Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son yazılımın yüklü olmasını anlayabilirim çünkü m33 ithalatında da son yazılım yüklü geldi metepenin m34 ithalatı eski parti idi muhtemelen son m34ler son yazılım yüklü gelecek ama menü türkçe dedin mi iki dakika duracaksın çıkışta da DTS ses çıkışı analog seçili demişsin muhtemelen iade bir ürün almışsın sancak ile görüş değişim iste ya da seri numarası verip niçin iade edildiğini sor kronik bir sorunu olabilir aletin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Ekim 2009; 23:22:32 >
  • ürünü bu sabah iade ettim arkadaşlar. deveyükünden açılmamış kutu isteği ile gerisin geriye gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

ürünü bu sabah iade ettim arkadaşlar. deveyükünden açılmamış kutu isteği ile gerisin geriye gönderdim.

en iyisini yapmışsınız..

para verip alıyorsanız içiniz rahat etmeli..
  • Elektrik beslemesi olmayan tüm USB diskleri çalıştırıyor mu sorunsuz? Bunla ilgili tam bir bilgi bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnclark

Elektrik beslemesi olmayan tüm USB diskleri çalıştırıyor mu sorunsuz? Bunla ilgili tam bir bilgi bulamadım..

Genelde sorun olmamakla birlikte ne yazık ki her zaman çalıştırmıyor.. Markası, modeli veya disk büyüklüğüne göre gücün yetersiz kaldığı olabiliyor. HArici beslemeli disk kullanmak daha sağlam..
  • ürün deveyükü sitesince iade alınmış ve açılmamış sıfır kutu tarafıma gönderilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eztech -- 19 Ekim 2009; 10:39:59 >
  • Merhabalar,

Bu cihazla bir suredir ilgileniyorum. Dun Bimeks'in kampanyasindan
    Toshiba 42RV635 aldim, birkac gun once de 1.5TB'lik ESata destegi
    de olan harici bir disk almistim. Aldiktan sonra NTFS olarak formatlayip
    arsivi olan bir arkadasimdan 1TB'in uzerinde film aldim. Simdi sira
    boyle bir cihazda. Iki sorum var:

1-Ben ESata destegini daha cok hizli kopyalama yetenegi icin dusunmustum.
    Bu cihaz USB'den NMT uygulamalarini desteklemiyormus, SATA disk gerekiyormus.
    Okuduklarimdan ESata baglantisindan da cihaza baglanti yapilabiliyor diye
    anladim. Bu baglanti direkt olarak yapilabiliyor mu yoksa bir cevirici mi
    kullanmak gerekiyor? Bu durumda NMT uygulamalari calisiyor mu?

2-Dedigim gibi ben diski NTFS olarak formatladim. NMT uygulamalari NTFS
    formatinda calisiyor mu? Calismiyorsa, bu durumda eldeki filmleri
    kaybetmemek ve ayni zamanda NMT de kullanabilmek icin yapabilecegim birsey var mi?

Tesekkurler,

• 1. Esata diski Sata sokete bağlamak mümkün ancak uygun kablo gerekiyor.. Böyle bir kablo olmadığı için kendimiz yapıyoruz. :)

2. NTFS olmuyor.. EXT3 olmak zorunda... Filmlerin yedeğini almadan yapabileceğiniz pek bir şey yok..
  • TF'a bak maket bıçağıyla esata to sata kablonun sata ucunu erkek hale getirmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTePe
    Şimdiden müjdeyi verelim..

NMT CSI programı diğer pek çok dilden önce çok yakında Türkçe olarak güncellenecek..

Programı yazan arkadaşla yaptığımız görüşme sonucunda Türkçe dosyalarını hazırladık, yolladık. Ufak tefek hatalar olabilir.. affola..

