Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm popcornhour hocam bende ankara'dan siparişi dün vermiştim sanırım bu gün elimde olur.Sormak istediğim cihaz üzerinde orjinal yazolımlamı geliyor bu bahsedilen modlu yazılımı yüklemeyi tavsiye ediyormusunuz yüklersek ne gibi artıları olacak teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

İnternetim 8Mbps ve takılmadan HD kanalları açıyor.
    Adult ların şifresini de tf forumdan buldum : 1325

modlu yazılımı kürdan yöntemi ile kurun , daha sonra tools'tan online olarak güncelleştirme seçeneğini seçin ki , web sayfaları linkleri güncelleşsin. O kadar çok içerik var ki , bunları denemek 1 saati bulur.

Animal planet, discovery ve türk kanalları var mı ?

Birde bu konuyu sormak istiyorum,bu cihazı uydu alıcısı gibi kullanabiliyormuyuz,daha doğrusu tv kanallarını izleyebiliyor muyuz internet üzerinden.

• @rejim hocam ses sisteminizi 280 tl ye nerden aldınız?guzel ve uygun fiyatliymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

@rejim hocam ses sisteminizi 280 tl ye nerden aldınız?guzel ve uygun fiyatliymis

Bir arkadaş kutusunda bekletiyormuş. 1 defa kurmuş komşuları rahatsız olunca geri toplamış. Kutusu ile birlikte aldım.
  • http://ev-elektronigi.gittigidiyor.com/ev-sinemasi/media-player?k=Egreat&fmt=1&aramasatici=popcornhour&sra=hpa&internalsearch=true

Nakit veya mağzadan ürün almak isteyenler için iletişim bilgisi.

http://www.hdtech.com.tr/site/iletisim

http://www.hdtech.com.tr/site/banka_bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Mart 2012; 16:25:18 >

• slm popcornhour hocam bende ankara'dan siparişi dün vermiştim sanırım bu gün elimde olur.Sormak istediğim cihaz üzerinde orjinal yazolımlamı geliyor bu bahsedilen modlu yazılımı yüklemeyi tavsiye ediyormusunuz yüklersek ne gibi artıları olacak teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

@rejim hocam ses sisteminizi 280 tl ye nerden aldınız?guzel ve uygun fiyatliymis

Bir arkadaş kutusunda bekletiyormuş. 1 defa kurmuş komşuları rahatsız olunca geri toplamış. Kutusu ile birlikte aldım.

Sansliymissin hocam :)
  • quote:

Öncelikle tam doğru yazmamışım. Orjinal 5+1 vermiyor değil ses kaybı yaşatmadan sesi decode etmiyor demem gerekirdi. Bu bilgi direk firmanın kendisindendir. Kullanıcılar memnun diye belirttiler. Kendim görüştüm oradan biliyorum.

Sayın Madcom öncelikle sen biraz yanlış anlamışsın durumu. Ben adama elindeki 5+1 at yerine optik çıkışlı mı al demedim ki!

Arkadaşın elinde sinema sistemi yok. Ne yapsın adam? Özellikle optik çıkışı olmayan 5+1 sinema sistemi + playvision mu alsın. Bu ne kadar mantıklı olur sence. Haa elinde 5+1 varsa o zaman sorun yok. En iyi çözüm budur tabiki.

Ben arkadaşa yardımcı olmak için yazdım yorumumu. Herkese elindeki cihazlarla mutluluklar. Kim ne istiyorsa alabilir.

Bu arada şunu da belirteyim ben kendi kullandığım sinema sistemini 280 liraya aldım. Sadece acele etmeyip araştırmak gerek.

http://www.google.com.tr/imgres?q=lg+champagne&um=1&hl=tr&client=firefox-a&hs=Zbk&sa=N&rls=org.mozilla:tr:official&channel=np&biw=1280&bih=637&tbm=isch&tbnid=6CZFap4ajNK-hM:&imgrefurl=http://www.goodlifeshopping.net/product_page.php%3Fid%3D557&docid=FRSnRjWdAhGE3M&imgurl=http://www.goodlifeshopping.net/pictures/1262597622.jpg&w=728&h=546&ei=8VxPT67LD4aQgwermJD1DQ&zoom=1&iact=hc&vpx=655&vpy=144&dur=1922&hovh=194&hovw=259&tx=146&ty=115&sig=109905628013809977401&page=1&tbnh=124&tbnw=168&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:3,s:0

Üstat çok ama çok teşekkür ederim. Tam olarak ihtiyacım olan cevabı, hattta fazlasını bile vermişsiniz Öyle girift bir problem ki bende ki, soruyu nasıl soracağımı bile 2 gündür düşünüyordum. Nasıl soracağımı bulabilsem başlık açıp soracaktım. Ama sayende gerek kalmadı. Ne kadar teşekkür etsem az

@Madcom,

İgiltereden dönerken Logitech X540 ses sistemi almıştım ucuza. İstanbula varınca ilk iş olarak Playvision aldım, ve bağladım. Hatta Playvision'a hem PS3 hem de bilgisayrımı bağladım. (Anakartta optik çıkış vardı.) Playvision'un çıkışlarına da 1er tane çiftleyici stereo jack taktım. Birer portuna logitech X540'ı bağladım, öbür porta da Yine ingilteredeyken aldığım Roccat KAve gerçek 5.1 oyuncu kulaklığımı bağladım.

