Şimdi Ara

Egreat R6A-II Detaylı İncelemesi (Bol Resimli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
11.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Egreat firmasından orjinal yazılım beklemeyin, sitelerini iyice boşladılar artık. Son yazılım Eylül sonu çıkmış. Cihaz bu haliyle de gayet yeterli görünüyor, fazlasını isteyen Xtreamer yazılımını kursun ama bence ona bile gerek yok. Egreat yatsın kalksın Realtek'e dua etsin. Sigma ile devam etselerdi şimdiye çoktan dükkanı kapatmışlardı.

Burada aklıma sürekli Xtreamer firmasını kötüleyen MPC Club sitesi geldi. Xtreamer'ın bütün cihazları kendilerine has dizayna sahipler ve yazılımları da öyle. Bunların Xtreamer ile alıp veremedikleri nedir acaba ?

Sebebi şu , çünkü xtreamer firması ürünlerini sattıktan sonra , destek sıfır.
    Arızalı ürünleri garantiye gönderiyorsunuz ve sürekli bahanelerle garanti dışı bırakıyorlar.
    Ayrıca cicili bicili reklamlarına fazla aldanmayın ...

• Destek konusunda distribütörler olmasa Egreat de sıfır. Forumlarına girip bir soru sorun, ya geçiştirerek cevaplarlar ya da cevaplamazlar. Hiçbir şekilde son kullanıcıyı kaale almıyorlar, ancak siz distribütörler isterse sorunları düzeltiyorlar. Burada tabi Egreat'i eleştirirken ben Popcornhour veya Dune firmalarını kıstas alarak eleştiriyorum. Yoksa kendi ayarındaki diğer firmaların elle tutulur hiçbir bir yanı yok. Ürün kalitesi olarak Egreat yine de onlardan iyidir. Sadece yazılım yönleri zayıf kalıyor. Yoksa millet böyle Xtreamer yazılımını uyarlamak için tırmalamaz.
  • Yazılım konusu haricinde diğer konularda destekleri oldukça iyi.
  • arkadaşlar modlu olayını ben anlamadım şimdi benim ürün yarın gelicek modlumu olucak kafam karıştı şimdi.
  • bu cihaza bağlı ( usb yada esata) harddiske pc den erişip dosya yönetimi ( silme,yazma) yapılabiliyormu.

Edit:PM atmıştım yeni cevap geldi.Evet yapılabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 8 Ocak 2012; 13:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaşlar modlu olayını ben anlamadım şimdi benim ürün yarın gelicek modlumu olucak kafam karıştı şimdi.

Sıfır alınan cihaz kendi orjinal yazılımıyla gelir. İsteğe göre daha sonradan modlu yazılım yüklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Tam gg'den almak üzereydim ki incelemenizi okuyup vazgeçtim.
    philips hmp5000 ile aynı segmentte diyorsunuz ama,
    Türkçe menü eksikliği ,wireless eksikliği, web sayfalarının çince oluşu
    Philipsin 4-5 basamak altına sokmuş ürünü,
    bu da Almamı engelleyen sebeplerden.
    torrent desteğinin zayıf oluşu (torrent özelliğiğ yok demektir bu) ve kumandanın zayıflığı v.s. gibi sebepleri de sayabiliriz.
    işlemci v.s. gibi konulardan anlamam,ilgimi de çekmez zaten.
    Ayrıca satıcı değil de satıcı dışındaki kullanıcıların yaptığı incelemeler daha tarafsız oluyor.
    Güzel ve objektif inceleme olmuş,
    teşekkürler kardeşim.

Aslında Philips hmp5000 bu cihazla aynı segmentte dersek daha doğru olur.

Çünkü.

1) Bu cihaz daha önce çıktı ve bir segment oluşturdu , philips geriden geliyor.
    2) Menü bir kere Türkçe , keza altyazıda öyle
    3) Philipsin web sayfalarının Türkçe olduğunu mu düşünüyorsun ? ( Temelde aynı yazılımı kullanıyorlar )
    4) Bu cihaza yüklenen modlu yazılımlardan sonra cihaz bambaşka bir hale bürünebiliyor.
    5) Kumandaya zayıf diyorsunuz ama philipsinin ki daha mı iyi ? ( Bizzat denedim )
    6) Size göre 5 basamak aşağı ama bir çok kişiye göre de ( yazılım ve görsellikten dolayı ) 10 basamak yukarı.

Birçok arkadaşa ürünü verdik ki , gerçek ve tarafsız bir inceleme olsun diye.
    Zaten ne onlar bizi tanır ne de biz onları.
    Ürünlerin kalitesinden şüphemiz olsa zaten böyle bir incelemeye gerek duymazdık.

Son olarakta ; hiç görüp kullanmadığınız bir cihaz hakkında yorum yaparken , kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmazsanız daha iyi olur.

Madem inceleme yapmak için ürün birilerine ürün hediye ettiniz.
    Bırakın reklamı onlar yapsın.
    İyi bir satıcı ürünlerinin artısı ile beraber eksisini de belirtir,
    Kumandanın zayıf olduğunu ben söylemiyorum, kullananlar söylüyor hatta hatta incelemeyi yapan arkadaş bile itiraf etmiş.
    Ben 2 aydır sizin başka bir linkte reklamını yaptığınız 301 serisini bekliyorum,eğer bunu alırsam öbürü çıkınca elden çıkarmaya çalışacağım.
    Siz bana asıl o serinin (hd-301)ne zaman geleceğini söyleyin.
    şimdi bunu ucuz diye alırsam 30 lira verip kablosuz adaptör alacağım,20 liraya evrensel kumanda alacağım.
    1 ay sonra diğer seri gelince hoooop tekrar sil baştan, ya bunu satamazsak diğerini nasıl alacağız?

