Şimdi Ara

Egreat R6A-II Detaylı İncelemesi (Bol Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
11.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel ve detaylı inceleme olmuş , eline sağlık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Xtreamer_SW2 modifiye yazılımın menü görüntüsü ve detayları güzelmiş gerçekten.. Altyazı ayar menüsünün daha fonksiyonel olması da yazılıma büyük bir artı puan getirir.. Gamdanoterdam üstad bir el atıp, bu yazılımı biraz daha iyileştirip stabil hale getirirse, R6A-II'den bir tane de ben satın alırım.

Bu stabilite konusunu ikinci kez duyuşum. Ne gibi bir sorunu var ki bu yazılımların stabilite konusunda? Kontrol etmek istediğimden soruyorum. Onca denememe rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Güzel ve detaylı inceleme olmuş , eline sağlık :))

Teşekkür ederim. Zaman geçirmek için birebir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Xtreamer_SW2 modifiye yazılımın menü görüntüsü ve detayları güzelmiş gerçekten.. Altyazı ayar menüsünün daha fonksiyonel olması da yazılıma büyük bir artı puan getirir.. Gamdanoterdam üstad bir el atıp, bu yazılımı biraz daha iyileştirip stabil hale getirirse, R6A-II'den bir tane de ben satın alırım.

Bu stabilite konusunu ikinci kez duyuşum. Ne gibi bir sorunu var ki bu yazılımların stabilite konusunda? Kontrol etmek istediğimden soruyorum. Onca denememe rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben.

Online linkleri denedinizmi. Ben wifi üzerinden linkleri açarken bazen cihazın restart attığını yada kilitlendiğini gördüm. Linkler Hdd e yüklenenlerde genelde sorun oluyor. Xtremer menuler vs gibi. Sorun hdd in ntfs olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Ext3 cihaz denemedim hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

quote:

Online linkleri denedinizmi. Ben wifi üzerinden linkleri açarken bazen cihazın restart attığını yada kilitlendiğini gördüm. Linkler Hdd e yüklenenlerde genelde sorun oluyor. Xtremer menuler vs gibi. Sorun hdd in ntfs olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Ext3 cihaz denemedim hiç.

Fikir vermesi açısından kısaca bir göz attım. Kilitlenme yaşamadım. Cihazın diğer fonksiyonlarında da kilitlenme olmadı. Bu yüzden zaten stabilite sorunlarını duyunca şaşırdım. Gerçi uzun süre kullanmadım cihazı, bilmiyorum günlerce kullandıktan sonra ne olur. Bazen bu tür cihazlar ilk zamanlarda sorunsuzken, herhangi bir yazılımsal değişiklik yapılmamasına rağmen ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabiliyor.

• Bizde dün arkadaşla 2 adet aldık sancak bilgisayardan. Gerçekten söylendiği kadar varmış, hem cihaz hemde sancak bilgisayar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: longcafe

Bizde dün arkadaşla 2 adet aldık sancak bilgisayardan. Gerçekten söylendiği kadar varmış, hem cihaz hemde sancak bilgisayar..

Zaman kaybetmeden Xtream yükleyin bence.
  • Stabilite sorunu yok , sadece xtreamer yazılımını uzunca test edemediğimiz için stabilite sorunları olabileceğini belirtmek istedim.

Ancak CS yazılımı saat gibi :)
  • 2 gündür bayağa bir film izledik benim gözlerde stabilite sorunu olmaya başlıyınca durduk. Cihaz daha devam ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: longcafe

2 gündür bayağa bir film izledik benim gözlerde stabilite sorunu olmaya başlıyınca durduk. Cihaz daha devam ederdi

Cihaz kolay kolay ısınmaz zaten. Stabilite konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Sadece film izlemek için kullanıyorsanız zaten hiç sorununuz olmaz. Yazılımsal sorunlar genelde diğer özellikleri kullanırken çıkıyor. Film izlerken yağ gibi akıyor alet.
  • bende de bu cihazdan var yeni aldım acaba bu film le 3D filmleri izleyen varmı 3D TV de kalitesi nasıl.
  • Şahane inceleme. Dune HD TV-301 çıktığında da bi inceleme patlatırsan şahane olur. =)
  • Bende Egreat M34A var (Sigma chipli) ve 3D Half SBS oynatabiliyor. Ancak Half SBS altyazılarını birleştiremiyor. Görüntü birleşse bile altyazılar bir solda bir sağda çıkıyor. (Bu arada altyazıları 3D subtitler ile sub formatına getirmeme rağmen.)

Bu cihaz half SBS altyazılarını nasıl gösteriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Bende Egreat M34A var (Sigma chipli) ve 3D Half SBS oynatabiliyor. Ancak Half SBS altyazılarını birleştiremiyor. Görüntü birleşse bile altyazılar bir solda bir sağda çıkıyor. (Bu arada altyazıları 3D subtitler ile sub formatına getirmeme rağmen.)

Bu cihaz half SBS altyazılarını nasıl gösteriyor?

Bu cihaz sorununu çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

bende de bu cihazdan var yeni aldım acaba bu film le 3D filmleri izleyen varmı 3D TV de kalitesi nasıl.

Bu tür cihazlar 3D film oynatmazlar. SBS filmlerde ise kalitesi oldukça iyi, diğer filmlerde olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Şahane inceleme. Dune HD TV-301 çıktığında da bi inceleme patlatırsan şahane olur. =)

Süpriz incelemeler yolda
  • quote:

quote:

bende de bu cihazdan var yeni aldım acaba bu film le 3D filmleri izleyen varmı 3D TV de kalitesi nasıl.

Bu tür cihazlar 3D film oynatmazlar. SBS filmlerde ise kalitesi oldukça iyi, diğer filmlerde olduğu gibi.

Dün internetten "Bolt 2008 3D H-SBS DuaL BluRay 1080p DTS x264" bu filmi indirdim HDD ye attım ve cihaz ekranı ikiye bölerek açtı sanırım bundan sonrası TV nin 3D moduna alınması ile oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Dün internetten "Bolt 2008 3D H-SBS DuaL BluRay 1080p DTS x264" bu filmi indirdim HDD ye attım ve cihaz ekranı ikiye bölerek açtı sanırım bundan sonrası TV nin 3D moduna alınması ile oluyor.

Bundan sonra TV'nizin 3D tuşuna basıp , oradaki uygun 3D seçeneğini seçiyorsunuz ve olay bitiyor.

• anlatım için teşekkür ederim.. en son bahsettiğiniz güncellemeyi yaptım fakat türkçe dil desdeği sunmuyor keşke bundan da bahsetseydiniz...

ayrıca eskiye daha daha düşük bir güncellemeye geçmek istediğimizde sorun olurmu ... bu konuda ki fikirlerinizide almak isterim. çünkü ingilizce kullanmak zor olacak benim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohacker -- 2 Ocak 2012; 3:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohacker

anlatım için teşekkür ederim.. en son bahsettiğiniz güncellemeyi yaptım fakat türkçe dil desdeği sunmuyor keşke bundan da bahsetseydiniz...

ayrıca eskiye daha daha düşük bir güncellemeye geçmek istediğimizde sorun olurmu ... bu konuda ki fikirlerinizide almak isterim. çünkü ingilizce kullanmak zor olacak benim için...

CS096 olan yazılıma donmenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.