Profesyonel olarak kullanmayacaksanız hiç bir farkı yok. Sadece teknoloji farkı var. Profesyonel olarak kullanıcaksanızda kömürlü makinaların bir ömrü var ama öyle 1-2 yıl değil, kullanıma bağlı olarak 10 yıl bile problemsiz kullanabilirsiniz. 4-5 yıl önce aldığım çin malı şarjlı matkap bile problemsiz çalışıyor. |
Einhell Akülü Darbeli Vidalama+starter kit (2,5A batarya(akü)+şarj chzı)=1990 tl Bauhaus ta (bitti) (3. sayfa)
-
-
Bataryanın doluluk oranına bakılabiliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kombo yok 6 taksit var garanti sepete 500luk malzeme ekleyip,
--- düşük amperli bataryaların üzerinde 3 küçük led ve bir buton var , butona basılınca 3 led yada daha azı yanar (5 sn yanar ve sonra söner) batarya durumuna göre, bazılarında kırmızı bazılarında yeşil renk ışık veriyor
--- yüksek amperli bataryalarda dijitel ekran var, dolu ise 100 gösteriyor , azaldıkça 100 den geri düşüyor.
yani cihazın üzeride olmuyor, batarya (akü-pil) üzerinde oluyor göstergeler.
görseller --->
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 14 Ekim 2024; 11:42:50 >
-
Sepete eklediğim bu hocam gösterge var diyormuş şimdi gördüm
amazonEinhell 18V 2,5 Ah PXC Starter Kit (Başlangıç Seti)https://www.amazon.com.tr/dp/B082TD4R4L?ref=cm_sw_r_apan_dp_SGHFWJP37QGJWNDW37JK&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SGHFWJP37QGJWNDW37JK&social_share=cm_sw_r_apan_dp_SGHFWJP37QGJWNDW37JK&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Ben ara sıra kullanacağım için merak ettim bekleyen şarj bataryayı öldürür mü diye. Dün bir arkadaş da %50-55 civarında bırakırsan uygundur demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 14 Ekim 2024; 11:46:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
ilk seferde kullanmadan sarja takip fullemeye yada ilk calistirirken dikkat etmek gereken birsey var midir? daha once akulu matkap yada vidalama hic almadim. piller telefon ile ayni teknoloji beklemiyorum ama yine de sorayim diye dusundum.
-
Malzeme çantasında veriyorlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seti nereden almıştınız?
-
Bu ürün böyle kutusuz mu geliyor hocam? Gelişi güzel?
-
Çanta gelmedi kutulu geldi
mağazalarda geçerli mi ? gidip oradan alan oldu mu?
-
Stok varsa oluyor
Arkadaşlar linke tıklayınca hediye ibaresi yok.
Net stoğu bitmiş.
Kampanya bitmiş olabilir mi, mağazaya gitsem kit ile bu fiyata alma ihtimalim var mı?
böyle birşey lazım bana ama sağdan soldan isticekler, vermicem ayıp olcak diye almıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşıma ait emanet veremem, bende arkadaşımdan aldım de.
-
babamdan çakma bişey aldım,onla idare ediyorum:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip edin, ara ara stok giriyorlar.
Ben bir kaç gün sonra aldım bu şekilde.
Hatta geçen hafta arkadaşım Bauhaustaydı sormuş ürünü, şu an kampanya yok demişler. Mağazayı kapatmaya yakın tekrar stok girdiler, söyledim arkadaşa. O sırada da mağazada ürünleri yerleştiriyorlarmış hatta. Söylenen o.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X