Şimdi Ara

Ehliyet yenileme için gerekli sağlık raporundaki sürücü belgesi grubu saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Delirmek üzereyim, ehliyet yeniletmek için gerekli sağlık raporunu teslim etmek için internetten randevu almıştım ve sağlık raporu üzerinde üç tik atma yeri var:
    Sürücü olamaz
    Birinci gruptan alabilir(B nin dahil olduğu grup)
    İkinci gruptan alabilir
    Doktor birinci ve ikinci gruptan alabilir olanları işaretlenmiş.
    Ama bunu götürdüğümde ikisinin birden işaretli olmaması lazım, hangisiysen onunkini işaretlemek doktor dedi. Ne fark ediyorsa. Böylece iki hafta beklediğim randevum sonucunda işim hallolamadı ve doktora ertesi gün gittim, B grubu ehliyet alabilir diye elle yazıp kaşelettim. Sonra randevu almadan gittim tabiki ve kabul etmedi ama ben zorla konuştum. Bana dediği şey, ikinci gruptan alabilir diye yazmalıymış doktor. İkinci grupta B yok ama dedim. Sebep birinci grubun engellilere ait olmasıymış. Haydaa dedim sizin dediğiniz şeyin mantığı yok, ben B yim neden ikinci grup olayım ki diye delirmeye başladım. Sonra tabiki siklemediler beni ve kendimi dışarı attım ve bunları yazmaya karar verdim. Ben mi çok salağım anlamıyorum yoksa ne sizin düşünceniz
    Ehliyet yenileme için gerekli sağlık raporundaki sürücü belgesi grubu saçmalığı
    Yeterince uğraştım kan aldırdım akciğer testine bu rapora para verdim, ki aile hekimim yanlış yönlendirmiş zaten kafayı yicem doktorlar bile mi işini bilmiyor ne salak bi ülkede yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıken doktor orada muayenesine ve izlemine göre kanaat raporu veriyor.
    Birinci grubu da ikinci grubu da işaretleyebilir. Sonuçta adamın muayenesine göre ikisini de olabilirsin.
    Sen de gidip istediğine (ya da ikisine de) başvurursun.
    Trafikteki işleyiş bence mantıksız olmuş.
    Hele sadece ikinci grup olcak işine ben hiç inanmadım bence yanlış
  • Burası Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.