Şimdi Ara

egzost çıkışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar 207 aracıma çift çıkış bi egzos aldım fakat tamponda egzost çıkışına yer verilmediği için tamponu kestirsemmi kestirmesemmi karar veremiyorum ? ve kestirirsem güzel temiz bi işçilikle nerede kestirebilirim anadolu yakasında ? açıkçası yamuk yumuk olmasından korkuyorum ? fikirlerinizi bekliyorum ...

egzost çıkışı

• arkadaşlar resim temsilidir ...
  • kestır yakışır
  • bende kestirmeyi düşünüyorum ama lütfen yardım arkadaşlar nerede tertemiz bu işi yaptırabilirim ???
  • Maslak tarafındaysan u. s . o var.Bana göre egzos işinde bir numaralar vede fiyatları uygun.Veya herhangi bir egzoscuya git onlar sana yer gösterirler.Kestirmen şart tampon üstü yakışmaz.
  • bostancı sanayide taktırmayı planlıyorum ama takıcak olanlar yani egzoscular biz keselim abi diyolar ama onlara kestirmek ne kadar mantıklı ondan dolayı düşünmekteyim
  • sizin belirttiğiniz u.s.o kesme işi yapıyormu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kontrolcüsüz RGB Egzos Fan?
    4 yıl önce açıldı
    Egzoz fan önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cift cikis yakisir

bende dusunuyorum ama tamponu kestirmeye kiyamiyorum
  • bostancı sanayide ahmet ustaya kestirdim arkadaşlar çok temiz bi iş çıkardı yorum yapan herkese teşekkürler ...
  • kardeş o arabaya çift egzos süper gider ama bence o orjinal tampona hiç dokunma maddi durumun varsa git bir arka tampon al(modifiyeli) egzoslara göre alırsın hiç sorun kalmaz ama orjinali bozarsan arabanı satınca felan başına dert olur bide yanlış kesilirse başını ağrıtır
  • Hocam gerçekten yazık olur güzelim arabaya bencede dokundurtma.Para varsa fiberden yaptır bi tampon hiç olmazsa orjinal tampona bişey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.