2004 cliom var lpgli 2. kez aracım CO değeri yüksek olduğu için egzosdan geçemedi(hem lpgde hem benzinde ikisinde de yüksek)Gittim lpg ayarı yaptırdım gene yüksek...Sizce neresinde problem var?
bujiler iyi ateşleme yapmıyor olabilir mi acaba?
yeni değiştirdim sayılır daha 2bin km olmamıştır.Egzos eski baya yıpranmış ondan süpheleniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: amedeus03
2004 cliom var lpgli 2. kez aracım CO değeri yüksek olduğu için egzosdan geçemedi(hem lpgde hem benzinde ikisinde de yüksek)Gittim lpg ayarı yaptırdım gene yüksek...Sizce neresinde problem var?
2 ay önce benim palioda geçmedi her götürdüğüm yer katalizör takılcak dedi ama 1.4 paliolarda zaten orjinalde katalizör yoktu. En sonda servisi aradım yanlarında öyle geçti. Sizdede böyle bir durum olabilirmi diye bi araştırın. Birkaç yeri arayın geçirecek yer zaten bulursunuz bazı yerlerde gelen herkesi geçiriyorlar.Bi şekilde Bu sorunu halletmeye bakın cezası 1000 lira
quote:
Orijinalden alıntı: amedeus03
benim torosun olmuştu platini bujileri buji kablolarını hava filtresini değiştirdim sıkıntı kalmadı ha birde gaz ayarı şart sonra sıkıntısız geçer kardeşim