PC veya PS3 kullnacağım zaman Plavision üzerindeki tuşlardan seçimimi yapıp 5.1 hoparlörden veya kulaklıktan aynı anda sesi alıyordum.

Fakat Playvision ve Logitech X540'ı sattım. Şu anda sıfırdan bir sistem almam lazım tekrar. Bu sebeple sevgili @ReJim'in önerdiği yöntemi deneyeceğim.

Aslında yine gidip bir playvision ve logitech x 540 alabilirim pekala. Ama x540 veya başka bir analog sistem alınca bir de ona uygun ayaklık vs. almak gerekiyor falan filan. Hem onlar da en nihayetinde bir ev sinema sistemi gibi güzel gözükmüyor. Daha ziyade PC hoparlörü gibi gözüküyor. Ha z5500 de alınabilir pekala ama, o da çok pahalı ya.

• bir sorum olacak, şu anda dark media player ile sbs hd 3d filmleri seyredebiliyorum, bluray iso film seyretmeyi şu an düşünmüyorum, çünkü 25gb civarında en düşük olanı, egreat r6s ile darkmedia player sbs filmleri izlemekte bir farklılık olurmu? ben 3d projeksiyon cihazı kullanıyorum, ayrıca viewsonic vp3d1 dönüştürücüm var, bazı perdeden dışa çıkan sahnelerde çift görüntü oluşuyor, egreat r6s ile bu problemi yaşarmıyım
  • Yardımcı olabiliydysem ne mutlu.

Bu arada benim cihaz hava muhalefeti nedeniyle yarına kaldı Artık yarın akşama inceleme yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

bir sorum olacak, şu anda dark media player ile sbs hd 3d filmleri seyredebiliyorum, bluray iso film seyretmeyi şu an düşünmüyorum, çünkü 25gb civarında en düşük olanı, egreat r6s ile darkmedia player sbs filmleri izlemekte bir farklılık olurmu? ben 3d projeksiyon cihazı kullanıyorum, ayrıca viewsonic vp3d1 dönüştürücüm var, bazı perdeden dışa çıkan sahnelerde çift görüntü oluşuyor, egreat r6s ile bu problemi yaşarmıyım

dark media player ile over-under 3D film seyrettiniz mi ? over-under görüntü ekrana tam oturmuyor sağdan soldan siyah boşluk kalıyor dark mini mania ile,bu yüzden Egreat R6S sipariş verdim,szideki dark ın hangi modeli
  • quote:

bir sorum olacak, şu anda dark media player ile sbs hd 3d filmleri seyredebiliyorum, bluray iso film seyretmeyi şu an düşünmüyorum, çünkü 25gb civarında en düşük olanı, egreat r6s ile darkmedia player sbs filmleri izlemekte bir farklılık olurmu? ben 3d projeksiyon cihazı kullanıyorum, ayrıca viewsonic vp3d1 dönüştürücüm var, bazı perdeden dışa çıkan sahnelerde çift görüntü oluşuyor, egreat r6s ile bu problemi yaşarmıyım

Sizin bahsettiğiniz sorun muhtemelen crosstalk denilen problemdir. Eğer sorun buysa düzeleceğini sanmıyorum. Half sbs de ise bir fark yaratacağını sanmıyorum ama inceleyince karar vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

dark media player ile over-under 3D film seyrettiniz mi ? over-under görüntü ekrana tam oturmuyor sağdan soldan siyah boşluk kalıyor dark mini mania ile,bu yüzden Egreat R6S sipariş verdim,szideki dark ın hangi modeli

Tüm under-over filmlerde aynı hatayı mı veriyor? Televizyonunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: fior

Arkadaşlar biraz önce gitti gidiyor dan sipariş verdim güzel cihaz umarım paramın karşılığını alırım.Yarın kargo olur dener eksi yada artılarını paylaşırım.Bu cihaza uygun 1.4 hdmı kablo önerisi rica edecektim.

Şu kablo rahatlıkla işini görür.

