Şimdi Ara

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
8.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alicaklar dikkat etmeliler çok yalpa yapiyor ben bi ara almıştım iade ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt

Boschun kendi grupları içerisinde dönüştürücüler var. Belki bunun içinde olabilir

• zero-man kullanıcısına yanıt

Kömürsüzde daha uzun pil kullanımı,daha az sesli,motor konusunda daha verimli diye biliyorum.Daha önce brushless matkap kullanmadım.

Plastik kutu yoktu galiba.Plastik kutu olsa set illa tek karton kutuda olurdu heralde.Matkap ve starter kutusu ayrı ayrıydı.

• Ayda yılda bir kullanım için alınır mı? Şarjını dolduracağım, 10-15 dakikalık işte kullanıp kutusuna koyacağım ve bir daha ne zaman kullanırım Allah bilir. Böyle kullanımda batarya ömründen yer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerlendirme;

Temmuz 2023 almıştım. 570 TL ye almışım 570+573

Evde mutlaka bulunması gerek. Bende bosch marka var senelerdir kullanıyorum aile apartmanı babamla paylaşamıyoruz her yerde lazım oluyor.

şu zamanda başlangıç seti dahil 1999 TL ye alsam mı almasammı diye düşünmeyin alın.

Önerim;

-Bununla (Sürekli) duvar delmeye kalkmayın.

-Vidalama işleri (tam kapasite) kullanabilirsiniz.

-Delme işleri mümkün olduğunca sadece ahşap

-İhtiyaç anında küçük işler için delik açma metal ve duvar işlerinde kullanın. (raf-saat-çerçeve)

(Normal matkap varken bunun kullanım ömrünün büyük işlerle heba edilmemesi gerekiyor düşüncesindeyim mutfak banyo dolabı duşakabin vs.)

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti)

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti)

• spdial S kullanıcısına yanıt

Betonu delmiyor onun haricinde işinizi görür.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Li ion pil var sanırım, bu çeşit pillerin en uygun saklama koşulu %50-55 dolu bırakılması.

%80 üzeri dolu bırakılırsa batarya içindeki voltaj farkından dolayı daha hızlı bozulacaktır.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, evde bir tane bimden alınma heifer marka vardı.

Arada sırada lazım oluyor kaptım bir tane, ancak taksit olmadı.Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti) 

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Bende normalde Bosch GBM 10 RE 600 Watt var da konuda darbeli yazınca bazen duvar delme işi olduğundan belki işimi görür diye düşündüm ama üstte de bir arkadaş duvar delmede kullanmayın demiş. Öte yandan belirttiğin doluluğu nasıl bilebilirim göstergesi mi var acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş yalpalama nedeniyle iade ettiğini söylemiş, siz böyle bir sorun yaşadınız mı?

• Ben de sipariş verdim. İyi fiyat. Matkap ucu seti ve çanta öneriniz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EN.ES E kullanıcısına yanıt

Ben özellikle vidalamada kullanıyorum.

Delme sadece ahşapta kullanıyorum.

Nadiren duvar delme işlerinde kullandım.

Hiç yalpalama yaşamadım.

• Şubelerde de aynı kampanya oluyor mu yoksa sadece online siparişte mi geçerli?

• Ev perde beton tünel kalıp. Sagdan soldan aldığım birçok matkap ile sorun yaşadı duvarlarda. Bunu alsam yine sorun yaşar mıyım

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    orta vadede yaşarsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ser06 S kullanıcısına yanıt

Mağazada geçerliydi

• Bauhaus banka kartı vs kampanyası varmi kombo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de birkaç yıldır th cd 12 olan var bu bile çok iş görüyor tugla duvarı deliyorum, bu akulu olanlara geçip bi set yapmayı düşünüyorum ama çok da masraf yapasım yok bilemedim

• Yalpa problemi hariç, sınıfındakilere kıyasla, güçlü bir modeldir. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

• Kömürlü çöp

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.