Şimdi Ara

.........EGREAT M34A media player (WD KİLLER)......... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
3
Favori
81.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

tüm bu dediklerime rağmen pc daha iyi geliyorsa

muhtemelen panelin pc çözünürlüğünde çok başarılı 1:1 pikselmapping yapıyor ve nmtlerin video çözünürlüğünden daha başarılı işliyor demektir görüntüyü ki
    o zaman hiş üşenmeden pcyi kuracak ve filmleri oradan izleyeceksin

hepimizin aradığı en iyi görüntü değil mi?

Dediğiniz gibi denedim ama genede Pc daha net ve keskin geldi. Kullandığım ekran kartı ati chipsetli. Tabiki aradığımız en iyi görüntü
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

Dün gece bir arkadaştan aldığım 1 TB lık HDD ye "planet earth" serisini yükleyerek daha önce takılma yapan kısımları tekrar izledim.
    SONUÇ: Takılma Olmadı

dostum bende NMT uygulamaları yüklemek için cihaza hdd yi bağlamadım EXT3 formatladım şimdi içine birkaç video atıp deniyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atila

quote:

tüm bu dediklerime rağmen pc daha iyi geliyorsa

muhtemelen panelin pc çözünürlüğünde çok başarılı 1:1 pikselmapping yapıyor ve nmtlerin video çözünürlüğünden daha başarılı işliyor demektir görüntüyü ki
    o zaman hiş üşenmeden pcyi kuracak ve filmleri oradan izleyeceksin

hepimizin aradığı en iyi görüntü değil mi?

Dediğiniz gibi denedim ama genede Pc daha net ve keskin geldi. Kullandığım ekran kartı ati chipsetli. Tabiki aradığımız en iyi görüntü

o zaman pcye devam kardeşim seni nmt ile işin olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Kasım 2009; 13:01:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

sayın sadays

TF de ve buradaki forumda hemen hemen tüm yazılan konuları ve msj ları okumaya çalıştım.Egreat m34a kesinlikle WD TV yi sollayabiliyor diyebiliyormuyuz ? çıktı çıkacak belkide piyasaya cıkan WD TV Live Hd media player hakkındaki görüşleriniz nedir ?
    bende bu üründen almak istiyorum ancak kararsızım benim için en önemli olan (ileride LCD TV ve bir ses sistemi alıcam 5+1) mkv,m2ts,ts,vob,avi,mp4 v.s formatlı full hd olup; dts ac3 ses formatları ile sıkıştırılmış filmlerimi sorunsuzca 5+1 ses sistemimle izlemek istiyorum.Bu filmlerdeki takılmalar ne ile ilgilidir ? adaptör demişsinizde.
    WD de ne gibi sorunlar cıkıyor genelde ?

teşekkürler..

ilk sorunu cevabı evet egreat m34 2 tane WD eder

egreat m34 mü wd 2 mi dersen bunun cevabını kendim dahi verebilmiş değilim ama wd live'in bluray iso oynatması bir avantaj ancak yazılım konusunda da ocen76ya katılmadan edemeyeceğim

Wd1'in takılmaları kronik çözümsüz

m34ün takılmaları cihazdan cihaza değişiyor usb ntfs ve adaptör kaynaklı yani çözülebilir

ama ne lcdin ne de 5.1 sistemin yokken arabadan önce lastik almak gibi bir şey nmt ya da Wd 2 almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Kasım 2009; 13:14:10 >

• sadays ustam hazır burdayken bir soruda benden gelsin NMT uygulamaları ve download için sata HDD bağlamak tek yol peki bunun için esata destekli 1tb'lık taşınablr hdd alsam satadan bağlasam bu uygulamaları kullanabilirmiyim
  • aklımın almadığı bir husus var:

filmlerin orjinal blu ray disclerinin özelliklerine bakıyorum DTS yok,

lakin mkv lerine bakıyorum DTS var!

ne iştir bu????????????

hem ayrıca "blu ray DUAL" ne demek bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eztech -- 3 Kasım 2009; 13:39:46 >
  • @eztech

dostum planet earth ü denedim yine takılmalar oldu ext3 formatlı hdd ama daha azdı hdd yi direk bağladım cihaza şimdi kutuya koyup tekrar deneyecem bakalım sonuç nolcak
  • Merhabalar;

Sayin ocen76 ilk once acil cevap icin tesekkur ederim. Sizinde soylediginiz gibi bende en son care direkt HDMI-DVI kablo olayini onu dusunmustum.
    Bu aksam kabloyu temin edip hemen deneyecegim ve arkadasimin tvsinde sizin belirttiginiz ayari yapacagim. Cok tesekkurler.
  • quote:

aklımın almadığı bir husus var:

ne iştir bu????????????