MeTePe'nin TF'daki mesajı hayırlı olsun
  • Slm Arkadaşlar bikaç sorum olacak bu konularda pek bir bilgim yok. EGREAT M34 modeli ile ilgileniyorum ancak kaç gündür evdeki sinema sistemini inceliyorum geliyorum pc den egreatin arka çıkışlarını inceliyorum bu aletten nasıl 5.1 ses alırım çözemedim egreatte arkada optik çıkış var benim evdeki sistem vestel 6500 dvd ve vestel slim10 ses sistemi.Dvd nin arkasında optik video out çıkış var ama ses sisteminde optik giriş yok şu an için ben 6 kablo üzerinden 5.1 alıyorum. Bunu çözebilmemin yolu varmı yoksa extradan amfi mi almam gerekiyor gerekiyorsa tavsiye edebileceğiniz işimi görebilecek hesaplı bir ürün biliyorsanız yardım lütfen...
  • Değerli kardeşim ,

Egreat M34A üzerinden digital sesi alabilmek için optik kablo kullanmaktan başka seçeneğiniz yok. Eğer amfiniz üzerinde optik girişiniz yok ise tek çareniz amfinizi değiştirmeniz.

Ama eğer 5.1 sesleri şimdilik geçici olarak TV üzerinden stereo olarak dinlerim ve ileri de bir amfi alırım derseniz M34A yazılımla DTS Downmix yapan bir cihaz.Bu süre zarfında 5.1 filmleri stereo olarak TV'nizden
    duyabilirsiniz.

Tavsiyeye gelince.Mesela TF'daki 2.el bölümünde satılan Logitech Z-5500 ses sistemi enfes olur.Ama fiyat nasıl gelir size onu bilemem.Selamlar...

Papirus
  • merhaba;

deveyükünden gelen ikinci cihazımı kurdum sorunsuz çalışıyor.

şimdi çözmem gereken aşağaıdaki sorularım var.

bu konuda fikirleri olan arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.

1.ilk gelen (kutusu açılmış) cihazda yüklü olan yazılım

50-17-090204-15-EGR-403-000 iken

yeni gelen (sıfır kutusu açılmamış) cihazdaki yazılım

50-17-090201-15-EGR-403-073

şu aşamada benim yazılım güncellemesi yapmam gerekiyormu. Eğer gerekiyorsa resimi sitesinde yayınlanan yazılımımı yükleyeceğim

2 Adaptörü 12 volt 3 amper. Ben 2,5" 320 GB HDD ile kullanacağımdan yeni bir adaptör almam gerekirmi (örneğin 12 volt 5 amper gibi) eğer gerekirse hangi marka ürünü almalıyım (bir ara sayın sadays bu konudan bahsetti diye anımsıyorum ama)

3 HDD nin ntfs olarak formatlı olması filmleri izlemek için yeterli değilmidir. Muhakkak linux işletim sistemili bir bilgisayardan ext3 olarakmı formatlamalıyım. Kaldıki ext3 olarak formatlarsam windows yüklü bilgisayaralar ext3 formatlı hdd mi tanıyacakmı

4 cihazın en can alıcı menü yeri sanırım "ses ve görüntü" kısmı. Plazması Samsung 42A451 (1024x768) olan ve cihazı 2.0 hoparlör ile dinleyecek olan birisi ses-görüntü menüsündeki seçenekleri nasıl ayarlamalı?

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eztech -- 20 Ekim 2009; 13:48:31 >

• 1. yeni yazılım yüklemen gerekiyor.http://www.popcornhour.com.tr/Files/EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar
    2. ben adaptör değiştirmeden philips 250 gb 2.5 kullanıyorum sorun yok.
    3. bende NTFS sorun yok
    4. video çıkışı auto ses ( digital-raw ve 5.1 ) logitech z5500 ile kullanıyorum. Öbür ayarlarına dokunmadım
  • çok teşekkür ederim sayın ocen76.
  • quote:

merhaba;

şu aşamada benim yazılım güncellemesi yapmam gerekiyormu. Eğer gerekiyorsa resimi sitesinde yayınlanan yazılımımı yükleyeceğim

2 Adaptörü 12 volt 3 amper. Ben 2,5" 320 GB HDD ile kullanacağımdan yeni bir adaptör almam gerekirmi (örneğin 12 volt 5 amper gibi) eğer gerekirse hangi marka ürünü almalıyım (bir ara sayın sadays bu konudan bahsetti diye anımsıyorum ama)

3 HDD nin ntfs olarak formatlı olması filmleri izlemek için yeterli değilmidir. Muhakkak linux işletim sistemili bir bilgisayardan ext3 olarakmı formatlamalıyım. Kaldıki ext3 olarak formatlarsam windows yüklü bilgisayaralar ext3 formatlı hdd mi tanıyacakmı

4 cihazın en can alıcı menü yeri sanırım "ses ve görüntü" kısmı. Plazması Samsung 42A451 (1024x768) olan ve cihazı 2.0 hoparlör ile dinleyecek olan birisi ses-görüntü menüsündeki seçenekleri nasıl ayarlamalı?

saygılarımla...

