Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum benm cihazım bugün geldi elimde 1080 ve 720 lik filmler mevcut birinden diğerine geçip duruyorum devamlı sıkıntı olmadı ama o tarz videolarıda denemedim açıkcası deneyen arkadaşlar yorum getirir büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Slm arkadaşlar, ürün güzel görünüyor ama birkaç merak ettiğim konu var. Örneyin nette 20, 30gb lık BitRate hızı çok yüksek olan HD filmler var. Birebir BD kalitesinde bazıları, filme dıkunulmadan sadece menüler çıkartılmış. PC bu tür filmleri oynatmak için çok güçlü bir işlemci istiyor, bu cihaz sorunsuz oynatabiliyormu bu filmleri? Takılma olmadan, ses ve görüntüde kaymalar olmadan? Çok önemli bir konu diye düşünüyorum...

O bahsettiğiniz filmlerin boyutundan çok formatı önemli.
    M2TS ise problemsiz oynatıyor. Ama Blu-Ray ISO ise Popcorn C-200'e ihtiyacınız olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Slm arkadaşlar, ürün güzel görünüyor ama birkaç merak ettiğim konu var. Örneyin nette 20, 30gb lık BitRate hızı çok yüksek olan HD filmler var. Birebir BD kalitesinde bazıları, filme dıkunulmadan sadece menüler çıkartılmış. PC bu tür filmleri oynatmak için çok güçlü bir işlemci istiyor, bu cihaz sorunsuz oynatabiliyormu bu filmleri? Takılma olmadan, ses ve görüntüde kaymalar olmadan? Çok önemli bir konu diye düşünüyorum...

M2TS ise problemsiz oynatıyor. Ama Blu-Ray ISO ise Popcorn C-200'e ihtiyacınız olacak.

BD iso değil dostum, .mkv uzantılı filmler bahsettiklerim. Özellikleri Bitrate nin çok yüksek olması, kalitesi düşürülmeden .mkv ye çevrilmiş olanlar... PC de sorun çıkabiliyor güçlü bir işlemci olmazsa..

• Arkadaşlar, incelemesi yapılan bir ürün daha var "EGREAT M33A". "M34A" modeli daha yeni bir modelmi, özellik vs. olarak?
  • hayır
  • Güzel Player...
  • hepsine güzel yazıyorsun bu gidişle zor alırsın
  • dün öğleden gece 2 ye kadar cihazım acıktı ilk şeferine kurcalıyp durdum bütün filmleri sorunsuz izledim 1080p 720p çift ses DTS vs. ama sadece planet earth serisinde takılmalar oldu neden olmuştur acaba ben mi yanlış ayar yaptım planet earth bölümleri diğer 1080lere oranla daha küçük boyutta takılma olunca kafam karıştı biraz
  • bu cihaza Apache web server kurulabiliyor mu?, 1360*768 çözünürlük desteği var mı? Alanlar memnun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

dün öğleden gece 2 ye kadar cihazım acıktı ilk şeferine kurcalıyp durdum bütün filmleri sorunsuz izledim 1080p 720p çift ses DTS vs. ama sadece planet earth serisinde takılmalar oldu neden olmuştur acaba ben mi yanlış ayar yaptım planet earth bölümleri diğer 1080lere oranla daha küçük boyutta takılma olunca kafam karıştı biraz

sende problem yok bu cihaz nadirende olsa bazı full hd lerde takılma yapıyor
  • Dostlar bu cihazla Egreat M32B arasında bir fark teknik düzeyde nasıl? Yazılımsal fark war mı

ya da EGreat EG-M33A teknik anlamda ne kdar daha alt seviye de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 29 Ekim 2009; 14:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayTÜRK

quote:

dün öğleden gece 2 ye kadar cihazım acıktı ilk şeferine kurcalıyp durdum bütün filmleri sorunsuz izledim 1080p 720p çift ses DTS vs. ama sadece planet earth serisinde takılmalar oldu neden olmuştur acaba ben mi yanlış ayar yaptım planet earth bölümleri diğer 1080lere oranla daha küçük boyutta takılma olunca kafam karıştı biraz

sende problem yok bu cihaz nadirende olsa bazı full hd lerde takılma yapıyor

teşekkür ederim dostum medyadan kaynaklanan bir durum olsa gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

BD iso değil dostum, .mkv uzantılı filmler bahsettiklerim. Özellikleri Bitrate nin çok yüksek olması, kalitesi düşürülmeden .mkv ye çevrilmiş olanlar... PC de sorun çıkabiliyor güçlü bir işlemci olmazsa..

arkadaş bd remux lardan bahsediyor hiç sorunsuz oynatması lazım.

