Günlerdir bakıyorumve piyasada bulunabilen ve övülen iki MKV player var. İkisinin de Wireless bağlantısı mvcut ve aparatları da bulunuyor. Pek hiç karşılaştıran oldu mu? Hangisini almak daha mantıklı olur.
eğer dvd-rom sürücü takmayacaksan tipini beğendiğini al
gerçi egreatin e-sata desteği var popcornda o yok
popcornun dts downmix özelliği öne çıkıyordu ancak hdx1000'e gedli dts downmix egreatde sitesinde yakında diyor anlaşmış
yani popcornun bu açıdan bir cazibesi kalmadı
ama popcornun da fiyat ve en gelişmiş firmware olması ile avantajı var
dediğim gibi seçim senin tipini beğendiysen hala popcorn bir parça önde gibi
bende kararsızlardanım.Egret mi pocorn mu? ikisinin de arasında fiyat farkı var?
egreat kullanıyorum, çok memnunum. popcorn kullanmadım.
popcorn bu işin babası gerisi onun izinden gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: acey
popcorn bu işin babası gerisi onun izinden gidiyor
Download olayına girmeyeceksen ve ben filmlerimi sadece USB'den bağladığım HDD üzerinden izlerim dersen sana kesinlikle EGREAT R6A (1 haftadır kullanıyorum ve adeta bayıldım alete) almanı tavsiye ederim. Hem dizayn olarak çok şık (kumandası da dahil bu dediklerime) hemde adaptör olayı yok direk elektriğe bağlayabiliyorsun. Taşıma konusunda da herhangi bir sıkıntı olmuyor zaten ürünün kutusuda çok ufak. Elinde bile taşısan ağır değil çok hafif.
-----------------------------------------------
Download olayına giricem ve HDD üzerinden farklı uygulamalar kullanmak istiyorum dersen ise EGREAT M34A (1 senedir kullanıyorum) almanı tavsiye ederim. Torrent dosyası çok indirdim zamanında ama PC ile devam edeceğimden dolayı 2-3 hafta önce HDD'yi aletten söküp PC'de kullanmaya başladım. Adaptörü büyük bu modelin ve dahili HDD'yi yine dışarıdan SATA portundan takabiliyorsun yani bir yerde yine harici HDD görüntüsü oluşuyor sistemde ama dahili oluyor aslında.
-----------------------------------------------
Bu arada EGREAT ürünlerinde 720p MKV'ler olsun veya 1080p MKV'ler olsun asla herhangi bir takılma ve donma sorunu yaşamazsın bundan emin ol. Altyazı olayı ise bu dediğim iki modelde de sorunsuz. ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme