Hazirlikta okuyan bir kardesiniz icin ne önerirsiniz. İng seviyem A2 fakst speaking im ilginc bir sekilde iyi. İkinci donem daha da ustune dusecegim fakat bolum hakkinda bir seyler yapmak istiyorum. Suan racing de combustion electonic departmanindayim sensör falan filan ogrenmeye calisiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EHM Cİ FORUMDASLAR
-
-
ne sensörü olm.
ingilizce öğren.
ytü'de ingilizce öğretmiyorlar.
he çok boş vaktin varsa C programlamaya başla.
Gerisi fasa fiso.
-
ben bu erasmusa hazırlıkta aldığım puanla geldim eğer erasmus yapmak istiyorsan hazırlık sınavını yüksek ver sonradan bir daha ing kasmakla uğraşma.
yazılımla ilgiliysen yazılım öğrenebilirsin çoğu cs cinin başvurabildiği şeye ehmci de başvurabiliyor fakat bölümde yazılım anlamında çok bir şey yok algoritma ve c veriyorlar 1. sınıfta o kadar.
bölüme geçtiğin zaman ders seçerken bana yaz sana hangi hocadan seçmen gerektiğini söyleyeyim bazı hocalar var bölümden soğutur her gün kendi ailesine sövdürtür.
hazırlıkta klüp dışında çok bir şey yapamazsın udemyden kurs al bitir hangi alana yönelmek istiyorsan, haberleşme alanına yöneleceksen ccna müfredatıyla başlayabilirsin, yazılım yapay zeka diyorsan istihza python yaz internete o kitabı bitir algoritma anlamında baya geliştirir daha sonra istersen data science alanına kayabilirsin devam ederek.
ama benim sana şahsi tavsiyem bir manita yap kendine en azından kız kanka edin. bölümde harbiden çok az kız var ve ilk zamanlar kariyer kariyer diye ölüyorsun ama bir yerden sonra kadıköyde gacı aramaya başlıyorsun. kulüpten devam et kulüpler aşırı şey katar sana ben de devam ediyordum ama deprem olduğu için bırakmak zorunda kaldım psiklolojim iyi değildi.
hazırlıksın biraz keyfini çıkart bölüme geçtiğin zaman zaten yoğun olacaksın, kanatçı ibonun karşısında kıraathane var selim abi oraya git batak oyna bol bol gacılarla gezmeye çalış.
programlama öğrenmek istiyorsan dediğim gibi python-data science(numpy,pandas,ml modelleri vs)-daha sonra yapay zeka ilerlersin her şey sana bağlı
-
youtubeSensör dayağı , sensör sorusu yüzünden servisçiden dayak yiyen muhabirhttps://www.youtube.com/watch?v=XuiEr27ROCM
-
düşük-orta seviyeli bir öğrenmesi, algoritma mantığını kavrama ve elektronik açısından daha mantıklı değil mi?
-
yok neredeyse hiç fark ettirmez. ben C derslerinin hepsini AA verdim sınavlara çalışmadım bile adam akıllı çünkü algoritma mantığım oturmuştu pythondan. yapay zeka yönünde ilerleyecekse python takılması daha iyi olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YTÜ Ehmben bu erasmusa hazırlıkta aldığım puanla geldim eğer erasmus yapmak istiyorsan hazırlık sınavını yüksek ver sonradan bir daha ing kasmakla uğraşma.
yazılımla ilgiliysen yazılım öğrenebilirsin çoğu cs cinin başvurabildiği şeye ehmci de başvurabiliyor fakat bölümde yazılım anlamında çok bir şey yok algoritma ve c veriyorlar 1. sınıfta o kadar.
bölüme geçtiğin zaman ders seçerken bana yaz sana hangi hocadan seçmen gerektiğini söyleyeyim bazı hocalar var bölümden soğutur her gün kendi ailesine sövdürtür.
hazırlıkta klüp dışında çok bir şey yapamazsın udemyden kurs al bitir hangi alana yönelmek istiyorsan, haberleşme alanına yöneleceksen ccna müfredatıyla başlayabilirsin, yazılım yapay zeka diyorsan istihza python yaz internete o kitabı bitir algoritma anlamında baya geliştirir daha sonra istersen data science alanına kayabilirsin devam ederek.
