Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar alete tplink wn821 aldım 54 g modemime bağlandı ama hd filmlerde takılma oluyor diye bitanede pcye tplink wn821 aldım bi türlü eşleştiremedim ne yapmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

arkadaşlar alete tplink wn821 aldım 54 g modemime bağlandı ama hd filmlerde takılma oluyor diye bitanede pcye tplink wn821 aldım bi türlü eşleştiremedim ne yapmam gerek

Tüm ağınızın 300mbit destekli olması lazım.. Yani modeminizin de..

Modemi değiştirmek istemiyorsanız 300Mbit router alıp modeme bağlayabilirsiniz.
  • Altyazı büyüklüğü 32 nin üstüne çıkmıyormu.
  • modemi deiştirsem hepsi 300mbit olsa 720 p filmleri izlerken sorun yaşarmıyım
  • 720p'lerde sorun yaşamazsınız ancak 1080P'lerde takılmalar oluyor.
    1080P'ler için wirlessi tavsiye etmem. Hepsi 300Mb olsa bile ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Altyazı büyüklüğü 32 nin üstüne çıkmıyormu.

çıkmıyor ama bu 32 bayağı büyük punto WD kullandıysanız onun 48-50 puntosu gibi bayağı büyük bir şey
  • Cihazı yeni aldım.Almayı düşünen varsa hiç çekinmeden alsın.Çok güzel alet.DTs çok önemli 720 ve divx ler
    çok kaliteli.Özellikle crt tv de kullanacak varsa hiç düşünmesin çok güzel görüntü veriyor.İçine hdd takma önemli
    değilse bu modelden başkasını düşünmeyin derim.Tek denemediğim 1080 ler daha sonra deneyeceğim.
  • quote:

Cihazı yeni aldım.Almayı düşünen varsa hiç çekinmeden alsın.Çok güzel alet.DTs çok önemli 720 ve divx ler
    çok kaliteli.Özellikle crt tv de kullanacak varsa hiç düşünmesin çok güzel görüntü veriyor.İçine hdd takma önemli
    değilse bu modelden başkasını düşünmeyin derim.Tek denemediğim 1080 ler daha sonra deneyeceğim.

Hayırlı olsun...

Bende bu CRT TV-Kompozit bağlantıda ki kaliteden tereddütteyim ama Kompozit CVBS taşıyor RGB değil, daha öncede heralde aynı TV ile scarttan DVD Player kullanmışsınızdır ikisini kıyaslayabilirmisin? Yani DVD Player-Scart bağlantısına göre aynı hatta daha iyi bir görüntü kalitesi mi var sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

quote:

Cihazı yeni aldım.Almayı düşünen varsa hiç çekinmeden alsın.Çok güzel alet.DTs çok önemli 720 ve divx ler

Hayırlı olsun...

Bende bu CRT TV-Kompozit bağlantıda ki kaliteden tereddütteyim ama Kompozit CVBS taşıyor RGB değil, daha öncede heralde aynı TV ile scarttan DVD Player kullanmışsınızdır ikisini kıyaslayabilirmisin? Yani DVD Player-Scart bağlantısına göre aynı hatta daha iyi bir görüntü kalitesi mi var sizce?

Çok sağol.philps piranha gibi dvd playerler kullandım.Tartışmasız bunlardan kat
    kat daha güzel görüntü.Pc bağlantısından bile güzel diyebilirim.Tabi bağladığım
    tv crt 70 ekran.Scart la değil kompozitle yani sarı kırmızı beyaz girişlerle bağladım.
    Günceleme yapınca internete de bağlandı.youtube videoları açılıyor.Bir sürü servis var.
    1080 denemesi yapmadım ancak onun haricinde 720 ve altı her görüntü on numara.Eğer bu tarz cihaz düşünen varsa kesinlikle tavsiyem.Alet çok kalite kumandası çok güzel.Ha bir süre sonra bozulurmu onu bilmem ama bence dandik çin malı değil.
    Şu an tek kusuru mp3 leri güzel çalmıyor.Belki benim tv den veya cihazın ses ayarını yapamadım ondandır.
    Bu arada aleti deve yükü com dan aldım.Bir günde elime ulaştı.Bu siteden de çok memnun kaldım onuda belirtmek isterim.

• valla ben aleti alıcam kesinlikle EGREAT M32B kullandım eniştem almış çinden 230Dolara almış harika bir alet yok yok valla içinde ama ben türkiyeden garantili olarak almayı düşünüyorum alınca hd filimleri takıp hemen izlmeye koyulcam hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: eztech

m33 ile m34 arasındaki mukayese savaşımda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar:

iki cihaz arasındaki farkları irdelemek istiyorum

1.M33 LCD ekrana sahip M34 değil. LCD ekran olup olmaması beni pek bağlamıyor.

2.M33 VGA çıkışa sahip M34 değil. Bu durum ne gibi bir avantaja veya dez avantaja sahip olabilirki?

