Şimdi Ara

ehliyet sınavında hakkımı yediler helal etmiyorum ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim bu sinir ne öncelikle sakin ol

geçemedim hakkımı yediler diye konu açıyorsun yarın bir gün yolda önüne kırsalar herhalde sinirden adama cezasını vermeliyim diye bir şey yaparsın ..

2 ay önce aldım ehliyeti ve kağıthane trafiğinde aldım . benden önce alamayanları izledim adamlar seni bırakmaya çalışmıyor ki tam tersine almanız için her şeyi yapıyorlar ..

Kolsuz diye hitap etmek istemezdim ama o kadar kolsuz insan geçiyor ki allah tarfikte karşıma çıkarmaz inşallah diye dua ediyordum ..

Geçememenin sebebini kadına yıkma git adam gibi tekrar gir böyle ani sinirlede konu açarsan forumda alay konusu olursun ... herkes biliyor kimlerin ehliyet aldıgını
  • öyledir, komisyondaki bazı kılkuyruk kişileri evire çevire dövmek gerekiyor.
  • Sinyal harekete geçmeden önce arkandan gelen bir motor,yaya, araç var ise bildirmek için verilir. Kadın haklı sen şu direk direksiyonu çevirirken sinyal verip kazaya neden olan barzolardan değil misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal etme.

Ben de hazırlık sınıfında komünist bir hoca tarafından ben komünist değilim diye sınavdan bırakıldım. Sınava itiraz ederken sekreterin söylediği aynen şöyleydi, normalde sınavı komisyon okuyor ama senin sınavını Nilüfer hoca istemiş ve tek başına puanlamış o yüzden itirazın boşunadır.

Bu kadar hayvan hatta daha da aşağılık olabiliyor bazıları. Cayır cayır yanarak çeksinler haksızlık yapanlar bana. Helal etmiyorum. Sen de etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noktalama işaretlerini kullanmadan bu yaşa kadar mezun edildiğin okullara "beni bırakın" deseydin şimdi isyanına katılabilirdim, belki.

• 1 ay önce arkadaşım direksiyon sınavına girdi kendi yanlışından kaldı. Ertesi gün ailem ile piknige giderken cevre yoluna bagnacagim sokak dar arabarda park ettigi icin haliyde tek serit oluyor istanbul işte neyse benim gittigim yol hakki bana ait diger taraftan gelenlere dönüş yasak karşı karşıya geliyoruz yanaşabileceği yer varken yanaşmadı haliyle beynimde şimşekler cakiverdi actim cami girsene kardeşim suraya ne üstüme geliyorsun dedim ne dese begenirsiniz komisyon başkanıyım sınava gec kalıyorum içimden simdi senin belani ..... indim arabadan aşağıya yanımda babam olmasa temiz bir kamyon dayağı varda neyse. Ulan siz insanları sinyal vermedigi için sınavda bırakırsınız dönülmez yazan tabelayı görüyorsun giriyorsun birde artislik yapiyorsun simdi çık geri geri s...... belani dedim. İnsanlara acimazlar ama klasik magangalardan farkları da yok bu hocaların

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

De/Da bağlacını ayır be güzel kardeşim. Ehliyeti bi şekilde alırsın.
    ona gelene kadar çok var, nokta yok ki. ben de ekşiden alışkanlıktan küçük başlarım internette ama okunacak gibi değil bu yazı.
  • Şikayet edin gerekli yerlere. Ama ispat edebileceğiniz bişey yok anlattıklarınıza göre. Bişey çıkmaz bundan.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen. Cümle hiç bitmeyecek sandım . :)
  • 064 kullanıcısına yanıt
    arkada oturan komisyon görevlisini tanıyorum şahidim olucak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HuysuzPanda kullanıcısına yanıt
    barzo ? direksiyonu çevirmedim ayrıca durduk yere oldu bu olay bırakmak için bıraktı.

• Hocam paragraf falan olsaydı vallahi okuyacaktım ya

• FTX58 F kullanıcısına yanıt
    en iyisini yapmışsın kardeşim arkandayım

• Araba kımıldamadı demişsin. Heralde başka yere bakıyordu aracın haraket ettiğini sandı. Sen orda daha çıkış yapmadım aynadan yolu kontrol ediyorum filan deseydin olurdu belki.

Bende eşimle aynı anda direksiyon sınavına girmiştim. Bence eşim daha güzel sürüyordu. Ben tek seferde geçtim o ikincide aldı ehliyeti. Belki bırakma kotaları vardır piyango sana çıkmıştır, ehliyeti kasaptanmı aldın filan dememeleri için

9 yaşından beri araba sürüyorum demişsin bide sendeki rahatlığı bilgiyi görünce bi trafik canavarı adayına ehliyeti ben vermek istemiyorum filanda demiş olabilir içinden
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    aradığım cevapta buydu benim millet yok Türk Dili Edebiyatı dersi mersi saçmalıyor işte böyle düşünenler lazım bana yorumunuz için teşekkür ederim.

