merhaba arkadaşlar iş değişikliği nedeniyle farklı ile taşınmak zorunda kaldım. ehliyete yazıldığım ille aramda 500 km var. Artık git gel yapmaktan verdiğim otobüs bilet fiyatlarının haddi hesabı yok. iyi kötü direksiyon dersi aldık bu hafta girseydim belki geçerdim ama arası iyice açılıyor ufak tefek bildiklerimi de unutacağım. sonuçta bu sürekli pratik isteyen birşey kullana kullana alışıyorsun ama ben işimden ve ayrı ilde olmamdan dolayı derslere gidemiyorum. ben bu durumu artık kabul ettim de evle işin arası 25 km her gün eşim bırakıyor ona da zor oluyor. birde kordinatörlük görevim var araba sürekli lazım bana. millete minnet etmekten, otobüs beklemekten bunaldım küçümsediğimden değil taşra yer otobüs dolmuş hiçbir şey yok şehirde olsam dert bile etmem. direksiyon sınavına gireceğim araçta benzinli hiç debriyaj desteği de yok yokuşta hemen stop ediyor. bilene basit ama hayatımda hiç manuel sürmedim. bu biraz uzun ve sıkıcı özgeçmişimden sonra sormak istediğim asıl mevzuya geliyorum direksiyon sınavında kalırsam dosya mı bulunduğum ile taşıyabilir miyim. artık ben bu yerden kurtulmak istiyorum doğru düzgün direksiyon dersi alamıyorum arası 450 km. bütün dersleri bir gün alayım 3-4 saat gösterin dediğimde de diğer adaylar var olmaz öyle şey diyorlar gerçekten sıkıldım 15-20-25 bin parası neyse artık verip kurtulmak istiyorum bu yerden. şimdi dosyayı orda yakıp burdan sıfırdan yazılsam tekrar yazılısıydı direksiyonuydu en az 2 ay atacak. bazıları diyor en az 4 kere girip kalırsan taşıyabilirsin kafam karışık bilen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum çok önemli lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet95 -- 6 Şubat 2025; 20:52:3 > |
ehliyet dosya taşıma işlemleri acil cevap lütfen !!!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bildiğim kadarını anlatayım.
Eğer sınav için ücretini yatırmamışlarsa vs paranı geri verebilirler ama sınav için paranı yatırmışlarsa zaten verdiğin parayı kullanmışlar mebden bu parayı geri alamıyorlar.Ve masrafları fln oluyor ayrıca çoğu kötü niyetli ve çamura yatmayı severler yasal olarak parnızı almanız zor mebe bağlılar bağlı oludukları yerde kursaları tutar yani iade etmek istemezlerse uğraşılmaz.
Arada mesafe olduğu için arayın durumunuzu anlatın konuşun paranın ne kadarını iade edebilirler gibisinden eğer sizi tatmin eden bir miktarı iade ederlerse kabul edin dosyanızı kapatın ve uygun gördüğünüz kurstan yeniden dosya açtırın başarısız olmayı beklemenize gerek yok.Dosyayı komple kapatıp yeniden açtırabiliyorsunuz.yazılı sınavdan geçtiyseniz 45 gün bunu kullanma hakkınız varmış.
Eğer iadeyi kabul etmezlerse veya iyi bir miktar teklif etmezlerse sınavdan mümkünse 2 3 gün kadar önce ehliyet kursuna rahat gidebileceğiniz bir yerde konaklayabilirseniz iyi olur 2 gün fln alabildiğiniz kadar eğitim alıp 3. günü sınava girip şansınızı deneyin.
Maddi kaygılarınız yoksa stres yapmaya hiç değmez dosyanızı kapatıp yeniden açtırın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X