Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece havaleyi yapıp siparişi verdim (DY).

öğleden önce "ödeme alındı" mesajı gelince tel açıp, buradaki ve tf'deki mesajlar nedeniyle cihazı sipariş ettiğimi bildirdim.
    galiba yarın alırım ama henüz "ödeme alındı"dan sonraki aşamaya geçmedi.

bir de burası ve tf iyice çorba oldum.
    bana cihaz geldiğinde yazılım yükleme vb konuların anlatıldığı sayfanın linkini verebilir misiniz?
    araya araya bi hâl oldum, bulamıyorum. halbuki dün akşam okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 30 Ekim 2009; 12:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

Aynen bende oldu bu durum. Planet Earth serisinde takılmalar oluyor. Bunun dışında bir filmde takılma olmadı. Bir iki filmdede altyazı çıkmadı. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi yukarıda yazmıştım. Acaba PCH de takılma oluyormu bu seride.

en çok izlemek istediğim belgesel planet earth dü pc de pole to pole u izledim sadece gerisi için NMT yi bekledim ama şans

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

dün gece havaleyi yapıp siparişi verdim (DY).

öğleden önce "ödeme alındı" mesajı gelince tel açıp, buradaki ve tf'deki mesajlar nedeniyle cihazı sipariş ettiğimi bildirdim.
    galiba yarın alırım ama henüz "ödeme alındı"dan sonraki aşamaya geçmedi.

bir de burası ve tf iyice çorba oldum.
    bana cihaz geldiğinde yazılım yükleme vb konuların anlatıldığı sayfanın linkini verebilir misiniz?
    araya araya bi hâl oldum, bulamıyorum. halbuki dün akşam okumuştum.

yazılım güncellemesi için destek sayfasında tüm bilgiler mevcuthttp://www.egreattr.com/destek.html ilk aldığım da DTS filmlerde ses yoktu onun için yazılım güncelemesi yaptım EG-M34A/M33A (HAZ.2009) GÜNCELLEME DOSYASI - DTS OK! isimli dosyayı usb hdd nin içine attım cihazdan linda.html yi seçcen yazılımın üstüne gelip okeyleyince yükleme başlıyor

• teşekkürler silver.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

dün öğleden gece 2 ye kadar cihazım acıktı ilk şeferine kurcalıyp durdum bütün filmleri sorunsuz izledim 1080p 720p çift ses DTS vs. ama sadece planet earth serisinde takılmalar oldu neden olmuştur acaba ben mi yanlış ayar yaptım planet earth bölümleri diğer 1080lere oranla daha küçük boyutta takılma olunca kafam karıştı biraz

Aynen bende oldu bu durum. Planet Earth serisinde takılmalar oluyor. Bunun dışında bir filmde takılma olmadı. Bir iki filmdede altyazı çıkmadı. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiyi yukarıda yazmıştım. Acaba PCH de takılma oluyormu bu seride.

şimdilik 4 bölüm seyrettim. özellikle "Dağlar" bölümünde "kar leoparının" anlatıldığı 32-33-34 dakikalarda takılmalar oldu.

• Ürün bugün kargoya verilecekmiş, aradım ve ürünün daha önceden açılmamış olmasına dikkat etmelerini söyledim. kesinlikle kapalı ve açılmamış kutu geleceyini teyid ettiler...
  • quote:

şimdilik 4 bölüm seyrettim. özellikle "Dağlar" bölümünde "kar leoparının" anlatıldığı 32-33-34 dakikalarda takılmalar oldu.

ben pole to pole u açtım ilk dakikalarda göç eden kuşları gösterirken ciddi takılmalar oldu sonra tek tük kutup ayıları inlerinden çıkarken diğerlerinide kontrol ederim

@Atila

hayırlı olsun dostum bir filmi izlerken diğerini inmesini bekliyo insan tv başına sabitlenmiş buluyosun kendini

