Şimdi Ara

Ehliyet kursu yine para istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ehliyet kursuna ilk girişte 800 TL yani tamamını verdim paranın direksiyon ve ehliyet sınav ücretleri 120 TL ödedim ama direksiyondan kaldım 60 TL yine yatıracaksın dediler gittim yatırdım diyolar 160 TL daha yatıracaksın bu ne biçim sistem kalmak 220 TL ye mal oluyor şimdi kazansam 1600 TL gibi bir fiyat çıkacak sizce bu adil mi?

• Direksiyon sınavından kalan adaylar 2 saat daha direksiyon dersi almak zorunda. Onun ücretini istemişlerdir fakat 2 saat için 160 lira çok fazla.
  • 160 değil 60 lira istiyor. 100 ü fazla istemişler.
    Ayrıca kaldıktan sonra siz direksiyon dersi aldınız mı aldıysanız kaç ders ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Ben sınavdan kalmadım dolayısıyla ek derste almadım fakat yönetmelikte ek ders olayı mevcut. En az 2 ders almak zorunda aday.
    Arkadaşın anlattığı olaydan ben, 60 lira sınav ücretini yatırdıktan sonra 160 lira istediklerini anladım.
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Bende direksiyonu kasdettim zaten. Direksiyonun ilkinden geçememişsiniz ya harç olarak 60 lira yatırılıyor onda sorun yok. Benm dediğim arabayla direksiyon dersi aldınız mı kaldıktan sonra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Bende direksiyonu kasdettim zaten. Direksiyonun ilkinden geçememişsiniz ya harç olarak 60 lira yatırılıyor onda sorun yok. Benm dediğim arabayla direksiyon dersi aldınız mı kaldıktan sonra ?

Kalmadım diyorum ya.
    Konuyu açan arkadaş kalmış, ben ona sınav yönetmeliğinde yazan uygualamayı söylüyorum.
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    Amanın pardon kardeşim konu sahibi sen sandım da
    Sizinde dediğiniz gibi 60 lira alınır zorunlu olan 2 ders için. 100 lira fazla istiyorlar. Yani o 100 lira yasal birşey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Parasını Geri Almak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyon sınavında kalan adaylar 2 saat özel ders almak zorunda. Bu fiyat Ankarada 2 saati 100 tl. 60 da sınav harcı yani kalmanız demek 160 tl. sizden direksiyon harcı olan 60 dan hariç 160 istiyorlarsa bağlı bulunduğunuz İlçe Milli Eğitim ile irtibata gecerek nekadar ödemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Bu parayı yatırdığınızda 2 saat direksiyon eğitiminizide mutlaka isteyin.
  • ben ilk sınava 100 iknci sınava 150tl verdim toplam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.