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-ihh-04-inca-hdmi-to-hdmi-kablo-18m-3d-uyumlu-14-versiyon/productdetails.aspx?I_ID=54692

Sony HDMI 1.3 kablosu 60 TL . PS3 satan arkadaşım , önceden dandik bir tane kullanıyorduk dedi, şimdi bunu taktık dükkanda diye görüntü inanılmaz değişti dedi. Farkı şu şekilde örnekledi, DVD film ile Blueray Disk arasındaki görüntü kalitesi kadar, kaliteli ve kalitesiz kablo arasında fark var dedi. Ben 14 TL lık HDMI 1.4 kablonun sony'in 60 TL HDMI 1.3 kablosundan kötü olduğuna inanıyorum. Zaten 1.2 bile olsa üzerine inca gibi firmalar 1.4 basınca bir bunu denetleyecek bir kurum mu var. Yok o da basıyor işte.

• quote:

quote:

quote:

tv 42LW4500,tüm over-under filmlerde aynı sorun,tv de ve dark ta tüm ayarları denedim ,ama malesef ekrana tam oturmuyor,sağdan soldan 15cm siyah banding kalıyor,tv nin usb girişinden oynatınca hiçbir sorun yok,sorun darktan kaynaklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

tv 42LW4500,tüm over-under filmlerde aynı sorun,tv de ve dark ta tüm ayarları denedim ,ama malesef ekrana tam oturmuyor,sağdan soldan 15cm siyah banding kalıyor,tv nin usb girişinden oynatınca hiçbir sorun yok,sorun darktan kaynaklı

Dediğiniz gibi sorun muhtemelen Dark tan. Ben her filmde mi sorun oluyır derken şu sebeple sordum. Bazı half sbs filmlerde ( örn. piranna 3d ) siyah bantlar dengesiz olduğundan düzgün 3d vermiyordu. Belki ondan olabilir diye sormuştum. Ama sorun dark kaynaklı sanırıım.

• quote:

quote:

Sizin bahsettiğiniz sorun muhtemelen crosstalk denilen problemdir. Eğer sorun buysa düzeleceğini sanmıyorum. Half sbs de ise bir fark yaratacağını sanmıyorum ama inceleyince karar vericem.

evet değiniz gibi crosstalk oluyor, fakat bu olay sadece hızlı dışa çıkan sahnelerde oluyor, top gril klibinde ilk sahnedeki afişin dışa çıkmasında çift görüntü oluyor, daha sonra dışa çıkan gözlük ve şapka çok net hiç problem yok görüntü çok net, çözüm yok herhalde, aktif shutter gözlük kaynaklımı acaba, bir çok neden de olabilir belki, projeksiyon (viewsonic pjd5233), dark mini mania, 3d adaptör (viewsonic vp3d1), media player ile çözülmeyecek gibi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: fior

Arkadaşlar biraz önce gitti gidiyor dan sipariş verdim güzel cihaz umarım paramın karşılığını alırım.Yarın kargo olur dener eksi yada artılarını paylaşırım.Bu cihaza uygun 1.4 hdmı kablo önerisi rica edecektim.

Şu kablo rahatlıkla işini görür.

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-ihh-04-inca-hdmi-to-hdmi-kablo-18m-3d-uyumlu-14-versiyon/productdetails.aspx?I_ID=54692

Sony HDMI 1.3 kablosu 60 TL . PS3 satan arkadaşım , önceden dandik bir tane kullanıyorduk dedi, şimdi bunu taktık dükkanda diye görüntü inanılmaz değişti dedi. Farkı şu şekilde örnekledi, DVD film ile Blueray Disk arasındaki görüntü kalitesi kadar, kaliteli ve kalitesiz kablo arasında fark var dedi. Ben 14 TL lık HDMI 1.4 kablonun sony'in 60 TL HDMI 1.3 kablosundan kötü olduğuna inanıyorum. Zaten 1.2 bile olsa üzerine inca gibi firmalar 1.4 basınca bir bunu denetleyecek bir kurum mu var. Yok o da basıyor işte.

ben kendim bizzat denedim ve en ufak bir fark göremedim ucuz ve pahalı kablo arasında. sitedede deneyen birçok arkadaş arada hiçbir fark olmadığını ve olamayacağını söylüyorlar. yani farkın dvd ile bluray arasındaki fark kadar olabilmesi mümkün değil.

• Wi-Fi bilgisi vereyim ben de:
    Daha önce aldığım bir Forex wi-fi dongle ile uyumlu çalışıyor,
    gayet yüksek performans aldım. Internet üzerinden HDTV izlenebiliyor, hatta network üzerinden bile
    1080p filmleri kısmen gösteriyor (sadece çok karmaşık görüntülü sahnelerde tutukluk oluyor).

Belki iyi bir dualband router ile hiç bir sorun kalmazdı ama güvenemediğim için ethernet kablo çekmeye karar verdim.
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun bende düşünüyorum bu cihazı.Ama kablosunun çıkmaması çok kötü.Birde en çok merak ettiğim bundaki büyük kumandanın hassasiyeti nasıldır?yani cihazın gözüne kadar sokmak gerekiyormu kumanda edebilmesi için?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.