3.

M33 HDD compatibility 3.5" Internal SATA I, II
    M34 HDD compatibility none

M33 USB interfaces 2 x USB2.0 Host; 1 x USB 2.0 Slave
    M34 USB interfaces 2 x USB2.0 Host

M33 Other interfaces 1 x eSATA Host; 1 x eSATA Slave
    M34 Other interfaces 1 x SATA I/II (external)

Bir sitede yukarıdaki farklılıkları buldum lakin bu durumu pek anlayamadım. Bu üçüncü maddede ne demek istiyor arkadaşlar?

4.WD 2,5" 320 GB lık HDD ile sorunsuz çalışırmı M34?

5.HDD içine attığımız dvd filmleri (audio_ts ve video_ts) oyantıyormu M34?

6.Beşinci maddede cevap eğer "evet" ise ozaman bir dvd playerın kalitesinde ses ve görüntü verirmi bu M34?

1- cevabı kendin vermişsin

2- pc monitörüne ve digital girişi olmayan sadece pc girişi olan projeksiyonlara bağlantı için düşünülmüş bazısı için önemsiz bazısı için hayati öneme haiz olabilir

3- hdd içine takılmadığı için none demiş yoksa 2.5 veya 3.5" sata diskler hem 33e hem 34e bağlanabilir, slave usb olmaması demek m34ü harici disk gibi pc ya da notebooka gösteremezsin demektir o zaman data tarnsferi için networkten ağ üzerinden atacaksın demektir esata harici diskler yan taraftaki sata çıkışıan m34ün esata to sata kablo ile ve sata tarafının maket bıçağı v.s. ile dişiden erkeğe çevrilmesi suretiyle bağlanabilir

4- muhtemelen çalışır nadiren bazı toshiba disklerin çalışmadığı oluyor

5- oynatır hem açık olarak hem de .iso image olarak

6- bir miktar upscale ettiği için dvd playerdan daha bile iyi gösterir ama bu hdmi girişe sahip bir lcd ya da plazma söz konusu ise kompozit çıkışından dvd playerlardan daha kötü gösterir çünkü onların scart çıkışları rgb

üstad böyle bir cevapta ancak senden beklenirdi. Ayrıntılı cevabın için teşekkür ederim. Artık bende m34 sahibiyim. şimdi ikinci aşamaya geldim. NE YAPMALIYIM? yani en son hangi çıkan yazılımı kullanmalıyım?

• üstad sadaysın cavabına göre;

1.lcd ekranı olup olmaması benim için önemli olmadığından

2.VGA üzerinden pc monitörüne ve projeksiyona bağlantı yapmayacağımdan

3.Walla bu maddeyi anlamadım. Ben 320 gb lık HDD mi usb üzerinden bağlayıp izleyeceğim. Sanırım buda mümkünmüş gerisi beni ilgilendirmiyor.

4.wd HDD mi tanıyacağından

5.benim için önemli di bu konu. Bazı önemli filmlerim bu şekilde kopyalanmıştı

6.görüntü kalitesinden şüphe edilmediğinden

VE

M33 ile M34 arasında yukarıdaki durumlar ve iki cihaz arasıında başka hiç bir fark olmamasından dolayı ( aynı çip, aynı ses ve görüntü kalitesi...vs) iyi bir karar olduğunu düşünüyorum.

Yıllardır avrupanın yaptığı ve ihtiyaca göre alışveriş yapmayıda yeni öğrendim hadi gari :)
  • arkadaşlar bu cihazda tema değişikliği yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrock

arkadaşlar bu cihazda tema değişikliği yapabiliyormuyuz?

Dışarıdan Sata disk bağlayıp NMT uygulamalarını yüklerseniz yapabilirsiniz.
  • pardon tam olarak anlayamadım yani hardiske bir program atıp ordanmı açmamız gerekiyor.daha basit bir şekilde ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler.
  • quote:

pardon tam olarak anlayamadım yani hardiske bir program atıp ordanmı açmamız gerekiyor.daha basit bir şekilde ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler.

Cihaza yanında bulunan sata soketinden (USB DEĞİL!) bir disk bağlayıp bu cihaza NMT uygulamalarını kurduğunuzda, NMT topluluğu tarafından geliştirilen çeşitli küçük programları da kurabiliyorsunuz. Bu programların içinde çeşitli skin ve tema programları da var. Eğer bu programları kullanırsanız temalarda ve skinde değişiklik yapabiliyorsunuz.

Sata diski sökerseniz bu özellikler gidiyor haliyle...

Bakın mesela burada örnek bir kılavuz var:http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=535563

• çok teşekkurler sağolasın

quote:

Orijinalden alıntı: metepe

quote:

pardon tam olarak anlayamadım yani hardiske bir program atıp ordanmı açmamız gerekiyor.daha basit bir şekilde ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler.

