Şimdi Ara

Egzos fanına doğru soğutucu fanını vermek ya da vermemek...AMD sahipleri ne yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd 1100t işlemci aldım ve bunu oc'li olarak çalıştıracağım.
    Xigmatek balder'e niyetlenmiştim (bütçem max. 100 tl) ama o da amd sistemlerde kasanın üstüne doğru fanını üflüyormuş. Benim kasanın (xigmatek pantheon) üst kısmı komple delikli.
    Ne yapmam daha iyi olur:

A-Egzosa doğru olacak bir soğutucu mu bulayim? (Tavsiyeleriniz?)
    B-Xigmatek balderi alıp yukarı doğru mu vermek zorunda mı kalayim?

Amd sahipleri ne yapıyor merak ediyorum.

Egzos fanına doğru soğutucu fanını vermek ya da vermemek...AMD sahipleri ne yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morin -- 14 Ağustos 2011; 11:35:50 >

•  Egzos fanına doğru soğutucu fanını vermek ya da vermemek...AMD sahipleri ne yapıyor?

Aklıma şimdi geldi...
    Şöyle de yapabilir miyim: Xigmatek balder ikinci bir fanı destekliyor. Kasanın tepesine bir fan yerleştireceğime, buna ikinci fanı alsam da gene aynı görevi görebilir belki...
  • egzoz fana doğru üflettir üst tarafa fan ekle ancak havayı kasanın içine versin ben böyle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 14 Ağustos 2011; 8:25:36 >
  • Bu fanı alırsam egzos fana doğru üflettiremem işte. Egzos fana doğru üfleyen soğutucu tavsiyesi söyleyebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morin

Bu fanı alırsam egzos fana doğru üflettiremem işte. Egzos fana doğru üfleyen soğutucu tavsiyesi söyleyebilir misiniz.

thermalright ultra 120 extreme rev c teknobiyotik 105tl. Bu soğutucudan daha iyidir. Her iki yönde de takılabiliyor. Bu soğutucu da büyük ihtimalle her iki tarafa da takılabiliyordur ancak denemedim.
  • Cevap için teşekkürler.
    Peki diyelim ki aldığım soğutucunun fanını yukarı deliklere doğru üfletmek zorunda kaldım. Ne olur? Kaç derece fark eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morin

Cevap için teşekkürler.
    Peki diyelim ki aldığım soğutucunun fanını yukarı deliklere doğru üfletmek zorunda kaldım. Ne olur? Kaç derece fark eder?

hiç farketmez. Yukarıya egzoz fan takarsın ısınan hava direk dışarı atılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen " x_tol " arkadaşın dediği gibi;
    Sonuçta kasanda üstte fan olursa, ister (sağdan sola) arkadaki egzoz fana üflesin ister (alttan yukarıya) üstteki egzoz fana üflesin ne fark eder ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Ağustos 2011; 20:00:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.