Şimdi Ara

Ehliyet geri alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar, ben 10 Mart 2013 tarihinde alkolden ehliyetimi kaptirmistim hangi gun cezam biticek ve geri alabilicem? O gunden itibaren tam 180 gun mu yoksa 6 ay sonra ayni gun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke sizin gibilere geri verilmese ehliyet ama maalesef 6 ay sonra geri veriliyor sanırım ilk seferde

//edit

Doğru biliyormuşum, ilk seferde 6 ay, sonra 2 yıl, sonra mahkemeye sevk ediliyormuş, oradan da genelde 5 yıl piyango çıkıyomuş
    http://goo.gl/hnQgJJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meniz -- 3 Eylül 2013; 18:01:05 >
  • Keşke verilmese ama geri veriyolar e bizde alalım... Benim sorduğum mesela ayın 10'unda kaptırdım 6 ay sonra tekrar ayın 10'unda mı alıcam yoksa kaptırdığım günden 180 gün mi gidicem? Tarihler değişiyor çünkü..
  • bir kaç gün fark etse ne olucak kardeş 180 gün sonra veya 185 gün sonra ne olucak yani çok mu lazım oluyo zaten alkollü kullanıyormuşsun ehliyetsizde kullanırsın işte
  • Ehliyetsiz kullanıyorum zaten de içim rahat olmuyo çevirme olunca oluşan korku hoş değil.. Fark edicek bu arada.. Bilen biri var mı?
  • SENİN GİBİ İNSANLAR YUZUNDEN BU ULKE İLERLİYEMİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanteneke888 -- 6 Eylül 2013; 4:09:27 >

• Bizim insanımıza fazla hak ve özgürlük yakışmıyor.

Kendini mutlu,farklı yada nasıl hissediyorrsa hissetcek diye kafayı buluyor.Canımızı tehlikeye atıyor sonra da tek ceza ehliyeti almak ki adam yine kullanıyor arabayı.

Hiç mi vicdanınız yok diyecem ama belli zaten.

Tüm arabalar artık elektronik zaten.İnş yakında ehliyeti araba takmadan çalışmayan sistemler gelir.Tabi parmakizi ile şöforü de tanıyacak.

Anca bu şekilde hallolur.

Bizim millet alışmış başında birinin deynek ile beklemesine ne de olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.