üst kat arası transfer söz konusu olacak.. Ekonomik olması da önemli tabi :)

TP-Link 300 Mbps kablosuz adaptörleri cihaz ile çalışıyor.
    ElectroWorld'te olması lazım.
  • Teşekkür ederim.. Bu arada aldığım cihazı bu sabah denedim 1TB Seagate harici bağladım Normal Tüplü Televizyonda ve Full HD TV de denedim. MKV avi vs. 720 1080 çeşitli video dosyaları denedim, dosyalar arası geçiş vs. tek kelime ile HARİKA.. Herkese tavsiye ederim.

Tp-Link TL-WN821N 300MBPS Kablosuz USB Adaptör EGREAT M34A için en uygununumdur? Fiyatıda güzel hepsiburada da 37,22 TL eğer çalıştırır ve iyi performans alırsın diyorsanız alacağım?

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

EGREAT M34A için hangi kablosuz usb yi önerirsiniz ve nereden almalıyım?. Evim dublex alt ve üst kat arası transfer söz konusu olacak.. Ekonomik olması da önemli tabi :)

TP-Link 300 Mbps kablosuz adaptörleri cihaz ile çalışıyor.
    ElectroWorld'te olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 7 Mayıs 2010; 12:24:23 >

• Hepsiburada da kampanya vardı Tp-Link TL-WN821N 300MBPS Kablosuz USB Adaptör satın aldım.
  • M34A EW de ne kadar acaba?
  • EGREAT M34A a wireless usb taktıktan sonra bilgisayarımın dvdromunu paylaşıma açarak egreattan izleyebilir miyim deneyen arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.