Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu cihazın normal dvd player gibi dvd disk koyacak yeri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

ben sanırım yanlış biliyorum cihazın altındaki 3 giriş olan sarı-kırmızı-beyaz kablolar benim tv de var ben s video diye o çıkışlara diyorum yoksa onlar kompozit çıkış diyemi geçiyor:)

Evet onlar s video değil Kompozit. Öncelikle hayırlı olsun yalnız daha önce aynı TV'de scartla -DVD-Divx player kullandıysanız buna kıyasla M34a-Kompozit bağlantısı görüntü kalitesi nasıl bende tüplü tv kullanıyorum ve NMT almak için önemli bir kriter..

Ayrıca kullanan arkadaşlar M34A'ya Sata disk bağlıyken Diske dosyaları nasıl atıyorsunuz sata diski aletten çıkarmadan makul bir hızla dosya atılabiliyor mu?

Bu konuda kafam karıştı çünki @Metepe ve @sadays ustlardan farklı bilgiler geliyor @metepe veri atmak için sadece Ağ bağlantısı ve sata diski çıkarıp bilgisaayara bağlamak lazım derken @sadys USB'den HDD-flash bellekle sata diske veri atılabildiğini söylüyor bu konuyu tam bir kesinliğe kavuşturmamız mümkün mü acaba?

Zaten üstteki merak ettiğim, Tüplü TV DVD player-scart ve NMT-Compozit bağlantı kıyasında da farklı görüşler var gene aynı ustalardan

Aslında bana elimdeki Philips 5960 Divx player görüntü kalitesini veya yakın kaliteyi verse yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 3 Ekim 2009; 12:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hıdır

beyler bu cihazın normal dvd player gibi dvd disk koyacak yeri var mı?

Normalde yok (piyasada ki diğer popüler modellerde de yok) ama USB Harici DVD sürücü takılabiliyor Hatta M32B'nin içine de slim DVD sürücü takılabiliyor..
  • Değerli arkadaşlar,

Öncelikle 1080p video oynatan bir cihazı LCD, plazma vs. gibi 1080p görüntü veren bir TV'de kullanmak elbette doğru tercih. Bu konuda Sadays arkadaşımla bir ayrılığımız yok.

Diğer taraftan cihazların kompozit çıkışla analog TV'ye verdiği görüntü hiç küçümsenecek bir görüntü değil. Tüplü TV'ler zaten yapısı gereği daha canlı görüntü verir. Cihaz da mevcut görüntüyü son derece net şekilde tüplü TV'ye aktarıyor. Televizyonum tüplü, görüntü net olur mu diye endişe edilecek bir durum yok.

Sevgili askan22, yıllardır Philips divx player kullanan biri olarak, philipsin görüntü kalitesinde bu cihazların yanına bile yanaşamayacağı kanısındayım.

M34A'da veya diğer modellerde SATA diske USB diskten dosya atılabilir. Ağ veya sata bağlantısı derken kasdettiğim şey DOĞRUDAN BAĞLANTI idi. Yoksa USB flash veya Usb disk ile de veri kopyalanabilir. Ama açıkcası pek hoşlanacağınız bir yöntem değil.. Dosyaları önce flah veya diske kopyalayıp sonra sata diske tekrar kopyalamak eziyet denecek kadar yavaş bir yöntem.. Ben sata diski söküp PC'ye bağlamayı tercih ederdim.

Son olarak;

Cihazlara harici DVD player bağlanabilir (USB). M32B modelinde içine slimfit (notebook tipi) DVD sürücü monte edilebilir.

