Arkadaşlar direk konuya gireyim . Şimdi benim lise bitti ama diplomam da yok sorumlu olduğum dersler duruyo hala , bu durumda ne gibi bi evrak götürmem gerek sürücü kursuna ? (imla kötü kusura bakmayın)
Öğrenci belgesi götürmen yeterlidir. Şu an lisede okumaktadır diye.
Lise Bitti Ama Öğrenci Belgesi Alabilir miyim ?
geçici mezuniyet belgesi veriyorlar benim öyleydi diplomam daha çıkmamıştı öğrenci belgesine benze r geçici mezu. belgesi var onu iste işini görür...
Teşekkürler dostum
Eğer sorumlu derslerinizi vermediyseniz mezun değilsiniz. Öğrenci belgesi alabilirsin yani.
3 Tane sorumlu dersim var Geçici Mezuniyet Belgesi Alabilir miyim ? Alamazsam Öğrenci Belgesi Alabilirmiyim Sonuçta Lise Bitti Verirler mi yani bi sıkıntı çıkar mı?
Sorumlu derslerinden niye geçirmediler ki hocam?
Maksat Öğrenci Sıkıntı Çeksin İşte
Çalış geç sende . Adama bak ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Çalış geç sende . Adama bak ya.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa199313
3 Tane sorumlu dersim var Geçici Mezuniyet Belgesi Alabilir miyim ? Alamazsam Öğrenci Belgesi Alabilirmiyim Sonuçta Lise Bitti Verirler mi yani bi sıkıntı çıkar mı?
Dersin varsa öğrencisin demektir. Dolayısıyla geçici mezuniyet belgesi değil öğrenci belgesi alabilirsin ancak. Çünkü mezun değilsin henüz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme