Bugün gittiğim ehliyet kursuna önkayıt için bir kağıt doldurdum (kimlik bilgilerim, direksiyon ders saati ve ücret, herhangi bir madde yoktu üzerinde) ve imzaladım ve nüfus cüzdanı fotokopisi verdim. Kayıt için gerekli olan sağlık raporunu ve vesikalığı vermedim, para da vermedim. Yarın arayıp kayıt olmayacağımı söyleyeceğim, yarın orada olmazsa pazartesi günü. Kurs Salı günü başlıyor. İşi yokuşa sürerlerse ben zararlı çıkar mıyım bu durumdan?
Bilgisi olan yok mudur :(
Mutlaka neden diye sorarlar, para bekliyordum fakat gelmedi, maddi durumum müsait değil dersin. Bence bir şey ödemen gerekmiyor, isterlerse de diret, sonra alacak olursam size başvururum falan de. İsteseler bile çok peşine düşeceklerini sanmıyorum.
Bugün açmıyorlar telefonu. Yarın konuşunca buraya bilgi veririm.
ara iptal et bu kadar basit niye kastın ki?
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLead
ara iptal et bu kadar basit niye kastın ki?
Ellerinde imzalı kağıt var çünkü, kayıt olacağım deyip olmadı ve biz zarara uğradık deyip dava açabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Emhyr
Ellerinde imzalı kağıt var çünkü, kayıt olacağım deyip olmadı ve biz zarara uğradık deyip dava açabilirler.
Alıntıları Göster
bişi olmaz
para ödemem de çık git ne davası yahu
biziz karanlıkta güneşlenenler aaah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme