Şimdi Ara

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
8.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme : maalesef kampanya bitmiş . sadece cihaz 2390 tl şu anda

Bauhaus anasayfasında görünmekte. starter kit hediyeli yazıyor vidalama+kit 1990 tl

cihaz tek başına en ucuz 1636 tl

starter kit en ucuz 780 tl

toplamda 2416 tl

eğer yanlışlık yok ise 2 si için 1990 tl uygun fiyattır bence bi bakın derim

ha daha ucuz einhell vidalama makineleri de var ama bataryası ve şarj aleti olmayanlar düşünüyor ise

bu şekil uygundur ve alınabilir

not : ürüne tıklandığında sadece cihazdan bahsedilmekte kit ile ilgili bir şey yazmıyor sadece anasayfada yazıyor

telefon edip net bilgi alınız gidip mağazadan da sorup alabilirsiniz.

anasayfa linki ----->

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti)www.bauhaus.com.tr
    Anasayfa | Bauhaus
    https://www.bauhaus.com.tr

ürün linki ----->

akakçe linki -----> https://www.akakce.com/matkap,1,2.html/135863,1116850,1116800

görseller ----->

Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 23 Ekim 2024; 0:57:37 >

• Resimde akü gözükmüyor metinde akü dahildir yazıyor bir sormak lazım sipariş edip aküsüz gelmesi de muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ufak tefek delik açılabilir mi mobilya duvar vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spdial S kullanıcısına yanıt
    Betonu bile delebilirsiniz

• Açıklamada starter kit yazıyor.

• ben aldım bir tane. bakalım starter kit çıkacak mı…

• Bosch dikey süpürgelerin aküsü bunlara uyuyor mu? Öyle ise aküsüz bir model bakacağım o yüzden soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam 3 yıl önce aynı seti 550₺ ye almıştık.

https://forum.donanimhaber.com/einhell-te-cd-18-48-li-i-akulu-darbeli-vidalama-550-tl--150713711

• digitech kullanıcısına yanıt
    İş görüyor mu, memnun musunuz?

• digitech kullanıcısına yanıt
    Ben iptal etmiştim:(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EN.ES E kullanıcısına yanıt

Memnunum 3 yıldır sorun çıkmadı. Araç için de einhell ce-cc 18 li hava kompresörü ve 4.0Ah akü de aldım.

• tesekkurler siparis ettim.urun basliginin guncel adi: Einhell TE-CD 18/48 Li-i 18V Li-ion Akülü Darbeli Vidalama(Starter Kit Hediyeli) yani batarya dahil.

• realove19 kullanıcısına yanıt

Yazık olmuş. Kriko ile aracı kaldırırken bile cır cır kol yerine bunu kullanıyorum :)

• Bende aldim bir adet bakalim

• güncelleme : evet starter kit yazısı eklenmiş.

not: bataryası (aküsü) 1,5A değil 2,5A dır. eskiden starter kitler 1,5A akü+şarj cihazı şeklinde idi.

güncel görsel ----->

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 12 Ekim 2024; 22:22:41 >

• Bunun profesyonel, kömürsüz ve 60n olanını, starter kitle kullanıyorum. Perde beton hariç delemediğim yer olmadı. Tek memnuniyetsizliğim, mandreni. Yalpa da yapıyor. İşyerinde de Bosch 185 li kullanıyorum, o da pro, kömürsüz, fakat 60n yerine 54n. Biraz daha iyi, ancak fiyat farkı büyüktü.
    Starter kit ise fiyatıyla rakipsiz. İçindeki 5 pilin maliyeti bile daha fazla.

• Bugün mağazada görmüştüm.Alet güçlü gibi duruyordu,darbeli özelliğide var.
    Mandren biraz yalpaliydi sanırım.Yalpa olması neyi farkeder bilmiyorum.Dewaltta bakmıştım o da yalpa yapıyordu.Boschta yalpa yoktu.

Starter kit (cihaz+Şarj aleti+akü )ile beraber satılıyor.Ben einhell kömürsüz model baktığım için almadım.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

kömürlü/kömürsüz çok fark ediyor mu?

Mağazada plastik kutusu var mıydı yoksa karton kutularda mı gelir ürün?

• Bende merak ediyorum hocam kömürlü kömürsüz arasında bu kadar fark var mı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.