Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu yapmayın kimsenin kanına filan girdiğim yok asker adamsın 300 tl cebinde kalsın askerde lazım olur ne yapacaksın mkvyi v.s.

sen hele dön askerden ne m34ler çıkar o zamana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

yahu yapmayın kimsenin kanına filan girdiğim yok asker adamsın 300 tl cebinde kalsın askerde lazım olur ne yapacaksın mkvyi v.s.

sen hele dön askerden ne m34ler çıkar o zamana

Cok ozletmıcem canım kendımı :D kısa donem gidip gelicem Allah nasip ederse , 2.5 " lik toshiba sata notebook diski taksam m34 e performans sorunu yaşamam sanırım değilmi ?
  • yaşamazsın
  • herkese iyi akşamlar

haftasonu ankaraya gittiğimde eğer bulabilirsem EW den popcorn 110 yada m34a dan birini alacağım (öncelik popcorn da olacak kampanya fiyatından bulursam)

öğrenmek istediğim bu cihazlar internete nasıl bağlanıyor ve m34a da bulunan altyazı senkronizasyonu popcornda da varmı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDUST

herkese iyi akşamlar

haftasonu ankaraya gittiğimde eğer bulabilirsem EW den popcorn 110 yada m34a dan birini alacağım (öncelik popcorn da olacak kampanya fiyatından bulursam)

öğrenmek istediğim bu cihazlar internete nasıl bağlanıyor ve m34a da bulunan altyazı senkronizasyonu popcornda da varmı?

teşekkürler

Dostum popcorn zaten cihazın ağababası :D m34 f/p olarak düşünülen bir cihaz . Senkronlama olayı tabiki popcorn da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

quote:

Orijinalden alıntı: CDUST

herkese iyi akşamlar

teşekkürler

Dostum popcorn zaten cihazın ağababası :D m34 f/p olarak düşünülen bir cihaz . Senkronlama olayı tabiki popcorn da var.

teşekkürler kuntyz

peki internet bağlantısı nasıl bu cihazlarda, ayrı bir aparat mı gerekiyor?
  • modemin yakınsa direkt ethernet kablosu ile uzaksa wifi aparat ama her model olmaz tp-link wn821
  • sadays usta yada diğer üstadlar bir sorum olacak.bende beko 72 ekran tv si var normal tv lcd plazma değil fullhd vardı bende bi tane annemlere hediye ettim yeni alıcam ama alana kadar soruyorum..svideo girişleri var burdan egreat a bağlayabilir miyim? birde hani tam performans alamasamda 720p filmleri bu tv de açabilirmiyim? 1080 zaten ümidim yokta en azından ben lcd alana kadar 720p filmleri bu aletle izleyebilirsem yeter bana.birde sata to sata olarakmı bağlanıyor yoksa sata to e-sata şeklindemi? içinden çıkıyormu sata kablosu? birde ben ismini vermeyim bi cihaz kullandım mesela ileri sardırma 8x vardı en fazla ama çok yavaştı ama en çok hoşuma giden özelliği kumandada 4 tuşuna basınca filmin %40 ına gidiyodu.egreat tede böyle birşey varmı? birde bu chunli filmi çıktı street fighter en son 8gb mkv onu oynatmadı normalde 1080p mkv oynatıyor ama bir belgeselde daha donma yaptı bunda hiç karşılaştığınız oldumu açmayan? garanti olarakta arena mı veriyor garantisini? birde üstad mesela torrent ten dosya indiriyor ama ben geldim pc yi açtım internete giricem bağlantımın yavaş olmaması için torrenti kesmem lazım bunu yapmak basit mi? tekrar aktif etmek için ne yapmak gerekir? birde içine 3.5 disk sığmıyor denilmiş peki 2.5 luktamı sığmıyor? birde ben çıplak satayı taktım bu cihaza cihazıda pc ye bağlasam veri transferi yapamıyormuyum? oyle birşey okudum gibi geldi sankide saçma olur oyle olursa kasayımı açıcam her defasında yada dock station almam lazım. cevaplarınıza göre bu akşam deveyukunden sipariş geçicem.
    şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 1 Ekim 2009; 19:49:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

modemin yakınsa direkt ethernet kablosu ile uzaksa wifi aparat ama her model olmaz tp-link wn821

teşekkürler
  • Herkese selamlar öncelikle.Az kaldı kafayı yiycem.Yaklaşık 1 aydır incelemediğim yorumlarını okumadığım cihaz kalmadı.Enson novatron ve popcorn ile egreat arasında kaldım.Sizce en mantıklısı - en iyisi hangisi fiyata bakmıyorum artık açıkçası.Ayrıca popcorn ve egreat da bulunan şu nmt uygulamaları ve youtube torrent gibi özellikler novatron da da varmı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ve saygılar
  • kimse cevaplamadı beklemedeyim hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 2 Ekim 2009; 0:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