• Hocam Şimdi bazı şeyler netleşti kafamda,Çok Teşekkürler.. Artık tek bir kararım kaldı İçine HDD takılan bir model mi yoksa M34A mı? ve tabi Fiyat
  • ürün bugun elime geçti yanlız güncelleme yapamıyorum guncelleme boyutu büyük diye hata veriyor güncelleme yaparken internete bağlı olmak şartmı ben bağlı olmadan yapmaya çalışıyorumda.birde ben usb den disk bağlıyorum bi görüyor bi görmüyor neden ne olabilir bazen diski takmadan açıyo sonra diski taktığımda ekran gidiyo başka disktede denedim hatta bi başkasındada sonuç aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

ürün bugun elime geçti yanlız güncelleme yapamıyorum guncelleme boyutu büyük diye hata veriyor güncelleme yaparken internete bağlı olmak şartmı ben bağlı olmadan yapmaya çalışıyorumda.birde ben usb den disk bağlıyorum bi görüyor bi görmüyor neden ne olabilir bazen diski takmadan açıyo sonra diski taktığımda ekran gidiyo başka disktede denedim hatta bi başkasındada sonuç aynı.

1- Kullandığınız disk fazla akım çektiği için cihaz kaldırmıyor olabilir.

2. Cihazınız arızalı olabilir. (başka disklerde de olduğuna göre daha olası)

3. Güncelleme için internet gerekmez. Yanlış dosya kullanıyor olabilirsiniz.www.egreattr.com destek sayfasındaki dosyayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Hocam Şimdi bazı şeyler netleşti kafamda,Çok Teşekkürler.. Artık tek bir kararım kaldı İçine HDD takılan bir model mi yoksa M34A mı? ve tabi Fiyat

Fiyat önemli bir unsur...

Fiyat/performans arıyorsanız M34A, konfor ve nitelik arıyorsanız elbette HDD takılan model...
  • adaptörü değiştir adaptörü (hiç 12 volt 5 amper adaptörün yok mu başka bir aletin mesela dreambox gibi uyud recevierlar da aynı adaptörü kullanır)

bir de güncellemeyi fat32 formatlı usb bellekten yap yönergelere uygun yap

www.egreattr.com da var türkçe kılavuzlar
  • quote:

quote:

beyler bu cihazın normal dvd player gibi dvd disk koyacak yeri var mı?

Normalde yok (piyasada ki diğer popüler modellerde de yok) ama USB Harici DVD sürücü takılabiliyor Hatta M32B'nin içine de slim DVD sürücü takılabiliyor..

popcornhour un da yok o zaman?
  • quote:

Popcorn A110'da yok ama Popcorn'un yakında çıkacak olan modeli C-200'de içine DVD sürücü Hatta Blu ray Sürücü takma yeri var sanırım.. Ama tabi kasa bayağı büyük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 3 Ekim 2009; 18:51:46 >
  • quote:

quote:

Popcorn A110'da yok ama Popcorn'un yakında çıkacak olan modeli C-200'de içine DVD sürücü Hatta Blu ray Sürücü takma yeri var sanırım.. Ama tabi kasa bayağı büyük..

çok teşekkür ederim
  • bi problem daha var şimdi:) iş yerinde plazmaya hdmi ile bağladım ama eve geldim composit ten bağlanmayı deniyorum ama olmuyo tv 70 ekran ama özellik falan secilmiyo mod olarak av lere geliyorum bekliyorum vermiyo goruntuyu bi ayar falan varmı? denilenleri yaptım tv mode ve 0 a bastım ama hala bir görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 3 Ekim 2009; 23:52:49 >
  • M34A cihazlarda mkv filmlerde kasilma olayinin asli varmidir?

Ben ilk olarak Western Digital almayi dusunuyordum fakat mkv filmlerin kastigini duyup vazgectim.Bunda da umarim boyle bir olay yoktur...

M2TS oynatabilmesi benim icin cok onemliydi iyi oldu.
  • Arkadaşlar bu aletle torrent kullanan var mı. Aynı anda kaç download aktif halde olabiliyor,tam verim alabiliyor muyuz ? Downloadla ilgili herhangi bir sorunu olan var mı ?
  • metepe ilgin için teşekkürler kısa,öz ve oldukça yol göstericiydi,tavsiyelerine uyacağım
  • m33 ile m34 arasındaki mukayese savaşımda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar:

iki cihaz arasındaki farkları irdelemek istiyorum

1.M33 LCD ekrana sahip M34 değil. LCD ekran olup olmaması beni pek bağlamıyor.

2.M33 VGA çıkışa sahip M34 değil. Bu durum ne gibi bir avantaja veya dez avantaja sahip olabilirki?

