Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hassasiyet sorunu yok çünkü R6S in kumandası büyük.
    Yaklaşık 8-9 metre uzaktan kontrol denemesi yaptık , sıkıntı yok.

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 1 Mart 2012; 17:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: fior

Arkadaşlar biraz önce gitti gidiyor dan sipariş verdim güzel cihaz umarım paramın karşılığını alırım.Yarın kargo olur dener eksi yada artılarını paylaşırım.Bu cihaza uygun 1.4 hdmı kablo önerisi rica edecektim.

Şu kablo rahatlıkla işini görür.

http://www.vatanbilgisayar.com/inca-ihh-04-inca-hdmi-to-hdmi-kablo-18m-3d-uyumlu-14-versiyon/productdetails.aspx?I_ID=54692

Sony HDMI 1.3 kablosu 60 TL . PS3 satan arkadaşım , önceden dandik bir tane kullanıyorduk dedi, şimdi bunu taktık dükkanda diye görüntü inanılmaz değişti dedi. Farkı şu şekilde örnekledi, DVD film ile Blueray Disk arasındaki görüntü kalitesi kadar, kaliteli ve kalitesiz kablo arasında fark var dedi. Ben 14 TL lık HDMI 1.4 kablonun sony'in 60 TL HDMI 1.3 kablosundan kötü olduğuna inanıyorum. Zaten 1.2 bile olsa üzerine inca gibi firmalar 1.4 basınca bir bunu denetleyecek bir kurum mu var. Yok o da basıyor işte.

ben kendim bizzat denedim ve en ufak bir fark göremedim ucuz ve pahalı kablo arasında. sitedede deneyen birçok arkadaş arada hiçbir fark olmadığını ve olamayacağını söylüyorlar. yani farkın dvd ile bluray arasındaki fark kadar olabilmesi mümkün değil.

hdmi dijital veri sunuyor scart gibi analog değil ki altın uclu olunca iyi olsun kablo iyi yalıtılınca iyi olsun

hdmi da ya goruntu vardır ya yoktur. 0 ya da 1.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

Alan arkadaşlara hayırlı olsun bende düşünüyorum bu cihazı.Ama kablosunun çıkmaması çok kötü.Birde en çok merak ettiğim bundaki büyük kumandanın hassasiyeti nasıldır?yani cihazın gözüne kadar sokmak gerekiyormu kumanda edebilmesi için?

arkadaşın biri cihaza doğru tutmak gerekiyor,sağa sola tutunca alanından olsa daha iyi olurdu diye yazmıştı yukarıda.
  • Bu cihazı kullanmak için birde harici hardisk sahibimi olmak gerekiyor. Kusura bakmayın ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda.
  • arkadaşlar bu ürünün wi-fi dongle ayrı mı satılıyor yoksa kendi içinde mi? himedia 900a ve 900b lerde wi-fi dahili mi yoksa hariç mi ekstra bir şey almak gerekiyor mu? yardımcı olun lütfen. popcornhour a özel mesaj attım ama dönmedi çok mu zor allah aşkına? hem ürünün reklamını yapıyorsunuz hem de giriş seviyesi kullanıcılarının basit sorularını yanıtlamıyorsunuz. ilgisiz kalmayın lütfen.
  • Cihaz bu sabah elime geçti benim de, akşam deneme fırsatı buldum. Bir kaç film denedim ve görüntü/altyazı sorunu yaşamadım, elimde edimax'in wifi dongle'ı vardı ancak cihaz bunu görmedi, ben de kabloyla lan bağlantısı yaptım. Youtube, Facebook gibi sitelerin uygulamalarına girdim, başarılıydı. Ben direkt android üzerinden kullanılacağını düşünmüştüm ancak Android menüsüne girerek android işletim sistemini boot ediyor. Custom Rom'da durum nasıl bilmiyorum ama android uygulamaları kurmak için gerekli apk dosyasının usb içinde bulunması gerekiyor. Galaxy S telefonumu klavye ve/veya fare olarak kullanabileceğim bir yöntem olsa çok kullanışlı olur ama şimdilik kumanda ile idare edeceğim sanırım. Şimdi custom firmware'i indiriyorum, bir de onu deneyeyim.

quote:

Bu cihazı kullanmak için birde harici hardisk sahibimi olmak gerekiyor. Kusura bakmayın ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda.