• Güncelleme işlemini nasıl yapıcaz arkadaşlar?
  • quote:

yazılım güncellemesi için destek sayfasında tüm bilgiler mevcuthttp://www.egreattr.com/destek.html ilk aldığım da DTS filmlerde ses yoktu onun için yazılım güncelemesi yaptım EG-M34A/M33A (HAZ.2009) GÜNCELLEME DOSYASI - DTS OK! isimli dosyayı usb hdd nin içine attım cihazdan linda.html yi seçcen yazılımın üstüne gelip okeyleyince yükleme başlıyor

güncelleme için silver'in yazdığı şekilde yapacaz.
  • quote:

quote:

ben pole to pole u açtım ilk dakikalarda göç eden kuşları gösterirken ciddi takılmalar oldu sonra tek tük kutup ayıları inlerinden çıkarken diğerlerinide kontrol ederim

@Atila

hayırlı olsun dostum bir filmi izlerken diğerini inmesini bekliyo insan tv başına sabitlenmiş buluyosun kendini

Teşekkür ediyorum dostum PC yi kullanıyordum mkv. ler için ama Bitratesi yüksek filmlerde takılıyor bazen...

• Arkadaşlar, ürün bugün iş yerine geldi. Kontrol ettim kutuyu daha önceden açılmamış görünüyor. Deneme imkanım olmadı işte olduğum için, akşama güncelleme vs. yaparım sanırım. Umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Arkadaşlar, ürün bugün iş yerine geldi. Kontrol ettim kutuyu daha önceden açılmamış görünüyor. Deneme imkanım olmadı işte olduğum için, akşama güncelleme vs. yaparım sanırım. Umarım pişman olmam

hayırlı olsun, güle güle kullan.

benimki hala gelmedi, bekliyorum.
  • Teşekkür ederim dostum

Buarada Wi-Fi için hangi marka ve model aparat kullanmamız gerekiyor?
  • arkadaşlar ben cihaza transmission yazılımını yükledim torent uygulaması olarak daha başarılı bir programmış
    kurdum ancak torrent ekleyemedim bir türlü

torent dosyasını cihazın içine atıyorum sonra cihazdan torrent leri tıklayınca
    orjinal kendi download programı ile indirmeye çalışıyor ancak transmisson kurulduğundan o çalışmıyor artık
    transmission u kaldırdım yine çalışmadı :s

pc den web browser üzerinden açıyorum transmission u ama herhangi bir torrenti ekliyemiyorum
  • NMT güncellemesini yapamıyorum :(
  • benim cihazda da "nmt güncellemesi" için menü yok(pdf kılavuzdaki gibi değil) sanki sadece firmware güncellenebiliyor gibi.

ama nmt yazılımı usbye koyunca güncelleme seçeneği çıkar mı bilmiyorum, denemedim.

ben de akşam kurdum cihazı, 720p dts, 1080i ts ve dts, avi, flac müzik vb gibi elimdeki bulunan çeşitli formatlarda riplenmiş dosyaları denedim, hiç problemsiz okudu.
    sadece bir sefer alien vs predator filminde (720p dts) ilk yarım saatte cihaz dondu, kumanda cevap vermedi, 0n-off yaptım.

sormak istediğim;
    -dts çözebilen ses sistemim olduğundan ayarlarda dts, ac3 ve aac seçeneklerini "digital raw" yaptım ,
    -görüntü 720p 60hz default ayar geldi. tv'm 720p olduğundan bunu değiştirmedim.
    doğru mu yaptım?

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 1 Kasım 2009; 10:44:28 >
  • NMT güncellemesi yapmak için nmt yazılımlarının kurulu olması gerekiyor diye biliyorum onun içinde hdd şart

@Proxy1

- ses konusunda bir fikrim yok dekoderin ekranında DTS yazısı çıkıyorsa doğrudur çünkü resim ekleyen birkaç kişide öyle olduğu gördüm
    - def. olarak 720p 60hz de geliyo ben 1080p 60hz almıştım tv full hd olduğu için doğru yapmışızdır bence
  • quote:

NMT güncellemesi yapmak için nmt yazılımlarının kurulu olması gerekiyor diye biliyorum onun içinde hdd şart

@Proxy1

- ses konusunda bir fikrim yok dekoderin ekranında DTS yazısı çıkıyorsa doğrudur çünkü resim ekleyen birkaç kişide öyle olduğu gördüm
    - def. olarak 720p 60hz de geliyo ben 1080p 60hz almıştım tv full hd olduğu için doğru yapmışızdır bence

nmt yazılımı için dediğin mantıklı. benim için şimdilik 2. planda.

