Şimdi Ara

EGReat mi yoksa Popcorn Hour mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir bakıyorumve piyasada bulunabilen ve övülen iki MKV player var. İkisinin de Wireless bağlantısı mvcut ve aparatları da bulunuyor.
    Pek hiç karşılaştıran oldu mu?
    Hangisini almak daha mantıklı olur.

• eğer dvd-rom sürücü takmayacaksan tipini beğendiğini al

gerçi egreatin e-sata desteği var popcornda o yok

popcornun dts downmix özelliği öne çıkıyordu ancak hdx1000'e gedli dts downmix egreatde sitesinde yakında diyor anlaşmış

yani popcornun bu açıdan bir cazibesi kalmadı

ama popcornun da fiyat ve en gelişmiş firmware olması ile avantajı var

dediğim gibi seçim senin tipini beğendiysen hala popcorn bir parça önde gibi
  • bende kararsızlardanım.Egret mi pocorn mu?
    ikisinin de arasında fiyat farkı var?
  • egreat kullanıyorum, çok memnunum. popcorn kullanmadım.
  • popcorn bu işin babası gerisi onun izinden gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: acey

popcorn bu işin babası gerisi onun izinden gidiyor

+1
  • İşin babası ama pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Download olayına girmeyeceksen ve ben filmlerimi sadece USB'den bağladığım HDD üzerinden izlerim dersen sana kesinlikle EGREAT R6A (1 haftadır kullanıyorum ve adeta bayıldım alete) almanı tavsiye ederim. Hem dizayn olarak çok şık (kumandası da dahil bu dediklerime) hemde adaptör olayı yok direk elektriğe bağlayabiliyorsun. Taşıma konusunda da herhangi bir sıkıntı olmuyor zaten ürünün kutusuda çok ufak. Elinde bile taşısan ağır değil çok hafif.

-----------------------------------------------

Download olayına giricem ve HDD üzerinden farklı uygulamalar kullanmak istiyorum dersen ise EGREAT M34A (1 senedir kullanıyorum) almanı tavsiye ederim. Torrent dosyası çok indirdim zamanında ama PC ile devam edeceğimden dolayı 2-3 hafta önce HDD'yi aletten söküp PC'de kullanmaya başladım. Adaptörü büyük bu modelin ve dahili HDD'yi yine dışarıdan SATA portundan takabiliyorsun yani bir yerde yine harici HDD görüntüsü oluşuyor sistemde ama dahili oluyor aslında.

-----------------------------------------------

Bu arada EGREAT ürünlerinde 720p MKV'ler olsun veya 1080p MKV'ler olsun asla herhangi bir takılma ve donma sorunu yaşamazsın bundan emin ol. Altyazı olayı ise bu dediğim iki modelde de sorunsuz. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.