Şimdi Ara

EGZOZ DAN ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende 2001 bi seat toledo var. aracın egzozun da ara gaz verince yani gaza basıp basıp çekince hoş olmayan sanki minik patlamalar gibi sesler geliyordu, zaten egzozun değişme zamanıda gelmişti. babam gitmiş orda ve arka susturucuyu değiştirmiş. değişmeyen bi katalizör kaldı yani. ama aracı gittim çalıştırdım aman Allah'ım ses aynı ses duruyor.. nerden olabilir acaba?

arkadaşta golf4 var. aynı motoru kullanıyor toledo ile golf 4. onun motor egzoz sesi on numara.. benimki sanki şahin gibi yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz5561 -- 15 Mayıs 2014; 2:20:49 >

• poyraz5561 kullanıcısına yanıt
    patlamaların tek sebebi ateşlemedendir diye düşünüyorum. Ya da çiğ yakıt birikimi olabilir.
  • Millet arar bulamaz sende varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alienesss

patlamaların tek sebebi ateşlemedendir diye düşünüyorum. Ya da çiğ yakıt birikimi olabilir.

bilmiyorum ki hocam ya.. sırf bu yüzden araçtan soğudum ya.. kalitesiz bir araba gibi ses çıkartıyorya deli ediyor beni.. sanki dersin 90 model şahin
  • poyraz5561 kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük ihtimalle ateşleme bölümündendir abicim. Siz bir an önce servise götürüp kontrol ettirin, mazallah motor bölümüne zarar verir...
  • Param yok hocm ya bu ay 700tl bakim yaptim :(

millete gösteriyorum nrmal diyolar. Hastaym uzakdogu arabalarina cok sessiz calisiyo motorlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.