Şimdi Ara

Egsozdaki rüzgar sesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonradan takılma olduğunu biliyorum ama nerede yapılıyor ve ne takılıyor acil yardım!!Arabaya bi zararı olurmu bilenlerin dikkatine cvplarınızı bekliyorm...

• egsozdaki rüzgar sesi ne demek ben anlamadımmm ???

• hakkaten o ne?
  • dışarıya çıkan hava çok rüzgarlı demek istiyo galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Eylül 2006; 20:16:49 >
  • herhangi bir egzozda rüzgar sesi varsa egzoz iki yerden patlaktır..rüzgar bir delikten girip öbüründen çıkar bu da rüzgar sesine yol açar
  • nos efektinden bahsedio heralde.

gaz kesince gelen sesi dedi kesin.
  • öyle dediği gibi rüzgar sesi veren egzos uçları satılıyor
    egzoscularda bulabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turbodan gelen ıslık sesi
    17 yıl önce açıldı
    Gaz Akış Sesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim Arkadaşımda Bmw var egsozu deiştirmiş öle bir rüzgar sesi geliyoki felaket bağdatta denk gelen vardır belki ama parayla satılan bişi deil. oda nası olduğunu anlamamış ama para versen öle bi ses gelmez arabadan :) bigün denk gelirseniz caddede takılıyo genelde.
  • Arkadaşlar devir artıkça çıkan bişey o ses egsoza sonradan takılan bişey ama nerede ve nasıl takılacağını merak etmiştim zararı olurmu falan diye!!Devir 3.5 i geçince falan çıkıyo ses
  • Blow off olmasin o ? Arabada turbo mevcut mu ?
  • za_ga arkadaşım onu egsozcularda yaptıracan sırf bu işleeri yapanlar bile var ,,
    diğer arkadaşlarda bilmiyo bilmediğinide kabullenmiyolar orda bi arkadaşımız daha demiş egsoz uçları var diye bi bakımdan var ama onlar arkadaşın dedipği gibi yapmıo sen bi egsozcuya gidersen onlar halleder sen kafanı yorma...
  • weysoo dediğn doğru bende öğrendim artık!Arabada turbo mevcutta blow off sesi değil onu biliyorum.Heşey için sağolun arkadaşlar
  • önemli değil kardeş
  • yaw şu minibüslerde falan oluyo ıslık ibi ötöyo o mu .
  • düdük gibi bişey takıyolar eksoza heralde ondan bahsediyor.
  • ruzgar sesı gıbı ses cıkaran egzoz ucları mevcut ondan bahsedıyor arkadas

onu genelde dizel araclara takıyorlar abart takınca ses cıkmayınca onunla kendılerını tatmın edıyorlar

burdur da bır tane 206 hdi de var ve bır tanede 307 hdi de var

pahalı bısey degıl kardes sadece ucuna taktırıyorsun fıyatı da 30 ytl cıvarı
  • hERKEZE SLM O OLAYI BEN KENDİM KAMYONUN VARDI ONA YAPTIM TÜM ARABALARA OLUR GAZA BASTIKCADA ÖTER sİZE ANLATAYIM OLAYI YAPIN VEYA YAPTIRIN ÇOK KOLAY ARAÇNE OLURSA OLSUN..
    OLAY ŞU: EKSOZUN ÇIKISINA YAKIN Bİ MESAFE OLMALI ÇIKIŞDAN EN AZ İCERİDE 10-15 CM KADAR EKSOZU 1,5-2 CM CAPINDA DELİN ÇIKIŞINA ÇAPRAZ OLACAK SİKİLDE 5 CM UZUNLUĞUNDA ARKASI KAPALI (bu bir demir su borusu olabilir) BU BORUYU EKSOZUN İÇİNE 0,5-1 CM SOKUN VE KAYNATTIRIN BAKIN NASIL ÖTÜYOR :) RESMİNİ ÇİZERSEM EKLİYECEĞİM OK
  • bende o egzoz ucundan taktırdım , arabayı boş attıp gaza yüklendiğimde güzel bir rüzgar sesi veriyor, ha bide yüksek devirlere çıkınca, hoşuma gitti valla benim o ses, 30 -40 ytl arasında değişiyor fiyatları
  • abi bu iş için uraşan yerler war bende duydym ama nası bi ses onu bilmiom işte
  • ne dio biri anlatsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.