Cihaza yanında bulunan sata soketinden (USB DEĞİL!) bir disk bağlayıp bu cihaza NMT uygulamalarını kurduğunuzda, NMT topluluğu tarafından geliştirilen çeşitli küçük programları da kurabiliyorsunuz. Bu programların içinde çeşitli skin ve tema programları da var. Eğer bu programları kullanırsanız temalarda ve skinde değişiklik yapabiliyorsunuz.

Sata diski sökerseniz bu özellikler gidiyor haliyle...

Bakın mesela burada örnek bir kılavuz var:http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=535563

• arkadaşlar cihazı nihayet dün inceleme fırsatım oldu.

oldukça hafif ve şık bir cihaz.

"boyundan büyük işler yapıyor" diyebilirim

kutu içinden çıkan hdmi kablosu bana "kaliteliyim" diyor gibi geldi.

keşke cihazda birde coaxial digital çıkışta olsaydı.

henüz mkv izleyemedim fakat divx ve diğer formatları rahatlıkla okuyor.

klasör içine atılmış audio_ts ve video_ts dosyalı DVD filmleri tık diye okuyor.

bu husus benim için önemli idi.

cihazı ilk açtığınızda plazmaya görüntü gelmedi panikledim hali ile

lakin sayın metepenin diğer bir forumdaki ilk incelemesindeki ilk mesajda

anlattığı "tv mode ve 0" olayını yapınca görüntü geldi

kullanım kitapçığı inanılmaz yalın hatta hiç bir şey yok

görüntü kalitesini gerçekten beğendim

usbden taktığım WD 2,5" 320 GB lık HDD yi tık diye tanıdı

bir ara hdd bulunan dvd filmleri denerken görüntü kare kare pixellendi dondu

cihazı kapatıp açınca düzelti

bu cihazlar hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmadığımda ilk gözüme çarpan bunlar

lakin benim kafamı karıştıran bir kaç husus var

cihazı deve yükünden aldım ama sanki iade ürünmüş gibi bir kurt düştü içime

beni bu düşünceye iten sebebler şunlar;

*sayın metepe diğer bir forumda ilk incelemesinin ilk mesajında menünün ingilizce olduğunu fakat yüklenecek yeni yazılım ile türkçe olacağını yazmıştı. Ama ben cihazı ilk açtığımda menü türkçe idi. Seçenekler kısmında "dil / language" seçeneğinin karşısındaki kutucukta "turkish" yazıyordu. Menğde ses kısmındada DTS ayarı bulunuyordu

*cihazın kutusunun kapağında bulunan yuvarlak bant açılmıştı. Yani kutu açılmıştı.

telefonda aynı markanın M33A sını alan hayrettin arkadaşımla gece nöbetindeyken bayağı bir konuştuk

bana hemen destek kısmındaki firmware kısmını oku dedi bende okudum

50-17-090204-15-EGR-403-000
    kernel sürümü:15-EGR

kendisindeki cihazdada aynı firmware olduğunu endişe etmememi bu yazılımın son "türkçe menü + DTS" versiyonu olduğunu sadece firmware isminin değiştirilmediğini söyledi.

Sonra sohbet ilerledikçe kutusunun neden açık gelebileceği hususunda iki noktada birleştik;

1.Ya bu yeni yazılımı sancak bilg. yüklemek için kutuyu açmış olmalıydı
    2.Ya da kutusu içindeki garanti belgesini kaşaleyip onaylamak için sancak bilg. açmış olmalıydı.

Bu cihazı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

• Selam,

En sonunda bir nmt 32A alabildim.Aldıktan sonra birkaç problemle karşılaştım.

* 500 gb'lık seagate HDD'yi gördü ama içi dolu olmasına rağmen birşey yok diyor.Oysaki 8 GB'lık usb diskteki herşeyi oynattı.
    * Bilgisardan tak çıkar yöntemi ile çalışacağım Seagate Hdd'mi her seferinde bilgisayarın yan kapağını açmadan nasıl bağlayıp
    aktarma yapabilirim.Ana kartın Sata kablosu ve enerji kablosu kısa olduğu için dışarı doğru çıkarma olanağım yok.PCI kartalrında alınca
    da onların üzerinde enerji kablosu yok ve bir şekilde Sata kablosu bunlara uymuyor.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

Bu cihazı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

içinde ki kurdu beslemek gibi olmasın ama internet sitesi alışverişlerinde bu tip cihazları alırken 2 kere düşünütrüm.

Eğer arad ciddi bir fiyat farkı yoksa mağazalardan almayı tercih ederim.

Mesela electroworld de bu cihaz 299 lira..

20 lira fazla veririm (tabii taksit var bu fiyata) electroworlden alırım. En azından içim rahat eder..

Çünkü internet siteleri bazı durumlarda tüketici iadelerininin nedenlerini giderip aynı ürünü başka birtüketiciye satabilmektedir..

Tabii sizinki bunlardan olmayabilir..

Güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.