Bildirim
Ehliyet Sınavı Için Yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
öğrenci kimlik kartın paraport vs. olmadan almıyorlar diye biliyorum bende resmim eski ben bile şüpheleniyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkish Psycho
Arkadaşlar yarın ehliyet sınavına giricem fakat nüfus cüzdanımı bulamıyorum 3 gündür. Elimde sporcu lisansım var kickboks federasyonundan sınava girmeme yeterli olur mu ? Yoksa ne yapmam gerekiyor sınava girmek için.
Madem 3 gündür kayıp kaybol diye nüfus müdürlüğüne gidip yenisini çıkarttırsaydı ya dostum. O lisansla alabilirler de almayabilirler de gireceğin okuldaki görevlilerin insafına bağlı. Ama kuralları uygularlarsa giremezsin. Resmi kanallarda geçerli 3 adet kimlik vardır; Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 15 yaşında 20"lik diş çıkar mı
- bir kıza ilk mesaj nasıl atılır
- dolap uygulama kurallarına aykırı davranışlarından dolayı üyelik oluşturamıyorsun
- ses kalınlaştırma
- antibiyotik hap ezilerek içilir mi
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- galaxy unpacked
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X