1- yazılım konusunu ocen76 söylemiş

2- takılma veya alet normal dışı tepkiler veriyorsa ilk bakılması gerekn yer adaptördür yoksa değiştirmene gerek yok

12 volt 5 amper ve switchmode olan kaliteli bir modelle değiştirirsen daha iyi ama sorun olduğunda

3- ext3 1080p filmlerdeki takılmaları gideren bir durum sorun yok diyen arkadaşlarımız var ancak bu hiç sorun olmayacak demek değildir ancak usb hddi ext3 formatlamanın mantığı da yok sata bağlamadıktan ve nmt uygulamalarını çalıştırmadıktan sonra

4- senin plazman 1080p desteklemez dolayısıyla video çıkışını

720p/60hz yap bırak

dvd izlerken 720p/50hz yaparsın ya da 25 fps divx izlerken

tüm ses çıkışların analog olmalı

ne m34 için ne Wd için ne de diğer nmtler için video çıkış çözünürlüğü autoda bırakılmamalı o zaman cihaz mediaya göre değil panel tvnin müsade ettiği maksimum çözünürlüğe göre kendini ayarlıyor ve upscale v.s. nedeniyle görüntü bozuluyor

• Ustalar vallahi bir TF'de bir DH'de forum gözetmeden yardım ediyorsunuz.Herkes adına teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

merhaba;

saygılarımla...

1- yazılım konusunu ocen76 söylemiş

2- takılma veya alet normal dışı tepkiler veriyorsa ilk bakılması gerekn yer adaptördür yoksa değiştirmene gerek yok

12 volt 5 amper ve switchmode olan kaliteli bir modelle değiştirirsen daha iyi ama sorun olduğunda

3- ext3 1080p filmlerdeki takılmaları gideren bir durum sorun yok diyen arkadaşlarımız var ancak bu hiç sorun olmayacak demek değildir ancak usb hddi ext3 formatlamanın mantığı da yok sata bağlamadıktan ve nmt uygulamalarını çalıştırmadıktan sonra

4- senin plazman 1080p desteklemez dolayısıyla video çıkışını

720p/60hz yap bırak

dvd izlerken 720p/50hz yaparsın ya da 25 fps divx izlerken

tüm ses çıkışların analog olmalı

ne m34 için ne Wd için ne de diğer nmtler için video çıkış çözünürlüğü autoda bırakılmamalı o zaman cihaz mediaya göre değil panel tvnin müsade ettiği maksimum çözünürlüğe göre kendini ayarlıyor ve upscale v.s. nedeniyle görüntü bozuluyor

eskiler der ya "hızır gibi yetiştin...." diye.
    saygılar sayın sadays.

ocen76 arkadaşın belirttiği yerdeki rar dosyasını açıp içindeki dosyayı usb ye atıp "egreattr" de anlatılan ayrıntılı açıklama eşliğinde güncelleyeceğim.

demekki ilk gelen cihaz kullanılıp iade edilmiş (yazılım 50-17-090204-15-EGR-403-000 idi)
    yeni cihazdaki ise 50-17-090201-15-EGR-403-073 ise sanırım güncellenmemiş yazılım olsa gerek.

eğer adaptör gerektiren bir durm olursa sendeki adaptörün aynısını nereden alacağımı tekrar sana sorarım sayın sadays :)

NTFS ile hiç sorun yaşamayanlarda oldukça fazla zaten.

menüde aklımın almadığı bir kaç yer daha vardı bu akşam kudıklayıp tekrar yazacağım buraya

• dün gece ilk filmimi seyrettim.

adaptörden kaynaklanan bir sorun olmadı.

hdd nin NTFS olmasından kaynaklanan bir proplem göremedim.

yeni yazılımı bu gece yükleyeceğim.

menüde ise aşğıdaki kısımların nasıl ayarlanacağını sizlere sormak istedim.

ses ve görüntü kısmında;

framerate sync

video zoom

VGA

color space
  • uupps!! menüleri bi tek benmi kurcalamışım kine :))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.