Şimdi Ara

EHLİYET KURSUNA YAZILSAM OLUR MU ? 15 BİN ÇOK FAZLA GİBİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32K ham yaptım ama obp 64 diye 46kya attı. Diş istiyordum ve malesef gelmediği için mezuna bıraktım. Arabamız yok ve yakın zamanda alacak durumuzda yok ama aklımda ehliyet kursuna yazılıp yıl sonu zamları gelmeden almak. İstanbulda sürücü kursu için 10bin TL istiyorlar. Harçlarla vs sanırım 15bin TL'yi buluyor. Sizce, hazır sınav da yaklaşmamışken almak mantıklı mı ? Seneye sınav sonrasına bırakmak pek mantıklı gelmiyor. Hem 20bin TL'den aşağı alamayacağım hem de tercih süreci sıkıntısı vs derken zaten zaman olmuyor. Üniye başlayınca alayım desem, hangi şehirde kazanacağım belli değil hem de diş 1.sınıfta nasıl olur bilmiyorum. Fikir verir misiniz....

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt
    ünide al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mezun senende özellikle dershaneye vs. gitmiyorsan planlanıp alınabilir bence. zaten direksiyon dersleri 1-2 hafta içinde biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10k sırf kursa çok
    Pazarlık yapmayı dene

• İstanbul Anadolu yakasında malesef fiyatlar böyle. Muhtemelen en fazla 9500e çekerler.

• Manuel mi?

• Hocam yazdığınıza bakarak söylüyorum
    "Arabamız yok ve yakın zamanda alacak durumuzda yok" ise şu an ehliyet almanın pek bir faydası olmaz.
    Seneye alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2023 bitmeden almaya çalış. Her sene harç ücretlerine zam geliyor. Artık bir şeyi ne kadar hızlı alırsan kâr çünkü fiyatlar yükseldiği gibi düşmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

Manueldir heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.