ama benim sana şahsi tavsiyem bir manita yap kendine en azından kız kanka edin. bölümde harbiden çok az kız var ve ilk zamanlar kariyer kariyer diye ölüyorsun ama bir yerden sonra kadıköyde gacı aramaya başlıyorsun. kulüpten devam et kulüpler aşırı şey katar sana ben de devam ediyordum ama deprem olduğu için bırakmak zorunda kaldım psiklolojim iyi değildi.
hazırlıksın biraz keyfini çıkart bölüme geçtiğin zaman zaten yoğun olacaksın, kanatçı ibonun karşısında kıraathane var selim abi oraya git batak oyna bol bol gacılarla gezmeye çalış.
programlama öğrenmek istiyorsan dediğim gibi python-data science(numpy,pandas,ml modelleri vs)-daha sonra yapay zeka ilerlersin her şey sana bağlı
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam rehber edinecegim. Müsait olduğunuz bir vakitte okulda da buluşmak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
YTÜ Ehm hoca gayet iyi açıklamış. Forumdaki en deneyimli YTÜlü o çünkü.
Kız bulma konusunda pek bir bilgim yok ama YTÜ Ehm haklıdır herhalde. Gömleğin ütülüsü, hanımım YTÜlüsü makbuldür demiş atalarımız.
Servis derslerini kızların çok olduğu fakültelerden seçebilirsin. EF, FEF, İİBF ve KMF olabilir. Eğer kız işleriyle uğraşmıyorsan bile başka fakültelerden sosyalleşebileceğin insanlar bulabilirsin.
Bunun dışında ders programını hafifletmen için İnkılap ve Türkçe derslerini üstten almanı öneririm. Çok kasmana da gerek yok, kredisiz dersler.
4. sınıfa geldiğinde Türkçe dersinde zattirizort dilinin hangi aileye mensup olduğunu öğrenmeye tahammülün kalmayabilir. İnkılap ta çok garip yerleştirilmiş. İlk dönemki ders 2. sınıfta, 2. dönemki ders 3. sınıfta. Yani aralarında 3 yarıyıl fark var.
Hoca önerisine gelirsek: Türkçe için Hilal Tufan önerebilirim. Derslerinde gayet samimi. Sınavları da kolay.
İnkılap için ise erkek hocalardan uzak dur. Çok garip şeyler soruyorlar. Derste de düzgünce sorduları yeri anlatmıyorlar.
Örnek soru: Büyük Taarruz’dan sonra Yunan ordusu hangi tarihte Güney Marmara’yı tahliye etmiştir? (Cevap: 19 Eylül 1922)
Gülsema Lüyer hoca kolay soruyormuş. Onu seçebilirsin.
-
tesekkurler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur hocam memlekete döneyim buluşuruz
-
jamser'i de götürün.
-
iyyy ytu konusu
-
alnı secdeye değen müslümanlar en azından...
-
kampusu olmayan muslumanlar ayni zamanda
-
davutpaşa kampüsü en yeşil kampüs seçildi içerisinde starbucks,eslab,teknopark 2 tane 5000 kişilik kyk yurdu var sen ne bahsediyorsun moruk
-
yesili cok seviyorsan karadeniz teknik falan gec ytulu, zaten elindekinden de olacaksin boyle giderse o zaman da alkis tutarsiniz rektorunuze
he bir de esenlerde oldugunu eklemeyi de unutmayalim kampusunun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim3 -- 22 Ocak 2025; 20:14:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: amanallahim3yesili cok seviyorsan karadeniz teknik falan gec ytulu, zaten elindekinden de olacaksin boyle giderse o zaman da alkis tutarsiniz rektorunuze
he bir de esenlerde oldugunu eklemeyi de unutmayalim kampusunun
esenlerde olması bir sıkıntı oluşturmuyor 2 tane metroya + metrobüse yakın kampüs. çevredeki esnaf da güvenilir marketinden tut makarnacısına, fotokopicisine kadar her şey var. şu anki rektörü bilmiyorum ama geçtiğimiz yıllardaki rektör gayet iyiydi öğrencilerle ilgilenir, konserinden tut her şeyi ayarlardı. yine 18 yaşında eli pantolonunda bir velet hiçbir bok bilmeden laf yetiştiriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X