• komisyon için yapmayacakları pislik yok...
  • Demek ehliyetsiz de araba kullanıyorsun. Ee iyi olmuş o zaman. Hitabeti de öğren, abla, abi, dayı denmez tanımadığın insanlara. İlçede ehliyetsiz olduğu 100 metreden belli olan bebeleri durdurup, polisi çağıran adamım ben. çok çok iyi olmuş. bir daha iyi çalış, öğren yine gir sınava. park edemezsen de yine kal. Oyuncak kullanmıyorsun. Akülü araba değil o.
  • Konu genc ergenlik doneminin en atesli zamaninda yasayan kardesimizin psiko rehabilite konusu olmus.

1- Turkcen berbat nereye gidersen git once yasadigin ulkenin dilini ogren. Imla kurallarini ogrenmen gerek. Buna eyvallah tamam dikkat edecegim demek yerine birde millete burada gider yapmissin.

2-Uslup sorunun var( tamam forumda 5000 mesaji olan uyelerinde sana edepli yaklasmadigi mesajlar olmus) ama kime nasil davranacagini bilmiyorsun. Ayiya dayi demeyi ogrenmelisin.

Tanimadigin insana hanimefendi ya da efendim olmadi olmadi hocam demen sart. Bu bir gorgu kuralidir ve buna mecbursun abla dersen sana kil olup hayirla sonuclanabilecek bir isini şerle bitirebilir. Sen buradaki gibi insanlara dostum diyorsan sorun sende dostum cok lakayit bir kelimedir. Kendi yasitlarina akranlarindan baska kimseye kullanamazsin. Bana dostum desen en dogru bile olsa seni sinavdan gecirmem. Cunku tanimadigin insanlara burada dostum diyerek hakaret vari bir yaklasim yapmissin.

3-Seni dinledik tamam da karsidaki kisi ne diyor? Arkadaki gorevli ve hocadami sustu?. Hadi diyelim haksizlik var sen hata yapmissin arkadas kemerini takacaksin, sinyalini vereceksin hata yapmasaydin, bahane bulamazlardi. Kil bile olsa gecirmek durumunda kalirdi.

Son olarak herkes kurallara uyuyorda bu kadar ayi niye trafikte var?

Forumdaki herkes de melek kesilmis. Isin firlamaliklarini zamanla ogrenirsin sende. Etrafta kimse yoksa sinyal vermene gerek tabi ki yok ama once o yol surus konusunda tecrube edinmen lazim. Arkadan araba geliyorsa, 4yol agzindaysan, adadan donuyorsan arkada tir kamyonet gibi araclar varsa sinyal vereceksiniz bunu zamanla oturtturman lazim. Arkada kimse yok incin top oynuyorsa elbette robot degiliz sinyal verilmeyebilir. Emniyet kemeri bakkala giderken takilmali mi? Evet, ama takmayani topa tutamazsin. Oncelikle kazada kendi hayatini dusunmuyordur bu trafik cahilliginden ote kendi cehaletidir. Sahsen bende kemer takmayanlardanim bazi durumlarda, ANCAK sehirlerarasi yolculuk yaparken kesinlikle takarim. Burada kendini bilmek cok onemli. Otoyola cikilacaksa takarim gibi gibi...

Sinyal aliskanligi temel esastir. Arabayi stop ettirmek sorun degil zaten onu ogrenemeden araba suremezsin adam gecirse de gecirmese de ogrenilir ama bir kere sinyal aliskanligi edinmezsen 50 yasina da gelsen o sinyali vermezsin. Park etmekte cok sorun degil zamanla ogrenilir vs vs. Bariz hatalar yapilmadigi takdirde kolaylik saglanmali. Asil problem gazi freni karistiranlar bunlari yapma potansiyeli olan kisileri gecirenlerin Allah nasil biliyorda oyle yapsin canli bomba bunlar iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Kasım 2018; 16:08:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Direksiyon sınavına 5 ay çalışmak ne

• 11 yasindan beri araba kulanan 18 yasinda ehliyet almis ve 30 yaslarindaki bi agabeyin olarak sana sinavi gecme tuyosu vereyim

1. Arabaya oturur oturmaz once koltugunuzla oynayin
    2. Butun aynalarla oynayin duzgun olsa bile cevirin kendinize gore bir daha ayarlayin
    3. araci calistirir vaziyete getirin once sinyali cakin
    4. El frenini indirin
    5. Yavasca gaza basip yumusakca arabayi kaldirin
    6. Hanim efendi diye hitap edin bi iki muhabbet edin erkek ise bey effendi

Ehliyetin hayirli olsun kardesim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.