Şimdi Ara

Ehliyet değişiminin başlama zamanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sorum şu yeni ehliyet yenilenmesi ile ilgili kanun yürürlüğe girdi mi? Eğer girmediyse bir sorum olacak. A2 için sınava girdim ve A2 çıkartmak için gerekli sertifikayı aldım. Sormak istediğim şu, ben şimdi A2 ehliyetini çıkartırsam bu yeni yasa yürürlüğe girdiğinde bugün den itibaren 5 sene sonra mı yenilemem gerekecek? Yoksa yasa ile yeniden mi çıkartmam gerekecek? Yeni ehliyetler AB ülkelrindede geçerli olacakmış sanırım bu durumda tasarımsal şekli değişecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahceshare -- 6 Eylül 2013; 13:00:46 >

• Bilgisi olan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha yeni aldım. Polislerin söylediği yılbaşından sonra olacağı ama onlar da emin değiller pek.

Ehliyetler değişirse siz de değiştireceksiniz. Hepsi değişiyor deniyor çünkü şu tarihten eskiler denmiyor. Eğer sabırlıysanız bekleyin. Proje tamamen rafa da kalkabilir. Burası Türkiye

• Bilgi için teşekkürler bende bu şekilde olur diye tahmin etmistim. Ama halen kesinlik yok sanirim. daha net bilgisi olan varsa paylasabilir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.