< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
güzel kardeşim Türk Dili ve Edebiyatı sınavından aldığın torpile say
|
İyi yapmışlar sinyal vermeyene ehliyet yok.
|
Terbiyesiz herif sen önce konuşmayı öğren. Neden konuşmadı diğerleri? Komisyondaki her görevli aynı yetkiye sahip. Usta sürücün de susmuşsa yapmışsın bir halt. Şikayet sonucunu da bildir. Forumlarda dırdır yapacağına sinyal vermeyi öğren.
|
Birde karşı taraftan dinlenmesi gereken olaylar vardırya, ha işte onların hası...
|
Ekstra para almak için yapmışlardır bu işler böyle yürüyor maalesef o yüzden moralini bozma.Bende 2. De gecmistim.Direksiyon dersi diye 3 tur attırdılar bir sokakta sadece okadar, şaka gibiydi resmen.Daha önce hiç arac kullanmamıştım üstelik.Daha sonra da sınava girdim.Hicbir hata yapmadım, aynı sana yaptıkları gibi abuk subuk talimat verdiler bana da.
Yanımdaki komisyon üyesi " hızını yükselt" diyip duruyordu bende ona uyup gazlıyordum.En sonunda yine aynı şeyi diyince, zaten dedim 80 le gidiyorum limitteyim hız sınırının daha ne hızlanması dedim.Yanımdaki eleman hemen lafını değiştirdi" hız değil vites yükselt diyorum" diye lafı kıvırdı. Neyse stop felan ettirmeden hız limitini de aşmadan kazasız belasız parkuru tamamladim.İndim sonra eve gittim.Oglen aradım kursu sonuçları öğrenmek için " kaldın ! " Dediler.Ulan nasil kaldım hiçbir hata yapmadım kimse birşey söylemedi ? Bir daha sınava girmek istiyorsanız 150 lira mı 200 lira mı ne daha para vermeniz gerekiyor dedi.Lanet olsun dedim kapattım.Bir hafta moralim sıfır gezdim, sonra kursa gittim mecbur parayı vermeye. Oraya gidince öğrendim ki meğerse tek kalan ben değilmişim, kurstaki 22 kişinin 22 Side kalmış! Bu kalanların İçlerinde araba sahibi olanlar yıllardır kullananlar bile var. Orada anladım zaten olayı.Mecbur bir daha girdik.İkinci sınava girişimde daha iki adım gitmeden yarı yolda çevirdiler u dönüşü yaptım geri geldim, " sen kullanmayı biliyorsun tamam " dediler gönderdiler. Yani anlayacağın bu işlerde çok çakallık dönüyor.Kimse enayi değil herkes kaziklandiginin farkında ama kimse sesini çıkaramıyor kursa peşin para yatırdığı icin parası yanmasın diye. |
Sen direksiyon kursuna para veriyorsun. Yanında oturan direksiyon hocası ilk senin hakkını korumak zorunda kim olursa olsun.
İki komisyon görevlisi ve bir direksiyon hocasinın olduğu yerde öyle kafasına göre biri in arabadan diyemez. Dese bile orada senin tarafında olan hoca var. Bunun meb e raporlamasi gerekirdi. Beddua edeceksen direksiyon kursuna et ilk bas. Madem ortada bir kusur var. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 5 Kasım 2018; 9:49:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|