Şimdi Ara

Ehliyet sınavıyla ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 24 haziranda 18imi doldurmus oluyorum.27 haziranda ise ehliyet sınavı var.Şimdi benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Yaşımı doldurmadan kursa başvurabilir miyim? Ve uygulamalı sınav tarihini nerden ögrenicem herşeyi ögrenmeliyim ki üniversite sınavına da gireceğim.

• Başvuramazsın. Haziran sınavının başvuru tarihleri 1-10 Mayıs arasındadır.
  • Sınav ücretinin yatırılma tarihlerini 6 nisan-12 haziran gösteriyor.Sonuçta sınava girdiğimde bitirmiş olucam ama ?
    Bir de önce direksiyon mu yoksa yazılı sınav mı yapılıyor?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Önce yazılı yapılıyor. Direksiyon tarihleri ilden ile değişiyor. Sen 22 Ağustosta girebilirsin sınava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekala teşekkürler
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu epeyi kişi merak ediyordu.Olay şöyle oluyor senin tc nona göre mebin hesabına sınav harcı yatırılıyor ve sen eğer bu yatırma tarihi içinde 18 değilsen tc kimlik no 18 yaşında olmadığından dolayı onaylamıyor.Yani bir sonraki sınava katılabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilsiderx7

Bu soruyu epeyi kişi merak ediyordu.Olay şöyle oluyor senin tc nona göre mebin hesabına sınav harcı yatırılıyor ve sen eğer bu yatırma tarihi içinde 18 değilsen tc kimlik no 18 yaşında olmadığından dolayı onaylamıyor.Yani bir sonraki sınava katılabilirsiniz.

Guruplar her ayın 10 unda açılır. bu gruba kayıt oluna bilmesi için Kursa teslim ettiğiniz evrakların (Sağlık Raporu ve Sabıka Kaydı) tarihinin doğum gününüzden 1 gün sonraki tarih olması gerekir. Yani Sınav harçlarının yatırılma tarihiyle alakası yoktur. Örneğin 3 ocak doğumluysanız kayıt olabilmek için evraklarınızdaki tarihin 4 ocak olması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlikle ilgili bi soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demet_Surucu_Kursu kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlışınız var arkadaşım 6 aralık doğumluydu 13 aralık sınavına giremedi öncedende konuştu bir çok kursla ben kendi kursumada sormuştum bana sistem kapandı dediler harc yatırma zamanı geçti diye.Eğer dediğiniz gibiyse daha güzel aslında.

Edit:Kayıt olma olabilir ancak arkadaş burda doğum tarihine çok yakın olan bir tarihdeki sınava girmekden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43BEC9616 -- 18 Ocak 2015; 1:59:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.