evet, dts olanlarda "dts" yazısı çıkıyor. yalnız 1080i ts uzantılı bir video klipte ses çıkmadı. "info"dan baktığımda sesin "aac" olduğunu gördüm.
    ancak "analog pcm" yapınca ses geldi. ses mevzuunda bilgi eksiğim var. hangisini ne yapmak gerek, tam bilmiyorum. galiba mesajlardan birinde "ses decode edebilen bir sisteminiz varsa cihazı ses için uğraştırmayın, sadece görüntüyü çözmeye uğraşırsa performansı daha iyi olur" dendiğini hatırladığımdan bu ayarları tam öğrenmek istedim.

g.i.joe filminde de ortalarda biyerde yine cihaz dondu, yine kumandaya cevap vermedi, 0n-off yaptım.
    bu donma ikinci kez oluyor. umarım kronik bişey değildir.

fotoğraflarda 4sn.de bir geçsin ayarlı olduğu halde geçmiyor, sabit kalıyor. her fotoğraf değişimi için "stop" yapıp fotograf dizinine çıkıyor ve tekrar "enter" diyorum. eğer böyleyse (sanmıyorum, ben bişeyi eksik yapıyorum galiba) yandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 1 Kasım 2009; 14:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

nmt yazılımı için dediğin mantıklı. benim için şimdilik 2. planda.

evet, dts olanlarda "dts" yazısı çıkıyor. yalnız 1080i ts uzantılı bir video klipte ses çıkmadı. "info"dan baktığımda sesin "aac" olduğunu gördüm.
    ancak "analog pcm" yapınca ses geldi. ses mevzuunda bilgi eksiğim var. hangisini ne yapmak gerek, tam bilmiyorum. galiba mesajlardan birinde "ses decode edebilen bir sisteminiz varsa cihazı ses için uğraştırmayın, sadece görüntüyü çözmeye uğraşırsa performansı daha iyi olur" dendiğini hatırladığımdan bu ayarları tam öğrenmek istedim.

g.i.joe filminde de ortalarda biyerde yine cihaz dondu, yine kumandaya cevap vermedi, 0n-off yaptım.
    bu donma ikinci kez oluyor. umarım kronik bişey değildir.

fotoğraflarda 4sn.de bir geçsin ayarlı olduğu halde geçmiyor, sabit kalıyor. her fotoğraf değişimi için "stop" yapıp fotograf dizinine çıkıyor ve tekrar "enter" diyorum. eğer böyleyse (sanmıyorum, ben bişeyi eksik yapıyorum galiba) yandık.

g.i.joe bendede var 720p olanı izledim donma yapmadı şu ana kadar hiç donmadı cihaz bende foto olayınıda hiç denemedim ne dersem yalan olur. ses konusunda bende ekstra ses sistemi olmadığı için mecbur cihazı uğraştırıyorum sesi hdmi dan alıyorum dts falan fark etmiyo ses sorunsuz bağlantı konusundada pek bir bilgim sadays veya metepe ustalar cevaplar bu soruyu

• nmt kurulumu için sata disk lazım sata bağlı usbye kuramazsınız

720pler için 720p/60hz yapın çıkışı

1080pler için 1080p/23.976

ses için dts ve ac3 gidital raw diğerleri analog (ses sistemi olanlar için)

ses sistemi olmayanlar tüm çıkışlar analog olacak

donmalar konusunda fikrim yok muhtemelen HDD beslemesinden olabilir m34 adaptör değişimi yhaut y kablo ile diğer usden hdd'e elektrik vererek deneyin bir de

yine çözülmez ise tam ripi verin diğer arkadaşlar denesin onlarda takılmazsa m34'ü değiştirin
  • Tüm ayarlarını yaptım arkadaşlar. PC deki filmlerimide paylaştım ve teste başladım. Aynı filmi hem pc de hemde M34A da denedim. Bazı sahneleri aynı yerde durdurup geçiş yaparak baktım. Sanki PC daha net bir görüntü veriyor, renkler daha canlı, siyahlar daha siyah. İki sistemde HDMI dan bağlı LCD ye. Biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası, geri iade edip 4 çekirdekli bir AMD işlemci almayı düşünmüyor değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 2 Kasım 2009; 3:46:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.