Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı konuları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 250 sayfalık küçük boyut ehliyet kitabı var. Nerelere öncelik vermeliyim? (Motor? ilk yardim? Vb?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum,ben kursa Haziran ayında yazılsam ne zaman girebilirim sınava en erken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Dostum,ben kursa Haziran ayında yazılsam ne zaman girebilirim sınava en erken?

Herhangi bir ehliyet kursunu ararsan kesin cevap alirsin. Buradan öğrenmeye calisma kulaktan dolma olur bilgin olsun.

• 16.06.1996 Doğumluyum Haziran 16 da ehliyete girebliyomuyum ??

• quote:

Orijinalden alıntı: trenci1

Elimde 250 sayfalık küçük boyut ehliyet kitabı var. Nerelere öncelik vermeliyim? (Motor? ilk yardim? Vb?)

250 sayfa da ne var? Şimdi başla oku soru çöz oku soru çöz zaten sınav da kolay.

• Bir gününü internet yerine kitaba ayırırsan çok rahat okursun. Testleri de en az bir defa çözdün mü sınavdan geçmemen için bir sebep yok. Ama kurnazlık yapıpta bir şey öğrenmeden testi geçeyim niyetindeysen umarım o sınavı geçemezsin. Çünkü yeterince trafik magandası var en azından bir tane daha artmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkay2637

16.06.1996 Doğumluyum Haziran 16 da ehliyete girebliyomuyum ??

Hocam sen de ara. Kulaktan dolma bilgi ile is yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavından kaldım
    9 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam kardeş saol bilgisi olan varsa yazssin.

• Ne kitabı ya?bi gun once cikmis soruları coz dogrularına bak soruların yarısı değişmiyor diger yarısında da cümleyi değiştiriyorlar zaten.mesela seçeneklerde buji varsa direk işaretle ben 1 saat bile çalışmadım rahat geçtim.gerci soru sayısı yarıya mi ne inmiş,sistem değiştiyse bilemem.

• Arkadaslar bende kursa yazildim haziran 14 de sınav var daha cok onceki cikmis sorulara calismak daha mantikli gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Bir gününü internet yerine kitaba ayırırsan çok rahat okursun. Testleri de en az bir defa çözdün mü sınavdan geçmemen için bir sebep yok. Ama kurnazlık yapıpta bir şey öğrenmeden testi geçeyim niyetindeysen umarım o sınavı geçemezsin. Çünkü yeterince trafik magandası var en azından bir tane daha artmasın.

Önyargı suç olsaydı kesin hapis alirdin hocam. Bu ne önyargı sakin olun biraz. Ben calişıcam siyrilma derdinde değilim. Sadece konuları çok görünce kafam karisti. Ayrıca haklisin uyaniklik yapanlar gecemesinler. Sağol yorumun için.

• Yandım ben.Hziran 14te sınav varsa ben Eylülde falan anca alırım.Haziranda yazılacağım çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: paker

Arkadaslar bende kursa yazildim haziran 14 de sınav var daha cok onceki cikmis sorulara calismak daha mantikli gibi.

Kitap veya online kaynak biliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: trenci1

quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Bir gününü internet yerine kitaba ayırırsan çok rahat okursun. Testleri de en az bir defa çözdün mü sınavdan geçmemen için bir sebep yok. Ama kurnazlık yapıpta bir şey öğrenmeden testi geçeyim niyetindeysen umarım o sınavı geçemezsin. Çünkü yeterince trafik magandası var en azından bir tane daha artmasın.

Önyargı suç olsaydı kesin hapis alirdin hocam. Bu ne önyargı sakin olun biraz. Ben calişıcam siyrilma derdinde değilim. Sadece konuları çok görünce kafam karisti. Ayrıca haklisin uyaniklik yapanlar gecemesinler. Sağol yorumun için.

Ön yargıdan çok nasihat diyelim. Zaten kesin öyle yaparsın diye bir şey söylemedim. Öyle bir niyetin varsa diye nacizane bir uyarı yapmak istedim. Senden sonra mesaj atanlarda durum gayette söylediğim gibi. Trafik kurallarını bilmeden, sırf direksiyon tutmayı biliyor diye kendini uzman şoför ilan eden kişi sayısı fazla. Hele bir de yaşı dolduğu gibi ehliyet almaya meraklı, direk arabayla kendini yola atan genç dostlarımız o gazla hem kendi başlarını hem de başkalarını belaya sokabiliyorlar.

• kitabı at gitsin çıkmış soruları çöz gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkay2637

16.06.1996 Doğumluyum Haziran 16 da ehliyete girebliyomuyum ??

Sanirim 12 temmuzdakine girebilirsin

• Sen işini garantiye al boş kaldıgın zaman agırlıklı ilkyardım ve motoru çöz trafigede arada bak kolay zaten diğer bir öneri olarakda arkadaşların dedigi gibi netten çıkmış sorulara bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.