3.

M33 HDD compatibility 3.5" Internal SATA I, II
    M34 HDD compatibility none

M33 USB interfaces 2 x USB2.0 Host; 1 x USB 2.0 Slave
    M34 USB interfaces 2 x USB2.0 Host

M33 Other interfaces 1 x eSATA Host; 1 x eSATA Slave
    M34 Other interfaces 1 x SATA I/II (external)

Bir sitede yukarıdaki farklılıkları buldum lakin bu durumu pek anlayamadım. Bu üçüncü maddede ne demek istiyor arkadaşlar?

4.WD 2,5" 320 GB lık HDD ile sorunsuz çalışırmı M34?

5.HDD içine attığımız dvd filmleri (audio_ts ve video_ts) oyantıyormu M34?

6.Beşinci maddede cevap eğer "evet" ise ozaman bir dvd playerın kalitesinde ses ve görüntü verirmi bu M34?

• bu cihaza herhangi bir usb wifi adapter bağlarsak çalışıyormu ?

misal;
    http://www.vatanbilgisayar.com/d-link-dwa-110-dwa-110-54mbps-kablosuz-usb-adaptor/productDetails.aspx?I_ID=31822

bilen,deneyen kullanan cevap verirse sevindirik olucam çünki birkaç güne egreat siparişi vercem
    vermişken onuda aynı yerden alayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant_sebastian -- 7 Ekim 2009; 22:56:30 >
  • hayır çalışmaz atheros çipli olacak

tplink wn821 alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

m33 ile m34 arasındaki mukayese savaşımda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar:

iki cihaz arasındaki farkları irdelemek istiyorum

1.M33 LCD ekrana sahip M34 değil. LCD ekran olup olmaması beni pek bağlamıyor.

2.M33 VGA çıkışa sahip M34 değil. Bu durum ne gibi bir avantaja veya dez avantaja sahip olabilirki?

3.

M33 HDD compatibility 3.5" Internal SATA I, II
    M34 HDD compatibility none

M33 USB interfaces 2 x USB2.0 Host; 1 x USB 2.0 Slave
    M34 USB interfaces 2 x USB2.0 Host

M33 Other interfaces 1 x eSATA Host; 1 x eSATA Slave
    M34 Other interfaces 1 x SATA I/II (external)

Bir sitede yukarıdaki farklılıkları buldum lakin bu durumu pek anlayamadım. Bu üçüncü maddede ne demek istiyor arkadaşlar?

4.WD 2,5" 320 GB lık HDD ile sorunsuz çalışırmı M34?

5.HDD içine attığımız dvd filmleri (audio_ts ve video_ts) oyantıyormu M34?

6.Beşinci maddede cevap eğer "evet" ise ozaman bir dvd playerın kalitesinde ses ve görüntü verirmi bu M34?

1- cevabı kendin vermişsin

2- pc monitörüne ve digital girişi olmayan sadece pc girişi olan projeksiyonlara bağlantı için düşünülmüş bazısı için önemsiz bazısı için hayati öneme haiz olabilir

3- hdd içine takılmadığı için none demiş yoksa 2.5 veya 3.5" sata diskler hem 33e hem 34e bağlanabilir, slave usb olmaması demek m34ü harici disk gibi pc ya da notebooka gösteremezsin demektir o zaman data tarnsferi için networkten ağ üzerinden atacaksın demektir esata harici diskler yan taraftaki sata çıkışıan m34ün esata to sata kablo ile ve sata tarafının maket bıçağı v.s. ile dişiden erkeğe çevrilmesi suretiyle bağlanabilir

4- muhtemelen çalışır nadiren bazı toshiba disklerin çalışmadığı oluyor

5- oynatır hem açık olarak hem de .iso image olarak

6- bir miktar upscale ettiği için dvd playerdan daha bile iyi gösterir ama bu hdmi girişe sahip bir lcd ya da plazma söz konusu ise kompozit çıkışından dvd playerlardan daha kötü gösterir çünkü onların scart çıkışları rgb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Ekim 2009; 23:38:52 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.