Şimdi Ara

Eibach Pro-kit yay Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta önce eibach pro kıt 3,5 cm yay aldım. Aracim cruze hatchback 2012. Arka kisim İstediğim gibi aracim indi fakat on kısım neredeyse hiç inmedi.
    Yayı kestirmeyi düşündüm ama özelliğini kaybeder diye ellettirmedim.
    Bi sure bekle yay esneme yapar dediler ama 3 cm kadar esnemesi gerekir normale dönmesi için oda hiç olacak gibi gözükmüyor.
    Sizce ne yapmalıyım ? Yayı olduğu gibi çıkarıp spor kıt mi almalıyım 8 cm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Km yaptıkça araç bir miktar daha düşecektir, 8cmlik bir iniş istiyorsanız aracınızın sadece yaylarını değiştirmemeli ; amortisörlerini de değiştirmelisiniz. Öte yandan yayları kestirmek, presslettirmek vb. gibi işlemler sizin için ve sizin ile yolculuk eden insanlar için tehlike arz edecektir. Böyle bir işlemden kaçınınız.
  • Fakat aracimin onu kalkmış vaziyette olduğundan dolayı görüntü bir haz vermiyor.
    Bu durum çoğu araçta oluyormuş sanırım.
    Dediginiz gibi bi sure bekleyip gormem lazım. Ama daha dusuk yay konforu bozacağı için düşünmüyorum tabi

• Kesinlikle yaylarınızı ellettirmeyin. O yaylar aracınıza uygun olacak şekilde tasarlanmış. Yay takıldığında ilk zamanlar görüntü kötü gelebilir ama sonradan alışırsınız biraz öyle kullanın. Çok rahatsız ederse yaylarınızı 5cm lik prokit ile değiştirin. Fakat amortisör ömürleriniz çok kısalacak haberiniz olsun. En ideali 3.5 luk pro-kit dir eibach için.
  • 1 ay kadar beklemeyi düşünüyorum.eğer istediğim görüntüyü vermezse 5 cm lık ile değiştireceğim. Yoksa kestirmek dedginiz gibi yaya yazık ederim

• Bende Accord vardı 3,5 eibach Pro kit ile seninkinin aksine ön daha fazla düşmüştü. Rot balanscıya gidip 1 Cm kaldırtmıştım. Gerçi ilk taktırdığımda iyiydi ama bir süre sonra ön kısım biraz daha düşünce kaldırtmıştım. Bence bir süre bekleyin daha düşecektir

• O zman beklemek en hayirlisi. Bi kaç uzun yol yaparsam önler esner umarım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.