Usb flash bellek de işinizi görecektir ancak ben filmlerimi harici disklerde saklıyorum ve gayet kullanışlı oluyor. Ayrıca ağ üzerinden bilgisayarınızdaki filmleri de izleyebilirsiniz.

quote:

arkadaşlar bu ürünün wi-fi dongle ayrı mı satılıyor yoksa kendi içinde mi? himedia 900a ve 900b lerde wi-fi dahili mi yoksa hariç mi ekstra bir şey almak gerekiyor mu? yardımcı olun lütfen. popcornhour a özel mesaj attım ama dönmedi çok mu zor allah aşkına? hem ürünün reklamını yapıyorsunuz hem de giriş seviyesi kullanıcılarının basit sorularını yanıtlamıyorsunuz. ilgisiz kalmayın lütfen.

Cihazla birlikte wifi dongle gelmiyor, yukarıda da söylediğim gibi kablolu bağlantı yaptım ben. Bir arkadaş elindeki dongle ile kullanabilmiş ancak ben kullanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh33p3r -- 1 Mart 2012; 20:16:44 >

• bende torrent indirirken 2 gün açık kalsa fazla ısınmaktan bozulur mu dedim cevap alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Cihaz bu sabah elime geçti benim de, akşam deneme fırsatı buldum. Bir kaç film denedim ve görüntü/altyazı sorunu yaşamadım, elimde edimax'in wifi dongle'ı vardı ancak cihaz bunu görmedi, ben de kabloyla lan bağlantısı yaptım. Youtube, Facebook gibi sitelerin uygulamalarına girdim, başarılıydı. Ben direkt android üzerinden kullanılacağını düşünmüştüm ancak Android menüsüne girerek android işletim sistemini boot ediyor. Custom Rom'da durum nasıl bilmiyorum ama android uygulamaları kurmak için gerekli apk dosyasının usb içinde bulunması gerekiyor. Galaxy S telefonumu klavye ve/veya fare olarak kullanabileceğim bir yöntem olsa çok kullanışlı olur ama şimdilik kumanda ile idare edeceğim sanırım. Şimdi custom firmware'i indiriyorum, bir de onu deneyeyim.

quote:

Bu cihazı kullanmak için birde harici hardisk sahibimi olmak gerekiyor. Kusura bakmayın ben çok bilgi sahibi değilim bu konuda.

Usb flash bellek de işinizi görecektir ancak ben filmlerimi harici disklerde saklıyorum ve gayet kullanışlı oluyor. Ayrıca ağ üzerinden bilgisayarınızdaki filmleri de izleyebilirsiniz.

quote:

arkadaşlar bu ürünün wi-fi dongle ayrı mı satılıyor yoksa kendi içinde mi? himedia 900a ve 900b lerde wi-fi dahili mi yoksa hariç mi ekstra bir şey almak gerekiyor mu? yardımcı olun lütfen. popcornhour a özel mesaj attım ama dönmedi çok mu zor allah aşkına? hem ürünün reklamını yapıyorsunuz hem de giriş seviyesi kullanıcılarının basit sorularını yanıtlamıyorsunuz. ilgisiz kalmayın lütfen.

Cihazla birlikte wifi dongle gelmiyor, yukarıda da söylediğim gibi kablolu bağlantı yaptım ben. Bir arkadaş elindeki dongle ile kullanabilmiş ancak ben kullanamadım.

himedialarda var mı dostum dahili wifi bilgin var mı?

• Himedia HD900B modeli için popcornhour şöyle bir not düşmüş (şu an satışta değil sanırım)
    Cihazın satıştaki modeli standart model olup , wireless özelliği bulunmamaktadır.

Dahili wifi'li modeli de olabilir ama bilgim yok o konuda malesef.
  • quote:

Himedia HD900B modeli için popcornhour şöyle bir not düşmüş (şu an satışta değil sanırım)
    Cihazın satıştaki modeli standart model olup , wireless özelliği bulunmamaktadır.

teşekkürler
  • cihazın desteklediği görüntü çözünürlüğü nedir? full sbs oynatıyor mu?
  • cihazı hdmi üzerinden amfiye bağladım fakat bir türlü ses gelmiyor filmlerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

cihazı hdmi üzerinden amfiye bağladım fakat bir türlü ses gelmiyor filmlerden?

