Şimdi Ara

ehliyet sınavında hakkımı yediler helal etmiyorum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kadından başka kimse konuşmadı palavra falan attığım yok gerken heryere şikayette bulunacağım sizin gibi beyni az çalışan insanlar barınıyor bu ülkede ondan utanıyorum anlattıkça bi bok anlamıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alperenbroas50 A kullanıcısına yanıt
    Ehliyetsiz araba kullanman bile yanlış,
    Sinyali de zaten harekete geçmeden önce vermen lazım.

Şu durumda kadın haklı.
  • Birde karşı taraftan dinlenmesi gereken olaylar vardırya, ha işte onların hası...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum harekete geçmedim zaten diyorum neyi anlamıyorsunuz siz yani araba adım dahi atmadı inmemle binmem bir oldu ehliyetsiz arabayıda mecburen kullanıyorum iş için yapıcak başka bişeyim yoktu komisyon görevlileri istediğine şans tanıyor istemediğine tanımıyor

kadınlarda bu tür saçmalıklar gereksiz kaprisler oluyor malesef, ben samimiyetinize inanıyorum, bu tür şeyler gelebiliyor başımıza ve çoğu zaman elden birşey gelmiyor. Geçmiş olsun, bidahakine bol şans dilerim, doğru dügzün bir gözetmen gelmesi için
  • benim anlamadığım benden önceki arkadaşı 2 kere stop ettirmesine rağmen geçirdi bana hiçbirşey demeden durduk yere arabadan indirdi saçma bir
    şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenbroas50

nasıl anlatayım ben size araba boşta hani daha kendim hazırlanmadan diyimmyani hiçbirşeyine hiçbir şekilde dokunmadım aracın yani aşırı saçma şekilde soru sordu devam edelim dedi daha bişeye dokunmadan sinyal vermedin dedi ve bunuda gayet açık bir şekilde bilerek yaptı
    Ekstra para almak için yapmışlardır bu işler böyle yürüyor maalesef o yüzden moralini bozma.Bende 2. De gecmistim.Direksiyon dersi diye 3 tur attırdılar bir sokakta sadece okadar, şaka gibiydi resmen.Daha önce hiç arac kullanmamıştım üstelik.Daha sonra da sınava girdim.Hicbir hata yapmadım, aynı sana yaptıkları gibi abuk subuk talimat verdiler bana da.

Yanımdaki komisyon üyesi " hızını yükselt" diyip duruyordu bende ona uyup gazlıyordum.En sonunda yine aynı şeyi diyince, zaten dedim 80 le gidiyorum limitteyim hız sınırının daha ne hızlanması dedim.Yanımdaki eleman hemen lafını değiştirdi" hız değil vites yükselt diyorum" diye lafı kıvırdı.

Neyse stop felan ettirmeden hız limitini de aşmadan kazasız belasız parkuru tamamladim.İndim sonra eve gittim.Oglen aradım kursu sonuçları öğrenmek için " kaldın ! " Dediler.Ulan nasil kaldım hiçbir hata yapmadım kimse birşey söylemedi ?

Bir daha sınava girmek istiyorsanız 150 lira mı 200 lira mı ne daha para vermeniz gerekiyor dedi.Lanet olsun dedim kapattım.Bir hafta moralim sıfır gezdim, sonra kursa gittim mecbur parayı vermeye.

Oraya gidince öğrendim ki meğerse tek kalan ben değilmişim, kurstaki 22 kişinin 22 Side kalmış! Bu kalanların İçlerinde araba sahibi olanlar yıllardır kullananlar bile var.

Orada anladım zaten olayı.Mecbur bir daha girdik.İkinci sınava girişimde daha iki adım gitmeden yarı yolda çevirdiler u dönüşü yaptım geri geldim, " sen kullanmayı biliyorsun tamam " dediler gönderdiler.

Yani anlayacağın bu işlerde çok çakallık dönüyor.Kimse enayi değil herkes kaziklandiginin farkında ama kimse sesini çıkaramıyor kursa peşin para yatırdığı icin parası yanmasın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başaranbjk B kullanıcısına yanıt
    aynı şeyleri yaşamışız dostum cidden benimde başıma öyle geldi 5 aydır araba hakkında clio hakkında bilmediğim şeyleri öğrendim sırf bırakmak için bıraktı beni üstüne üstlük kendisi 2 dakika geç geldi sınav yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperenbroas50

kadından başka kimse konuşmadı palavra falan attığım yok gerken heryere şikayette bulunacağım sizin gibi beyni az çalışan insanlar barınıyor bu ülkede ondan utanıyorum anlattıkça bi bok anlamıyorsunuz
    Terbiyesiz herif sen önce konuşmayı öğren. Neden konuşmadı diğerleri? Komisyondaki her görevli aynı yetkiye sahip. Usta sürücün de susmuşsa yapmışsın bir halt. Şikayet sonucunu da bildir. Forumlarda dırdır yapacağına sinyal vermeyi öğren.
  • Bende dün a2 sınavına girdim.Yola çıkacakken gözetmen geldi eldivensiz üşürsün bi eldiven bulalım sana deyip gitti biyerlerden buldu geldi. Hakkaten havada buz gibiymiş sabahın 9'u. Sınav bitimindede telefonunu verip kardeş şu motosikletle bi fotografımı çek dedi gülüştük.

Erkek adamla daha iyi anlaşıyosun böyle durumlarda. Bayanların egosuna sinir oluyorum.
    kadınları anlamak çok zor, ben motosiklet direksiyonunda yolu birsürü şaşırmama karmaşaya sebep olmama rağmen geçmiştim bazı şeylere tölerans tanır düzgün bir insan
  • Kim çıldırttı lan bu 2000'liyi. Yürü be koçum
    neyse hocam eninde sonunda alırsın ama hem zaman hem para kaybı oluyor işte, yapacak birey yok...
  • Ben 5 sene evvel girdiğimde 2kere istıp etmiştim.Benden önceki hiç istop etmeden sinyali unutmustu onu bıraktılar ben geçmiştim.Nereye girdiysem sinyal verdiydim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.