Şimdi Ara

Ehliyet çıkartma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sınavlardan geçtim uzun süre oldu 2016 başı gibiydi neyse şuanda ehliyetimi çıkartırıcam emniyetten randevu aldım fakat bu para yatırma olayını tam anlayamadım 400 küsur tl harç ücreti var bide değerli kağıt bedeli falan bişeyler varmış o kısmı tam anlamadım bu sene içinde ehliyet alanlar biraz bilgi verebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi emniyete filan para veriyorsun toplam 540 dı galiba..

• HARÇ ÜCRETİ EHLİYET SINIFINA GÖRE DEĞİŞİR. NE ALACAKSAN ONUN HARCINI YATIRACAKSIN.
     Ehliyet çıkartma

EHLİYET KART ÜCRETİ STANDARTTIR.
    108,50 TL. KART ÜCRETİ
    20 TL VAKIF ÜCRETİ
    TOPLAM 128.50 TL OLARAK TÜM EHLİYET ALACAKLARDAN ALINIR.

HARÇ ÜCRETİ BANKA VE VERGİ DAİRELERİNE ÖDENİR.

KART ÜCRETİNİN 108.50 LİK KISMI İSTER BANKAYA, İSTER VERGİ DAİRESİNE ÖDENEBİLİR.
    VAKIF ÜCRETİ OLAN 20 TL. SADECE BANKALARA ÖDENİR. VERGİ DAİRELERİ VAKIF ÜCRETİNİ TAHSİL EDEMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombimsi -- 26 Eylül 2016; 22:51:53 >

• Kart ve harç ücretini vergi dairesi aldı 20 tl halkbankası aldı 3 tlde şöförler odası aldı

• abicim vergi dairesine gitmeden butun paraları bankada ödeme şansımız var mı ???
  • Sherlocked19 kullanıcısına yanıt
    Ben herşeyi halk bankasından yatırdım vergi dairesiyle alakam olmadı

Halla halk bankasına gittim önce biz sadece 20 tlsini alıyoruz dediler ondan dolayı vergi dairesine gittim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet kursu değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedesigner

Halla halk bankasına gittim önce biz sadece 20 tlsini alıyoruz dediler ondan dolayı vergi dairesine gittim

sitede ise halkbankası na veya ziraat / vakıf bankasına hepsi tek seferde yatabiliyor diye yazılmış ? akıl almıyor yaptıklarına
    işte diyorum bende öyle sanıyordum hata halk bank yada akbankası dediler önce akbanka sordum artık biz almıyoruz dediler sonra halk bankasına sordum onlarda biz sadece 20 tl alıyoruz gerisi vergi dairesine yatırılıyor dedıler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedesigner

işte diyorum bende öyle sanıyordum hata halk bank yada akbankası dediler önce akbanka sordum artık biz almıyoruz dediler sonra halk bankasına sordum onlarda biz sadece 20 tl alıyoruz gerisi vergi dairesine yatırılıyor dedıler :)

önce ziraate gittim orda ilgili biri vardı Allahtan 511,40 ₺ yı aldı onların dekontunu aldıktan sonra sordum oraya "20 ₺ yı emniyetin sitesine göre ziraate de yatırabiliyormuşuz neden almıyorsunuz ?"

"kardeşim o sadece kırsal alanlarda banka fazla olmayan yerlerde geçerli" dedi. keşke altta belirtseler küçük yazılarla...
    valla çok şükür buralarda banka yeterli sayıda var ama değişik işte her şehire göre herşey değişiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.