Şimdi Ara

EHLİYET KAYDI VE SİSTEME GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 20 temmuz günü bütün belgelerimi sürücü kursuna götürdüm. Fakat henüz kursun kendilerine istediği ödemeyi yapmamıştım. Taksitle yapıcaktık ilerleyen zamanda yaparız dediler. Bugün teorik dersler için kursa gittim ve ödememi yapıcaktım. Sisteme baktılar ve henüz sistemde olmadığımı gördüm. Aynı benim adımda fakat baba adı farklı olan birisi sistemde çıktı. Aradan kaç gün geçti hala sisteme girememiş olabilirmiyim? yoksa baba adını yanlış girmiş olabilirlermi ? yardımcı olurmusunuz.

• Boyle yanlisliklar olabiliyor benim de kanli bicakli oldugum kuzenim adina surucu belgem basilmisti ;) nasıl oldugunu bana sormayin sadece ayni kurstan sertifikayi almisiz. Soyadindan karisijlik olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Boyle yanlisliklar olabiliyor benim de kanli bicakli oldugum kuzenim adina surucu belgem basilmisti ;) nasıl oldugunu bana sormayin sadece ayni kurstan sertifikayi almisiz. Soyadindan karisijlik olmus.

Eğer sisteme geçmediysem 26 agustostaki sinava yetisebilirmiyim. Bir diger şey ise baba adim yanlis yazildiysa sorun cikarmi ?

• Fatyy16 F kullanıcısına yanıt
    Eger sisteme girilmemisse sinava giremezsiniz saniyorum ki, diger husus ise sertifika uzerindeki isim ile nüfus cuzdanjnizdaki ayni olmali emniyette sikinti olacaktir.

• quote:

Eger sisteme girilmemisse sinava giremezsiniz saniyorum ki, diger husus ise sertifika uzerindeki isim ile nüfus cuzdanjnizdaki ayni olmali emniyette sikinti olacaktir.

Eğer sisteme kayit olmamissam bu 26 Agustostaki sinav için sisteme en son ne zamana kadar kayit yapilabilir acaba

Yanlış bilgilendirilmediysem bu hafta ici en gec 10 agustos diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 8 Ağustos 2016; 23:02:00 >
  • quote:

Yanlış bilgilendirilmediysem bu hafta ici en gec 10 agustos diye biliyorum.

Peki sisteme geçip geçmediğimi kendim sorgulayabileceğim (e devlet gibi) bir şey varmi veya numara ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Olmasi lazimdi ama suan ne yazik ki hatirlayamiyorum.

• quote:

Olmasi lazimdi ama suan ne yazik ki hatirlayamiyorum.

araştırsan biraz :/

• Dönem açılırken sisteme sizi kayıt eden kurs yanlışlığı görmeden kurum onayı vermiş mi? vermişse ilçe-il onayı vermiş mi?

Diyelim il de onay verdi. Ama baba adı yanlış onay verildi. Kursun bağlı olduğu ilçe-il milli eğitim müdürlüğünde özel öğretim şubeyi arayıp düzeltirler sizinle alakası olmaz veya sizin yapacağınız bir işlem yok.

kurs kontenjan veya taksit durumundan sizi açılan döneme kayıt etmedilerse bugün 24 e kadar etmezlerse 27 Ağustos sınavına giremezsiniz.
  • Tesekkur ederim, sorun cozuldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.