Şimdi Ara

ehliyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuana b sınıfı ehliyetim var fakat motorlara karşı ayrı bi tutkum var bu ehliyetimi iptal ettirmeden motor ehliyeti alabilirmiyim birde yeniden kursa falan yazılmam gerekiyormu yoksa sadece sınava girip alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: _game_over

arkadaşlar şuana b sınıfı ehliyetim var fakat motorlara karşı ayrı bi tutkum var bu ehliyetimi iptal ettirmeden motor ehliyeti alabilirmiyim birde yeniden kursa falan yazılmam gerekiyormu yoksa sadece sınava girip alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim

Kursa yazılıp motor ve direksiyon sonavlarından geçmen lazım.
    Ilkyardım ve trafik derslerinden muaf oluyorsun. Ama kurs parası vereceksin sanırım daha ucuz olur kurs ucreti. Ayrıca kurs doneminin bitmesini de beklemen lazım sınavlara girmen için.

Ehliyet için ne kadar masraf yapman gerektiğini bilmiyorum. Büyük ihtimal sadece yenileme parası 30YTL vermen gerekir.
  • teşekkür ederim
  • haa aklında olsun sakın a2 yle b ehliyetini aynı ehliyete bastırtma .aman diyim .mesela a2 yi kaptırdın 6 ay byi kullanabilrsin ya da tam tersi.ama ehliyette 2si aynı anda olursa, mesela alkollu araç kullandın 6 ay el kondu ehliyetine direkman motor ehliyetinde iptal olur 6 ay
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahony_86

haa aklında olsun sakın a2 yle b ehliyetini aynı ehliyete bastırtma .aman diyim .mesela a2 yi kaptırdın 6 ay byi kullanabilrsin ya da tam tersi.ama ehliyette 2si aynı anda olursa, mesela alkollu araç kullandın 6 ay el kondu ehliyetine direkman motor ehliyetinde iptal olur 6 ay

öyle farklı kartlara bastırma şansımız oluyor mu?
    Yani kanuni olarak... Herhangi bir dalavere yapmadan.
  • Zannetmem bu zaten özel istek üzerine olmuyordur büyük ihtimalle eğer B sınıfı bir ehliyetin varsa halihazırda emniyet ona ekleme yapıyordur aksi takdirde hepimiz alalım birer motor ehliyeti fena olmaz
  • öyle ayrı ayrı bastırma olmaz yoksa alalım 2. b yi iki tane ehliyetimiz olsun olur mu? aynı şey.
  • arkadaşım ayrı basılmaz onu unut.ha b sınıfı kayboldu dersin sonra yeni ehliyeti alırsın ondada A2+B yazar onu kaptırırsan kontrolde öbürünü gösterirsin.ha adam tutarda ehliyeti sordurursa o zaman ayndın.sahtecilikten bide ceza yersin.... boşver sen normalini yap............
  • Ya da şunu deneyin: Kurallara uyun, ehliyetiniz cebinizde kalsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

Ya da şunu deneyin: Kurallara uyun, ehliyetiniz cebinizde kalsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: resmonse
    Ya da şunu deneyin: Kurallara uyun, ehliyetiniz cebinizde kalsın.

aaah ah dayım dediydi zamanında a2 de al diye ama beynimi .... almadım
  • HORT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.