merhabalar, ehliyet için dün aile hekiminden sağlık raporu almaya gittim. psikiyatri tedavisi devam ettiği için uzman hekime yönlendirildim. uzman hekim ise bugün sağlık kuruluna yönlendirdi. altı üstü sağlık raporu alacaktım. nasıl oluyor bu isler kurul rapor verir mi ve ücretli mi yardımcı olursaniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ehliyet sağlık raporu
-
-
Aile hekimi bir kaç alana yönlendirdi mi? Göz, kulak burun boğaz, nöroloji ve psikiyatri? Kaç tane bölüm varsa hepsine randevu alıp, çıktılarla beraber sağlık raporu sekreterine tesim ediyorsun. Ondan sonra beklemede kalıyorsun telefona mesaj gelecek heyet için. Çıktı almamazlık yapma, güya ekranda durumu göremiyorlarmış. 1 aydan fazla oldu bende bekliyorum, bugün uğradım süreç bu kadar sürer mi gibisinden hanfendi ardını dönmeden bekleyeceksiniz dedi :/
-
Merhaba konuyu hortlatmış olacağım ama ne yaptınız aynı sorun bende de var ehliyete başvuracağım psikatriye yönlendirdi
-
Geçen gün bende ehliyet yenilemek için sağlık raporu almaya gittim
Kan testi istedi. E dedim kimlik e devlet e nabız her yerde kan grubum yazıyor zaten.
Neyse kan verdik 2 gün sonra sonuc almaya gittik.
Bu seferde 6 sene önce 3 ay boyunca kullandığım psikiyatrik hap yüzünden beni devlet hastanesinde psikiyatri bolumune yonlendirdi
Şaka gibiler yav ehliyetimi yenileyeceğim sadece
koştur koştur her yere.
1 hafta sonra psikiyatriye gidicem bakalım onlar ne diyecek
Korktupum şu ki durduk yere saçmalayıp ehliyetimi almasalar bari elimden :D
-
hocam benzer durum bende de var malesef aile hekimi 5 yıl önce psikiyatrinin yazdığı ama 1 tanesini bile içmediğim ilaçlar yüzünden psikiyatriye sevk etti
siz muayene oldunuz mu? ne gibi testlere sokuyorlar yada süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz? ben de randevu aldım daha 4 gün var randevuya ama çok stresliyim ehliyeti yenileyemeyeceğim diye bilgi verebilirseniz sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X