Şimdi Ara

Ehliyet Kursları İle İlgili Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce bir ehliyet kursuna yazıldım, 550TL karşılığında 12 adet direksiyon dersi için anlaştım. Fakat yazılı sınav için verilen dersler başladığında eğitmenin söylediğine göre, yazılı sınavdan sonra direksiyon dersleri veriliyormuş. Yazılı sınav 29 Ağustos da ve direksiyon sınavı da 12 Eylülde. Arada 14 gün var ve direksiyon derslerini hafta içi/hafta sonu belirli saatlerde alabileceğimizi söylediler. Mantıken zaten çalışan birinin hem adamların verdiği saatlere denk getirecek zamanı bulması, hemde bu süre içerisinde anlaşılan 12 dersi alması çok mümkün görünmüyor. Sanırım "Bak biz bu kadar direksiyon dersi veriyoruz, ne harika." şeklinde bizi keklemek niyetindeler. Zamanlamayı uyduramayan biz olduğumuz için suç bizde olacak.

Bilgisi olan biri varsa lütfen cevap yazsın, bu dogru bir uygulama mı? Diğer dersleri aldığımız süre içerisinde direksiyon derside almamızın mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Acil yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• 12 adet dediği 12 saat. aslında 12 saat dediği de 12 adet 45dk (15dk dinlenme). Fiyat olarakta 12 saatin hepsini alacaksan gerçekten harika fiyata anlaşmışsın. Günde ortalama 2 saat alırsan 6 günde, 3 saat alırsan 4 günde bitirirsin. Kursa şimdi başlayıp 12 eylüldeki sınava giremezsin zaten, ekimdekine gireceksin. 12 eylüle anca yazılı sınavın sonuçları açıklanır.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Ben de kursa yazıldım bu ağustos ayındaki sınav için.Ben 500 tlye anlaştım 12 saatin hepsini alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

12 adet dediği 12 saat. aslında 12 saat dediği de 12 adet 45dk (15dk dinlenme). Fiyat olarakta 12 saatin hepsini alacaksan gerçekten harika fiyata anlaşmışsın. Günde ortalama 2 saat alırsan 6 günde, 3 saat alırsan 4 günde bitirirsin. Kursa şimdi başlayıp 12 eylüldeki sınava giremezsin zaten, ekimdekine gireceksin. 12 eylüle anca yazılı sınavın sonuçları açıklanır.

29unda girenler 12eyluldeki direksiyon sınavına girme imkanı yok mu yani kesin olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum3 F kullanıcısına yanıt
    Yok, zaten direksiyon sınavına girebilmek için yazılı sınavı geçmek gerekiyor. Onun sonuçları da ortalama 10 gün içersinde açıklanıyor. Yani girme imkanı bile olsa yetişmez o zamana.
  • 12 saate aldanmayın ben 10 ders aldım 2 kere 15 dakika gerisi 30 dakika. Ha yeterli oldu mu derseniz oldu tabii tek seferde geçtim tabii herkese yeterli gelecek diye bir şey yok. Hazırlıklı olun yani ben görmedim günde 1 saat ders veren sürücü kursu.
  • Arkadaşlar bende kursa yazılmak istiyorum 10 Ekim'deki sınav için.. Daha önce sürücü koltuğuna oturmuşluğum yok :( Bursa'da Osmangazi ve civarında önerebileceğiniz uygun ücretli bir kurs var mıdır bildiğiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.