Şimdi Ara

Ehliyet istemeyen motorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektrikli bisiklet veya motor almak istiyorum ama 18 yaşında olmadığım için ehliyet alamıyorum
    Ehliyet vb belgeler istemiyen motorlar nelerdir ? bilgilendirebilirmisiniz

• Elektrikli motorlar ehliyet istemiyor mesela
    Edit:Fail olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roach3558 -- 29 Eylül 2012; 16:20:22 >
  • 17 yaşında ehliyet alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desmond35

Elektrikli bisiklet veya motor almak istiyorum ama 18 yaşında olmadığım için ehliyet alamıyorum

elektrikli bisiklet ve birde pocket bike olabilir bir araştır pocket bikeyi elektrikliden daha iyidir
  • sadece elektrikliler istemiyor inşaallah yakında onlara da isterler,bilen bilmeyen herkes trafikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1547

sadece elektrikliler istemiyor inşaallah yakında onlara da isterler,bilen bilmeyen herkes trafikte

Yanlış düşünüyorsunuz trafikte çoğu elektrikli bisiklet kullanıcısı bilinçli trafik kurallarına uyuyor adamın ehliyeti yoksa tasarruf etmek istiyorsa almıştır bence yanlış düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

sadece elektrikliler istemiyor inşaallah yakında onlara da isterler,bilen bilmeyen herkes trafikte

Yanlış düşünüyorsunuz trafikte çoğu elektrikli bisiklet kullanıcısı bilinçli trafik kurallarına uyuyor adamın ehliyeti yoksa tasarruf etmek istiyorsa almıştır bence yanlış düşünüyorsunuz.

vallaha bizim burda kırmızı ışık felan dinlemiyorlar ters şeritten sessiz sessiz geliyorlar 10 yaşındaki çocuklarda bile var ve bazıları 60 km hıza ulaşıyor...trafik felan hikaye..garambole biniyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

quote:

ehliyet işini bilememde en azından plaka verip ses cıkaracak bir duzenek zorunlulugu koysunlar bu aletlere. evet elektrikli dogayı kirletmiyor ucuza ulaşım saglıyor ama trafikte istediği kadar bilinçlide kullanılsa sırf sessizliği bile ciddi dert oluyor. cogu kullanan insanın kaldırımda yada normalde arac trafigine kapalı yerlerde insanların arasında sessizce kullanması ve sık sık birilerine hiçde azımsanmayacak hızlarla carpmaları ciddi derecede tehtid oluşturuyor. şahsen şu anki kullanıcı profili ve kullanım şekliyle bende karşıyım bu araçların trafiğe cıkmasına.

• çoluk çocuk biniyo elektirikli bisiklete ayağı yere zor yetişiyo bide
    son gaz gidiyolar benim izlenimlerim bu
  • quote:

Pocket bike çok ufak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcuçocuk

quote:

Orijinalden alıntı: desmond35

Elektrikli bisiklet veya motor almak istiyorum ama 18 yaşında olmadığım için ehliyet alamıyorum

elektrikli bisiklet ve birde pocket bike olabilir bir araştır pocket bikeyi elektrikliden daha iyidir

Pocket bike iyidir ailecek gezerler artık

• Öyle bir motor varmı?
  • Elektrikli pocket bikeler var benzinli falan 75 kg-110 kg arası taşıyabiliyolar fiyatları 300-900 arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.