Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TF'da yazdım sıkıldım buraya yazmadım bakarsın artık
  • bizim iş yerinden forum sitelerine giremiyoruz. TF ye giremiyorum o nedenle. Net cafeden yazıyorum "techman" nicki ile vakit buldukça. İş yerinden ise "resimdonanımhaber" ismi girebiliyorum.
  • biraz önce bende hb'den sipariş verdim 12 taksitle heyecan başladı şimdiden wd alcakken bu konuyu görmem çok iyi oldu yorumlarıyla bilgilerin paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 22 Ekim 2009; 14:55:48 >
  • güle güle kullan kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

güle güle kullan kardeş

sağol dostum da ah bir gelse dünden beri tedarik sürecinde 2 aydır film topluoyurum lcd'yi aldm tek eksik NMT kalmıştı ama şimdide beklemek heyecan yapıyo
  • aldığına pişman olacaksın çünkü başından kalkamıyacaksın sosyal hayatın bitecek :)
  • sabırsızlanıyorum iyice hele gelsinde başından kalkmam ben filmlerimn hepsini izleyene kadar zate gezmeyi bi kenara bırakcaktım msjı okuyunca kesin kalkamcm başından
  • Arkadaşlar bu ürünü monitörün vga girişine takabilir miyim?
  • VGA çıkış olmadığı için takamazsınız.. Ancak monitörün DVI girişi var ise bir HDMI-DVI dönüştürücü ile takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Arkadaşlar bu ürünü monitörün vga girişine takabilir miyim?

m33 alacaksın kardeş vga çıkış onda var
  • perşembeden beri bekliyorum gelmedi hala cihaz bugün sabahtan beri Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... yazıyor çarşambaya anca gelcek anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

perşembeden beri bekliyorum gelmedi hala cihaz bugün sabahtan beri Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... yazıyor çarşambaya anca gelcek anlaşılan

hb'de tedarik süreci biraz uzun olabiliyor bazen ama sonuçda geliyor.. hayırlı olsun bende 19'unda ordan 10 parça birşeyler aldım yarın gelecek heralde
  • bu akşam kargoya vermişler geliyo sonunda çarşamba günü elime geçer inş
  • Ben de araştırdım bu ürünü almaya niyetlendim ama birşey sormak istiyorum. Torrent bölümünü TL,Zamunda,BakaBt gibi özel trackerlarından torrentları atabiliyor muyuz? Peki oluyosa da bunu PC ile mi yapmak lazım yoksa browser kısmı var mı? Yoksa torrent sadece Vuze HD için mi geçerli? Torrent özelliğini kullanan birisi varsa bu konuda cevap çok mutlu edecektir bendenizi. :)

Not:Torrent yerine video yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtlh.yil -- 27 Ekim 2009; 13:21:30 >
  • ürünü aldıktan sonra bir arkadaştan aldığım 15-20 adet hd filmi izledim. şimdilik sadece bir filmde takılmalar oldu. aslında takılmadan çok senkron sorunu oldu. yani ses ve görüntü arasında 2 sn kadar kayma oldu. filmin ismi " The Fall". Ayrıca iki filmdede altyazı çıkmadı. filmlerin biri "Arn: dünyanın sonundaki krallık" diğeri "Gwai Wik (hayalet dünya)". Sonra pc den açtım dosyaları. Filmlerin isimlerini tek kelimelik bir isim yaptım ve altyazı dosyasınıda aynı şekilde aynı isimle isimlendiridim. Bu sefer altyazıları gösterdi. Anlamadım bu durumu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

ürünü aldıktan sonra bir arkadaştan aldığım 15-20 adet hd filmi izledim. şimdilik sadece bir filmde takılmalar oldu. aslında takılmadan çok senkron sorunu oldu. yani ses ve görüntü arasında 2 sn kadar kayma oldu. filmin ismi " The Fall". Ayrıca iki filmdede altyazı çıkmadı. filmlerin biri "Arn: dünyanın sonundaki krallık" diğeri "Gwai Wik (hayalet dünya)". Sonra pc den açtım dosyaları. Filmlerin isimlerini tek kelimelik bir isim yaptım ve altyazı dosyasınıda aynı şekilde aynı isimle isimlendiridim. Bu sefer altyazıları gösterdi. Anlamadım bu durumu ???

cihazım henüz gelmedi ama benzer durumu bilgisayarda mpc ile izlerken yaşıyorum mesela Arn.The.Kingdom.at.Road's.End.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR filmin adı altyazıyla aynı bunda sorun yok direk tr altyazı ile başlıyo ama Babylon.A.D.UNRATED.720p.BluRay.x264-SEPTiC isimli dosyada altyazıyı bilgisayar direkt açmıyo nedenini bende anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: rtlh.yil

Ben de araştırdım bu ürünü almaya niyetlendim ama birşey sormak istiyorum. Torrent bölümünü TL,Zamunda,BakaBt gibi özel trackerlarından torrentları atabiliyor muyuz? Peki oluyosa da bunu PC ile mi yapmak lazım yoksa browser kısmı var mı? Yoksa torrent sadece Vuze HD için mi geçerli? Torrent özelliğini kullanan birisi varsa bu konuda cevap çok mutlu edecektir bendenizi. :)

Not:Torrent yerine video yazmışım

Her yerden torrent atabilirsin , browser'i gerek Pc üzerinden kullanabilir gerek kendi üzerindeki browser'dan ..
    Ben dosyaları upload ederken Pc'nin browserini kullanıyorum sebepse aynı zamanda PC üzerinden cihazda Rapid ile download yapmam.
    Arena-tr ve bitturk'u kullanıyorum

• cihazım geldi sonunda kurcalıyorum ama yalnız kafama takılan tek birşey oldu hdmi dan ses kullanıyorum ama DTS yazan bazı filmlerde ses gelmiyo ayarlara baktım HDMI ses açık ses stereo da ama ses gelmiyo yanlş yaptığım bir şey mi var
  • yazılım güncellemesini yapınca downmix aktif oldu sesde görüntüde kusursuz gerçekten mükemmel bir cihaz
  • Slm arkadaşlar, ürün güzel görünüyor ama birkaç merak ettiğim konu var. Örneyin nette 20, 30gb lık BitRate hızı çok yüksek olan HD filmler var. Birebir BD kalitesinde bazıları, filme dıkunulmadan sadece menüler çıkartılmış. PC bu tür filmleri oynatmak için çok güçlü bir işlemci istiyor, bu cihaz sorunsuz oynatabiliyormu bu filmleri? Takılma olmadan, ses ve görüntüde kaymalar olmadan? Çok önemli bir konu diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.