dual çift ses(lendirme) demek genelde. ama bluray üzerindeki anlamını bilmiyorum. belki dosyanın adını yazan kişinin tercihi olabilir.

dts meselesi ise; riplerken dts olmayan bir ses (mesela ac3) ses programıyla dts yapılabiliyorsa bir ihtimal olabilir.
    yoksa mono sonradan nasıl stereo oluyorsa, dts de öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

sadays ustam hazır burdayken bir soruda benden gelsin NMT uygulamaları ve download için sata HDD bağlamak tek yol peki bunun için esata destekli 1tb'lık taşınablr hdd alsam satadan bağlasam bu uygulamaları kullanabilirmiyim

esata to sata kablonun sata ucunu maket bıçağıyla kesebilirsen neden olmasın böyle kullanan bir sürü arkadaş var TF'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Kasım 2009; 14:07:31 >
  • quote:

dostum planet earth ü denedim yine takılmalar oldu ext3 formatlı hdd ama daha azdı hdd yi direk bağladım cihaza şimdi kutuya koyup tekrar deneyecem bakalım sonuç nolcak

planet earth şu volcano ile başlayan seri mi?
    akşam ben de deneyeyim ama bende 720p rip.leri var.
    takılma 1080p'de mi?
  • quote:

esate to sata kablonun sata ucunu maket bıçağıyla kesebilirsen neden olmasın böyle kullanan bir sürü arkadaş var TF'da

nereyi nasıl keseceğimizi gösteren resimli bir mesaj var mı?
    mesajları okurken bir maket bıçağı meselesi var ama tam anlayamadım.
    paket içeriğinden çıkan sata kabloyu mu kesiyoruz?
    neresinden, nasıl?

çok seri soru sorarım.
    ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 3 Kasım 2009; 14:03:51 >
  • hayır esata sata kablo alacaksın bilgisayarcılarda bulunur sata ucunu keseceksin m34ün yan tarafına girecek şekilde

zaten m34 kablo iki parçadır geniş olan elektirk dar olan veri içindir dar olan kısma takacaskın esata hdd'in adaptörü olduğu için elektriği prizden alacak

TF'da resimler olacak bir bak
  • quote:

ne iştir bu????????????

Dual demek mkvlerdeki gibi çift sesli demek

ac3 maksimum 640kbps olabiliyorken DTS 1536 kbpsdır dolayısıyla blu-raylerdeki hd seslere en yakın sesi elde etmek için dönüştürürken DTsye dönüştürüp ripler gruplar ki sonuna kadar destekliyorum DTS 10 tane ac3 eder kalite olarak
  • @sadays

esata kablouyu kesmeden önce hdd kutusunun içindeki kabloyu kesip deneme yapıyım hemen teşekkür ederim cevap için

@Proxy1

evet dostum takılma 1080 de oluyor bende ki versiyon Planet.Earth.01.From.Pole.to.Pole.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP
  • quote:

@sadays

esata kablouyu kesmeden önce hdd kutusunun içindeki kabloyu kesip deneme yapıyım hemen teşekkür ederim cevap için

@Proxy1

evet dostum takılma 1080 de oluyor bende ki versiyon Planet.Earth.01.From.Pole.to.Pole.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP

inşallah m34ün kablosunu değil de pcdeki fazla sata kablosunu deniyorsundur

iyi olur böylece elin alışır yahut esata sata kablodan iki tane alırsın birini hacamat etme riskine karşı

• quote:

quote:

ne iştir bu????????????

Dual demek mkvlerdeki gibi çift sesli demek

ac3 maksimum 640kbps olabiliyorken DTS 1536 kbpsdır dolayısıyla blu-raylerdeki hd seslere en yakın sesi elde etmek için dönüştürürken DTsye dönüştürüp ripler gruplar ki sonuna kadar destekliyorum DTS 10 tane ac3 eder kalite olarak

ben şimdi şunu anladım: "blu ray diskinde DTS ses kodu olmasa bile AC3 kodlu ses riplerken kbps artırılarak DTS ses koduna dönüştürülür" . Eğer doğru anladıysam çok şaşırttı bu durum beni .....

• cevap veren ve aklımdaki soru işaretleri gidermede yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.Saolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

planet earth şu volcano ile başlayan seri mi?
    akşam ben de deneyeyim ama bende 720p rip.leri var.
    takılma 1080p'de mi?

bendeki seri "pole to pole" muydu neydi o isimle başlıyor ve hepsi 1080p.
  • quote:

@eztech

bendeki filmler 1080p ve hdd ise NTFS formatlı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.