Not:5 yıldır DH'yı takip ediyorum,aldığım tüm ürünlerde buraya danışırım.satıcı dışındaki kullanıcı yorumları benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkadım52 -- 8 Ocak 2012; 17:50:47 >

• İnceleme yaptığım ürünler bana hediye edilmiş olsaydı, herhalde evde yürüyecek yer kalmazdı
  • @zeus bende yukarıdaki mesaja cevap yazacaktım.
    baktım sen yazmışsın.

bende cihazı popcornhour sayesinde test ettim. bugün yarın tekrar geri göndereceğim.
    zeusun da dediği gibi cihazlar sadece test için gönderiliyor.
    yapılan yorumlarda tarafsız yorumlar oluyor.

**
    Cihaz hakikaten güzel .

* saatlerce kullanmama rağmen ısınmaması çok iyi.
    Ben xtramer modu çok beğendim.

* Film bilgilerini cihaz sayesinde bilgisayara ihtiyaç olmadan indirebiliyorsunuz.
    Film adı uyuşmadığı durumlarda film adını elle girerek sorgu yapıp film bilgilerini buldurabiliyorsunuz.

* Altyazı bulup indirmesi de ekstra güzel bir özellik. yine aynı şekilde arama yaptırıp indirme olanağı mevcut.

* cs xtramerde klasik weblikleri yine mevcut. ingilizce bilenler için çok güzel sitelerde
    filmler ve diziler var. online olarak izlenebiliyor.

* Ve Bir çok önemli özellikde altyazı seçme olayı. altyazılar bu firmwarede de aynı isimde olması lazım.
    ANCAKK farklı isimde dahi olsalar browse seçeneği ile altyaaıyı seçip oynatabiliyorsunuz.

Bence Xtramer aryüzü ile cihaz son noktalarda artık.

web browser,
    film bilgileri indirme ,
    altyazı indirme ,
    altyazı seçme ,
    online film seyretme ....

**
    Gelelim eksi yönlere ,

Film bilgileri sadece ingilizce ve diğer birkaç dilde indiriliyor.
    ( Gamdanoterdam üstan olsaydı bir iki dokunuşla hallederdi ama maalesef yok )

Online film seyretme klasik cs modda olanlar. Maalesef türkçe siteler yok.

Şimdilik bu kadar. Başka aklıma gelirse yazarım.
    iyi forumlar.....

• teşekkürler takip mesajı
  • BİLMEDEN HEDİYE KAVRAMINI KULLANDIĞIM İÇİN İLGILİ ARKADAŞLARDAN VE SATICIDAN ÖZÜR DİLERİM.
  • quote:

BİLMEDEN HEDİYE KAVRAMINI KULLANDIĞIM İÇİN İLGILİ ARKADAŞLARDAN VE SATICIDAN ÖZÜR DİLERİM.

Bi daha olmasın
  • "Satıcıdan" kısmını geri alıyorum o zaman.
    diğer eleştirilerim aynen geçerliliğini koruyor çünkü ben müşteri adayıyım
    (daima haklı olan taraf).
  • rfve , sana pm atamıyorum ?
  • quote:

"Satıcıdan" kısmını geri alıyorum o zaman.

Yanlış. Siz daima haklı olmaya "aday" olan tarafsınız
  • cihazı bugün aldım sonhttp://en.egreatworld.com/en/download-default.html en son güncellemesin yükledim bakalım deneyip anlayıcaz ama şuan süper cihaz heleki bu fiyata YANLIZ 5.1 analog ses sistemime 5.1ses almak için nasıl bağlayabilirmi 5.1 ses için dvd ye şuan takılı olan 6 tane kablo var ses için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede147 -- 10 Ocak 2012; 21:47:22 >
  • forumda yaptığım araştırmada rca dönüştürücü diyor iş yaparmı birde nerden bulubilirim tam ismi nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede147

cihazı bugün aldım sonhttp://en.egreatworld.com/en/download-default.html en son güncellemesin yükledim bakalım deneyip anlayıcaz ama şuan süper cihaz heleki bu fiyata YANLIZ 5.1 analog ses sistemime 5.1ses almak için nasıl bağlayabilirmi 5.1 ses için dvd ye şuan takılı olan 6 tane kablo var ses için

HDA-51A(yurtdışı ismi) yada yerli ithalat modeli olan playvision ı deneyebilirsiniz.Decoder için en ucuz çözüm budur....

• üstatlar ass uzantılı alt yazıları görmüyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

"Satıcıdan" kısmını geri alıyorum o zaman.

Yanlış. Siz daima haklı olmaya "aday" olan tarafsınız

o zaman Size olan özrümü de geri alıyorum.
    zira tüketiciye ima ile de olsa tavır alan herkesin karşısındayım.
    Biz 80 dolara ebaydan almasını da biliriz amma velakin karşımızda tartışacağımız (ve henüz satın almadan bile) tartışacağımız bir satıcı bulmanın hazzı tartışılmaz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.