Oynattığınız media dts ses olabilir. Egreat sesi direk işlemeden gönderiyor olabilir. Amfi dts çözmüyor olabilir. Playerın ayarlarına bir bakın.
  • Arkadaşlar, 3D ISO Dosyaları için harici altyazı seçme şansımız yok mu acaba?
    Bir türlü nereden yapıldığını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

Arkadaşlar, 3D ISO Dosyaları için harici altyazı seçme şansımız yok mu acaba?
    Bir türlü nereden yapıldığını bulamadım.

Kendimi yanıtlıyorum:

IDX formatlı altyazı dosyaları ile filmin adını aynı yaparsanız,
    kumandadaki SUBTITLE tuşuna film oynarken bastığınızda çıkan
    pencerede, mevcut altyazı dilleri listesinin üstüne SUBTITLE 1, 2 gibi
    eklemeler geliyor, onlardan uygun olanı seçeceksiniz. Ben HUGO
    filmi için 3daltyazi.com'dan çektiğim dosyaları kullandım, SUBTITLE 1'de
    SBS format için yanyana altyazı varmış, SUBTITLE 2'yi seçince bluray
    formatına tam uydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

cihazı hdmi üzerinden amfiye bağladım fakat bir türlü ses gelmiyor filmlerden?

ses ayarını RAW olarak değiştirin.
  • R6S nihayet akşam üstü elime geçti,yaklaşık 3-4 sattir kurcalıyorum

Smurf bluray.iso filmini sorunsuz açtı,navigate menulu açmadı sanırım bd profil 2 olduğundan olsa gerek,zira full navigate olarak profil 1 destekliyor,isoda bulunan 17 dil ve 16 altyazı dosyasından birini seçerken herhangi bir sıkıntı yok,35m akış değeri olan filmde herhangi bir takılma olmadı

gelelim 3D performansına,3D bluray iso elimde olmadığından half SBS 1080p mkv ler ile denedim,3d mkv filmi açınca ardından menu tuşuna bastığınızda 3D nin türüne göre menuden side by side yada over-under seçtiğinizde tv ye görüntüyü otomatik olarak yolluyor tv de algılıyor,tv menusundan ayrıca side by side vs. seçmek gerekmiyor,ardından standart media playerlarda 3d film izlerken menuya girdiğinizde menu abuk sabuk sağda solda yarım yamalak çıkarken R6s te menu 3 boyutlu olarak geliyor ekrana.Diğer media playerlarda sıkıntı olan .srt altyazı olayı (3d filmlerde yarım yamalak çıkması) R6s te sorun olmaktan çıkıyor,side by side yada over-under filme göre srt altyazıyı ekrana tam oturtuyor,diğer türlü standart media playerlar ile 3dsubtitler ile altyazıyı çevirmek gerekiyordu,bunu yapıncada boyut ,renk ayarı yapamıyordunuz.

bu arada modlu yazılımı kullanıyorum,arayü yüzü gayet güzel,2 adet skin mevcut,arka planı istediğiniz bir png resim ile değiştirebiliyorsunuz (resmin adı mybg.png olmak zorunda ve taktığınız hdd yada flash belleğin ana dizininde olmak zorunda)

modlu yazılımda 100 lerce online içerik var,xxx kanallardan tutunda 50 den fazla HD kanal mevcut,tabii hızlı bir internet bağlantısı şart (8 mbitle bende takılma oluştu,dns ayarlarıyla düzeltilebilir belkide)

gelelim eksi yönüne ,kumanda tepkisi zayıf,elimde bulunan akıllı kumandaya fonksiyonları tek tek öğretince bu sorun ortadan kalktı

şimdilik izlenimlerim bunlar,inceledikçe artıları eksileri yazarım

birkaç ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 1 Mart 2012; 23:58:23 >

• quote:

Himedia HD900B modeli için popcornhour şöyle bir not düşmüş (şu an satışta değil sanırım)

İlk gelen Himedia 900 serisinin wifi özelliği yoktu.
    Yakında gelecek Himedia 900B , wifili olacak.
  • Pekala, taze sorum şu:
    Acaba player'a bağlı USB disk içini nasıl görebiliyoruz?
    IP adresini yazınca tarayıcıma yazınca sadece torrent arayüzü geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

Pekala, taze sorum şu:
    Acaba player'a bağlı USB disk içini nasıl görebiliyoruz?
    IP adresini yazınca tarayıcıma yazınca sadece torrent arayüzü geliyor.

Ayarlardan Samba servisini aktive edin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.