• aha!
    yaklaşık on gündür wd tvyi inceleyip tam almaya karar vermişken, bikaç saat önce wd inceleme sayfasındaki bir linkten NMT denen aletin sayfasına geçtim. emin olun kafam şu anda davul gibi ve galiba yarın dy'den nmt34 olandan sipariş vereceğim. sadays ve metepe nickli arkadaşlarım TFdeki 50küsür sayfalık aynı konulu mesajlarının çoğunu okudum. nasolsa herkese üşenmeden cevap verdiklerine göre bana da yazarlar heralde. çünkü bikaç soru da benim olacak:

ben şimdiye kadar laptopla izliyordum.hdmiden görüntüyü, optikten z5500e sesi veriyordum. harici 2,5" disklerimi de usbden laptopa bağlıyordum.
    laptopa çocuklar el koydular ben açıkta kaldım. şimdi:

-galiba aynı şekilde nmt34e bağlantı yapabilirim?
    -zaman zaman alt yazıyı bikaç saniye ileri-geri almak gerekiyor, bunu yapabiliyor muyuz yoksa tam senkron altyazı mı gerekiyor.
    -altyazı rengini sarı tercih ediyorum, renk değiştirebiliyor muyuz?
    -zyxel usb wifi aparatım var, nmtye ile torente bağlanarak dl yapabilir miyim?

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

aha!
    yaklaşık on gündür wd tvyi inceleyip tam almaya karar vermişken, bikaç saat önce wd inceleme sayfasındaki bir linkten NMT denen aletin sayfasına geçtim. emin olun kafam şu anda davul gibi ve galiba yarın dy'den nmt34 olandan sipariş vereceğim. sadays ve metepe nickli arkadaşlarım TFdeki 50küsür sayfalık aynı konulu mesajlarının çoğunu okudum. nasolsa herkese üşenmeden cevap verdiklerine göre bana da yazarlar heralde. çünkü bikaç soru da benim olacak:

ben şimdiye kadar laptopla izliyordum.hdmiden görüntüyü, optikten z5500e sesi veriyordum. harici 2,5" disklerimi de usbden laptopa bağlıyordum.
    laptopa çocuklar el koydular ben açıkta kaldım. şimdi:

-galiba aynı şekilde nmt34e bağlantı yapabilirim?
    -zaman zaman alt yazıyı bikaç saniye ileri-geri almak gerekiyor, bunu yapabiliyor muyuz yoksa tam senkron altyazı mı gerekiyor.
    -altyazı rengini sarı tercih ediyorum, renk değiştirebiliyor muyuz?
    -zyxel usb wifi aparatım var, nmtye ile torente bağlanarak dl yapabilir miyim?

şimdiden teşekkürler

bende 1 günlük kullanıcı olarak cevap veriyim bir kısmına bağlantı konusunda bende ses sistemim yok direk hdmi dan ses ve görüntüyü sorunsuz aktaryor DTS de downmix özelliğide var ama diğer bağlantılar hakkında maalesf yorum yapamcam

-altyazı senkron ayarı mevcut
    -altyazı renginide değiştirebilirsin
    -belli bir çipe sahip wifi adaptörünü destekliyor nmtler zyxel desteklemiyor galiba ama ethernet veya uygun adaptörle torrentden download yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 29 Ekim 2009; 22:58:20 >

• teşekkürler

altyazı kaydırma ve renk değiştirme varsa diğer sorularımın cevabını hem buradan hem tf'den(aynı konu şişmiş, ikinci başlık açılmış)
    bolca okuyarak aldım. usb wireless cihazla da çalışsaydı dadından yinmez olacaktı ya neyse :)

yarın siparişi veriyorum.
    inşallah bazı arkadaşlara olduğu gibi ambalajı açılmış ürün gelmez.
  • quote:

teşekkürler

altyazı kaydırma ve renk değiştirme varsa diğer sorularımın cevabını hem buradan hem tf'den(aynı konu şişmiş, ikinci başlık açılmış)
    bolca okuyarak aldım. usb wireless cihazla da çalışsaydı dadından yinmez olacaktı ya neyse :)

gelmez büyük ihtimalle ben hbden aldım ürünü güvenlik etiketi ben açtım şimdiden hayırlı olsun
  • Bugün DY den sipariş verdim ürünü, yarın veya Cumartesi elimde olur nasipse...
  • quote:

teşekkürler

benim en çok korktuğum olaydır bu. elektronik cihazın kutusunun açık gelmesi. direk soğuyorum cihazdan. bende DY den almıştım. kutusu açılmış birisi yini yazılım yüklemiş ve iade etmiş sanırım. sonra o ürün bana gönderilmiş. telefonla konuşup cihazı iade ettim ve ürünün açılmamaışını gönderdiler. Allahtan ilgileniyor site yetkilileri.

• quote:

Aynen bende oldu bu durum. Planet Earth serisinde takılmalar oluyor. Bunun dışında bir filmde takılma olmadı. Bir iki filmdede altyazı çıkmadı. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi yukarıda yazmıştım. Acaba PCH de takılma oluyormu bu seride.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.