az önce arabayı 15dk rölantide çalıştırdım, tam eve dönerken görseldeki olayı farkettim.. izmir'deyim, hava biraz soğuk.. egzoz ağzı da yere bakıyor.. görseldeki olayın nedeni soğuk hava sıcak egzoz mu yani normal mi yoksa başka bir sıkıntı mı var.. |
egzozdan çıkan sıvının nedeni
-
-
Normal, su buharı yoğunlaşıyor su oluyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğuk havada ilk çalıştırmada bi süre bende de oluyor ama sizdeki biraz fazla geldi acaba klima suyu mu diyeceğim ama önden bi yerden akıyor genelde o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arabanın motoru haricinde klima fan vs hiçbir şeyi çalıştırmadım.. elimde telefon 15dk oyalandım bekledim.. umarım sadece soğuk havadan dolayı olmuştur
-
normal. hatta eskiler ne kadar su çıkarsa o kadar sağlıklı motordur derlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekbeko -- 18 Kasım 2024; 19:32:8 > -
Manifolddan çıkan sıcak egzoz gazı, soğuk egzoz borusu içinde yoğunlaşıp sıvıya dönüşüyor. Araç bir süre kullanılıp egzoz borusu da ısındıkça bu sıvı akışı ortadan kalkar. Normal bir olay yani.
-
bugün hava ılık.. 15dk rölantide çalıştırdım ve çok çok az sıvı çıktığını gördüm.. geçen sefer soğuk havadan kaynaklanmış demekki.. yanıt için teşekkürler
-
Nolur nolmaz aracın soğutma suyu seviyesini arada bir kontrol edin bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 dakika rölanti mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Kasım 2024; 17:31:39 > -
bugün bornova 3.sanayide egzos tamircisine gittim, arabayı lift ile kaldırıp komple altına baktı.. "egzosta hiç sorun yok" dedi..
sadece orta tarafta bir yeri sallayınca sesler geliyordu bana da gösterdi.. oraya kaynak yaptı 400 lira işçilik aldı.. egzosdan su atma olayını da gösterdim, bunun normal olduğunu söyledi..
neyse sorun şimdilik çözüldü.. kaynak/işçilik fiyatını da yazdım, bu zamanda fiyatları merak edenler için bilgilendirme olsun..
-
Yola su dökülmüş senin araba ilgisi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trafikten uzak yayalardan uzak, etrafı kapalı otopark..
araba çalışırken baktığım zaman egzostan çıkan suları da görebiliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X