Şimdi Ara

ehliyet sınavında hakkımı yediler helal etmiyorum ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kadınlar bu konuda birazcık daha uyuz oluyorlar sabret ve bir dahaki sınava iyi çalıl heyecanını yen . Pa3k kısmı çok daha zor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    öyle sürekli 2 ayda bir direksiyon sınavları oluyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzatıp yazdığınız için öncelikle teşekkür ederim.Lakin çoğu insan gibi bende hak yenmesine karşıyım keşke yanımda olabilseydiniz de bana daha çok hak verebilseydiniz.Konu ergenlik çağıyla ilgili bir konu değil fakat benim yerimde hangi insan olsa böyle tepki verirdi.

• Ben de geçenlerde benden yaşça baya büyük olduğu belli birisine abla demiştim adres sormak için birden suratı düşmüştü.Benim bile bir kaç dk canım sıkıldı gidip başka bir şey sorsam da bu sefer farklı mı hitap etsem diye düşündüm neyse s.ctık sıvamayalım dedim orada bıraktım seninki de buna benzer bir şey olmuş ama sınavda yapmışsın ehliyetten olmuşsun. Tek yanlışın buysa itiraz et, abla lafı ağırlarına gidiyorsa da ehliyet sınavından bıraktırılacak intikam alınacak bir söz değil ha çok dobra ya da fazla samimi konuşmuşsan o lafından çok söyleme tarzında da bir sorun olabilir, el freni sorusuna bile sinirlenmişsin yani kıl oldularsa bir abla sözünden daha fazlası var gibime geliyor bir dahaki sefere daha saygılı olursun geçersin. Yok istediğim gibi konuşurum onlar hata yapmazsam bu ehliyeti vermek zorundalar diye düşünüyorsan egoist olan sen değil misin? İsteyerek yapmadığına da eminim belki sınav stresindendir ama bir de öfkeliysen karşı taraftaki saygısızlık olarak görür o hareketi doğal olarak.

• Hani keşke diyorum durduk yere beni bırakmasaydı parkurda o tecrübeyi yaşayıp parkta bilemedin yokuşta falan kalsaydım diyorum.Sağlık olsun 2 ay daha beklerim.

• ben bir kere stop ettim [çok trafik vardı ve diger sinava girenler 20dk parketmeye calisiyodu]

bir kerede park ederken arkadan çöp kamyonu geliyodu yarım park ettim geri geri ve görevli sittir et adamim yola çık dedi ve ehliyeti aldım.

bana hiç uzun,kısa farları falan sormadılar ama vites,tavandaki lamba ve km seyini göstererek bu ne demeleri komik oluyor arabadada 3kişi olunca

P.S sınava girenlere efendim,hocam diye hitap etmiştim

abla biraz pazar ağızı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Kasım 2018; 17:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.