sadays usta yada diğer üstadlar bir sorum olacak.bende beko 72 ekran tv si var normal tv lcd plazma değil fullhd vardı bende bi tane annemlere hediye ettim yeni alıcam ama alana kadar soruyorum..svideo girişleri var burdan egreat a bağlayabilir miyim? birde hani tam performans alamasamda 720p filmleri bu tv de açabilirmiyim? 1080 zaten ümidim yokta en azından ben lcd alana kadar 720p filmleri bu aletle izleyebilirsem yeter bana.birde sata to sata olarakmı bağlanıyor yoksa sata to e-sata şeklindemi? içinden çıkıyormu sata kablosu? birde ben ismini vermeyim bi cihaz kullandım mesela ileri sardırma 8x vardı en fazla ama çok yavaştı ama en çok hoşuma giden özelliği kumandada 4 tuşuna basınca filmin %40 ına gidiyodu.egreat tede böyle birşey varmı? birde bu chunli filmi çıktı street fighter en son 8gb mkv onu oynatmadı normalde 1080p mkv oynatıyor ama bir belgeselde daha donma yaptı bunda hiç karşılaştığınız oldumu açmayan? garanti olarakta arena mı veriyor garantisini? birde üstad mesela torrent ten dosya indiriyor ama ben geldim pc yi açtım internete giricem bağlantımın yavaş olmaması için torrenti kesmem lazım bunu yapmak basit mi? tekrar aktif etmek için ne yapmak gerekir? birde içine 3.5 disk sığmıyor denilmiş peki 2.5 luktamı sığmıyor? birde ben çıplak satayı taktım bu cihaza cihazıda pc ye bağlasam veri transferi yapamıyormuyum? oyle birşey okudum gibi geldi sankide saçma olur oyle olursa kasayımı açıcam her defasında yada dock station almam lazım. cevaplarınıza göre bu akşam deveyukunden sipariş geçicem.

Bu kadar karmaşık bir soru nasıl yanıtlanır bilmiyorum.. ama "hala yanıtlanmadı" mesajınızı görünce dayanamadım. :)

1. svideo girişten bağlayabilirsiniz
    2. 720p, 1080p, 480p her türlü filmi normal TV'nizde gayet güzel izlersiniz.. sadece çözünürlüğü 480p olur. Ben de öyle izliyorum.. hiç sorun yok. :)
    3. Cihazın disk bağlantısı SATA'dır.
    4. Sata kablosu içinden çıkıyor.. zaten başka kablo kullanamazsınız.
    5. Tüm Egreat modellerinde kumandadan sayı tuşlarına basınca %10, %20 vs. gider.. İleri kaydırma tuşuyla 30sn atlamalar yapabilir.
    6. NEredeyse her 1080p film egreat modellerinde oynar. Nadiren sorun olabilir.
    7. Garantili satış yapan 2 firma vardır.www.egreattr.com ve sancak bilgisayar. Arena kanalıyla satılanlar sancak garantisindedir.
    8. Torrenti PC'den cihaza bağlanıp durdurabilirsiniz.. cihaza ellemenize gerek yok.
    9. PC'den torrenti tekrar başlatabilirsiniz.
    10. M34A modelinin içine hiç bir şekilde disk sığmaz, takılamaz. Dışına takılabilir. İçine takılanlar daha gelişmiş olan EGREAT M32B ve EGREAT M33A modelleridir.
    11. M34A'da cihaza taktığınız çıplak sataya :) ağ üstünden PC'den ulaşabilirsiniz.. Veya sata diski söküp PC'ye takacaksınız. Başka yolu yok. Diğer Egreat modellerinde içine taktığınız sataya ağ, USB, Esata veya sata bağlantısı ile ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mensx

Herkese selamlar öncelikle.Az kaldı kafayı yiycem.Yaklaşık 1 aydır incelemediğim yorumlarını okumadığım cihaz kalmadı.Enson novatron ve popcorn ile egreat arasında kaldım.Sizce en mantıklısı - en iyisi hangisi fiyata bakmıyorum artık açıkçası.Ayrıca popcorn ve egreat da bulunan şu nmt uygulamaları ve youtube torrent gibi özellikler novatron da da varmı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ve saygılar

Novatron'u boşverin.. eski nesil bir cihaz.

Fiyata bakmıyorsanız size Egreat'in M33A veya M32B modelini öneririm. Fiyata bakıyorsanız M34A. Ama torrent vs. gibi NMT uygulamalarını istiyorsanız M34A'yı da önermem. Egreat'ın en basitleştirilmiş modelidir. Herşey olsun ama çok pahalı olmasın diyorsanız Popcorn alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metepe

quote:

sadays usta yada diğer üstadlar bir sorum olacak.bende beko 72 ekran tv si var normal tv lcd plazma değil fullhd vardı bende bi tane annemlere hediye ettim yeni alıcam ama alana kadar soruyorum..svideo girişleri var burdan egreat a bağlayabilir miyim? birde hani tam performans alamasamda 720p filmleri bu tv de açabilirmiyim? 1080 zaten ümidim yokta en azından ben lcd alana kadar 720p filmleri bu aletle izleyebilirsem yeter bana.birde sata to sata olarakmı bağlanıyor yoksa sata to e-sata şeklindemi? içinden çıkıyormu sata kablosu? birde ben ismini vermeyim bi cihaz kullandım mesela ileri sardırma 8x vardı en fazla ama çok yavaştı ama en çok hoşuma giden özelliği kumandada 4 tuşuna basınca filmin %40 ına gidiyodu.egreat tede böyle birşey varmı? birde bu chunli filmi çıktı street fighter en son 8gb mkv onu oynatmadı normalde 1080p mkv oynatıyor ama bir belgeselde daha donma yaptı bunda hiç karşılaştığınız oldumu açmayan? garanti olarakta arena mı veriyor garantisini? birde üstad mesela torrent ten dosya indiriyor ama ben geldim pc yi açtım internete giricem bağlantımın yavaş olmaması için torrenti kesmem lazım bunu yapmak basit mi? tekrar aktif etmek için ne yapmak gerekir? birde içine 3.5 disk sığmıyor denilmiş peki 2.5 luktamı sığmıyor? birde ben çıplak satayı taktım bu cihaza cihazıda pc ye bağlasam veri transferi yapamıyormuyum? oyle birşey okudum gibi geldi sankide saçma olur oyle olursa kasayımı açıcam her defasında yada dock station almam lazım. cevaplarınıza göre bu akşam deveyukunden sipariş geçicem.

Bu kadar karmaşık bir soru nasıl yanıtlanır bilmiyorum.. ama "hala yanıtlanmadı" mesajınızı görünce dayanamadım. :)

2. 720p, 1080p, 480p her türlü filmi normal TV'nizde gayet güzel izlersiniz.. sadece çözünürlüğü 480p olur. Ben de öyle izliyorum.. hiç sorun yok. :)
    5. Tüm Egreat modellerinde kumandadan sayı tuşlarına basınca %10, %20 vs. gider.. İleri kaydırma tuşuyla 30sn atlamalar yapabilir.
    7. Garantili satış yapan 2 firma vardır.www.egreattr.com ve sancak bilgisayar. Arena kanalıyla satılanlar sancak garantisindedir.
    8. Torrenti PC'den cihaza bağlanıp durdurabilirsiniz.. cihaza ellemenize gerek yok.
    10. M34A modelinin içine hiç bir şekilde disk sığmaz, takılamaz. Dışına takılabilir. İçine takılanlar daha gelişmiş olan EGREAT M32B ve EGREAT M33A modelleridir.
    11. M34A'da cihaza taktığınız çıplak sataya :) ağ üstünden PC'den ulaşabilirsiniz.. Veya sata diski söküp PC'ye takacaksınız. Başka yolu yok. Diğer Egreat modellerinde içine taktığınız sataya ağ, USB, Esata veya sata bağlantısı ile ulaşabilirsiniz.

üstad cevapların için tşk ederim hepsini bir kalemde sormak istedim genel bi soru oldu galiba:) siparişi veriyorum şimdi çok sağol yardımların için

• quote:

üstad cevapların için tşk ederim hepsini bir kalemde sormak istedim genel bi soru oldu galiba:) siparişi veriyorum şimdi çok sağol yardımların için

Dalgınlıkla atladığım bir şey olmuş.. svideo'dan değil AV girişinden bağlayabilirsiniz. Ama sorun olacağını sanmıyorum.. Svideo girişi olan her TV'de AV giriş de olur. Yoksa bile scart girişine 2-3TL bir adaptör takarak AV giriş elde edebilirsiniz.

Yanılttıysam özür dilerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metepe

quote:

TF'da cevapladığım için buraya yazmadım ben de

tek fark svideo çıkışı yoktur cihazın ya kompozit ya da dönüştürücü ile scart bağlayacaksın ama görüntüyü seveceğini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Ekim 2009; 11:02:34 >

• sipariş ettim cihazı.av var cihazda hangisinden bağlarsam daha iyi olur av mi scart mı ?
  • farketmez görüntü kalitesi artmaz kompozit to scart dönüşümde

av girişinden kompozit bağla o zaman da ses için stereo kablo almalısın tvnin ses girişi yoksa o zaman mecburen scart dönüştücü alacaksın çünkü onların hem ses hem de görüntü için girişleri vardır
  • AV nin V si olup da A sı olmaması düşünülemez yahu.. :)

AV bağlantı ile cihaz TV arasında bağlantı kuracaksınız. Yani Kırmızı, Beyaz, Sarı ile stereo ses ve görüntü.. Anfiniz varsa optik kablo ile bağlarsınız.
  • ben sanırım yanlış biliyorum cihazın altındaki 3 giriş olan sarı-kırmızı-beyaz kablolar benim tv de var ben s video diye o çıkışlara diyorum yoksa onlar kompozit çıkış diyemi geçiyor:)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.