Şimdi Ara

ehliyet yaşı avrupa gibi 16 olsa!!:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar avrupanın herşeyini örnek alıoz.. neden avrupadaki gibi bizdede ehliyet alma yaşı 16 değil yA!!!!

• dostum 88 liysen zaten 18 ine girmiş olman lazım ne dert ediyon ki

pardon ben 88 nisan doğumluyum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnick -- 29 Mayıs 2005, 18:01:33 >
  • keşke 16 olsa burdada.şimdiye almış olurdum.
  • 1 yıl sabret. 2006`da yaşını doldurunca başvurursun.

quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

dostum 88 liysen zaten 18 ine girmiş olman lazım ne dert ediyon ki

pardon ben 88 nisan doğumluyum da
  • 16 yaşında ehliyete

biz boşuna mı 18 e geldik
  • İyi de abi 18 olması daha iyi.Şimdi ben 89'luyum.3-4 ay sonra ehliyeti almış olsam,belki kızın birine hava atacam diye kazaya sebebiyet verebilirim.Böyle bir düşünce aklımda olmaz ama 16 yaşındaki bir erkekten düzgün otomobil sürmesi pek beklenemez.2 sene sabret...
  • baba bu motor ehliyet yaşı kaç ben 89 ocak doğumluyum en erken nezaman alabilirim motor ehliyetini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ne 16 sı bence çok daha yukarı olmalı ehliyet yaşı
    hatta zeka yaşına göre verilse daha süper olur
    18 yaşında olup 5 yaş zekasına sahip olanların nelere sebebiyet verdiğini görüyoruz
  • Türkiye de işe yaracağını zannetmiyorum ama bence de kedemeli olarak ehliyet 16 yaşında verilmeli.
    Mesela
    16-18 stajer sürücü, Yanında mutlaka ehliyetli biri bulunmalı ve sürücü hata yapar ise aynı ceza yanındaki ehliyetli kişiyede kesilmeli örnek, hız sınırı, emniyet kemeri, kırmızı ışık, ayrıca ceza puan sistemi uygulanlamlı ve bu süre içinde belirli bir puanı geçen kişilere kesinlikle hayat boyu ehliyet verilmemeli.

18-22 Sadece B sınıfı ehliyet alabilmeli
    22-24 C sınıfına kadar
    24- + E sınıfı ehliyet alabilmeli,

Her 5 senede 1 sınavlar yenilenmeli,

60- yada 65 yaş sonrası ( Bu değişik yaş olabilir ) Ehliyetleri iptal edilmeli yada sadece B sınıfı araçları kullanmalı...

Bayanlara ehliyet verirken 2 hatta 3 kez düşünülmeli...
  • Ya boşverin yaşı maşı. Ben yaşı başı aldımda ne fayda ediyorki.. şimdi ehliyet alacam 107 milyon diyorlar sadece sağlık raporuna ve kontrolde yok elinde kağıt gezdirip imza toplayacaksın.. yaşını yemişim,soygunu durdursunlar yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.